μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Όταν δεν μπαίνεις με το μαχαίρι στα δόντια το μόνο που κρατάς είναι η διατήρηση του αήττητου – Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΟ 2 – 2 – Σπουδαία νίκη για το μπάσκετ του Π.Α.Ο.Κ. που επικράτησε με 94 – 74 του Ήφαιστου σ
[συντάχθηκε από George στις 04-11-2019, 03:33]

Ο Π.Α.Ο.Κ. έκανε ξανά το ίδιο λάθος που είχε κάνει και με το ερπετό στην Τούμπα. Δε μπήκε, ως όφειλε, με το μαχαίρι στα δόντια λησμονώντας ότι έπαιζε με την ομάδα του Αλαφούζου ο οποίος πρωταγωνίστησε στον γκεμπελισμό των ΠΟΚεμον εναντίον του και του κομπλεξικού σπυριάρη Δώνη ο οποίος τον έσερνε επί χρόνια στα δικαστήρια κερδίζοντας μη δεδουλευμένα χρήματα με αποτέλεσμα να αρκεστεί σε ισοπαλία 2-2 η οποία ήρθε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Ο Π.Α.Ο.Κ. ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι και μπλοκαρίστηκε πλήρως από την πίεση ψηλά του αντιπάλου του και τον περιορισμό της αριστερής του πλευράς και απείλησε, όχι σοβαρά, με δυο μακρινά σουτ των Μίσιτς και Στοχ την ώρα που ο ΠΑΟ έκλεβε μπάλες αλλά συνήθως δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τις επιθετικές του ενέργειες αν και δημιουργούσε επικίνδυνες προϋποθέσεις. Και εκεί που όλοι περιμέναμε να πάει η ομάδα μας στα αποδυτήρια για να συνέλθει στο δεύτερο ημίχρονο αποδίδοντας καλύτερα ήρθε στο 44′ ίσως το μεγαλύτερο λάθος του Κρέσπο στην καριέρα του στον Π.Α.Ο.Κ. όταν γύρισε αδύναμα τη μπάλα προς τον Ζίβκοβιτς, με τον Ζαχίντ να εκμεταλλεύεται το δώρο και να κάνει το 0-1 το οποίο αποτέλεσε και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο το έργο της ομάδας μας στο αποψινό παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δικέφαλος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με την προσθήκη κυρίως του Βιερίνια και από το 60’ και μετά άρχισε να κυριαρχεί και να χάνει ευκαιρίες, αρχικά με σουτ του Σφιντέρσκι και στη συνέχεια στο 63’ με σουτ του Αουγκούστο που αποκρούστηκε από τον Διούδη. Από το 64’ και μετά όταν μπήκε στο γήπεδο και ο Άκπομ και το σύστημα μετατράπηκε σε καθαρό 4-4-2 η κυριαρχία του Π.Α.Ο.Κ. ήταν ολοκληρωτική και ο Άγγλος παρά λίγο να σκοράρει με την πρώτη του επαφή όμως η κεφαλιά του αποκρούστηκε από τον γκολκίπερ του ΠΑΟ. Ένα λεπτό όμως αργότερα ο Δικέφαλος βρήκε το γκολ της ισοφάρισης όταν αρχικά το σουτ του Μπίσεσβαρ βρήκε σε αμυντικούς και ο Βιεϊρίνια στην επαναφορά με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής σημείωσε το 1-1. Ο Π.Α.Ο.Κ. συνέχισε να πιέζει αλλά στο 72′ το σουτ του Άκπομ από το ύψος του πέναλτι έφυγε ψηλά άουτ ενώ στο 77′, η κεφαλιά του Μάτος βρήκε στη συμβολή των δοκαριών. Στο 86΄ο Διούδης έσωσε τον ΠΑΟ από παραβίαση της εστίας του μετά από εξ επαφής προβολή του Ίνγκασον από το ύψος της μικρής περιοχής και σα να μην έφτανε αυτό στην αντεπίθεση ο ΠΑΟ βρήκε πλήρως ακάλυπτη την άμυνα μας και ο Μακέντα έκανε το 1-2. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όμως, ο Κρέσπο ανατράπηκε από τον Κουρμπέλη και με χρήση του VAR o Σλοβένος Βίντσιτς έδωσε το πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Βιεϊρίνια, σημειώνοντας το 2-2 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του σημερινού ματς.

Είναι η δεύτερη απώλεια με τον ίδιο ακριβώς τρόπο στην Τούμπα και κατά τη γνώμη μας και για τον ίδιο λόγο και ελπίζουμε να έγινε μάθημα και να είναι η τελευταία. Ακολουθεί το επόμενο Σάββατο στις 19:30 το παιχνίδι εδώ στην Κρήτη με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Μια μέρα νωρίτερα ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. πέτυχε σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου στο έχων αρκετό κόσμο Παλατάκι με 94-74. Παίζοντας ίσως για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν πολύ καλή άμυνα και έχοντας ως κορυφαίους τους play maker του Λιούις με 23 πόντους και Τσόχλα με 15 και άξιους συμπαραστάτες τους, τους Σαρικόπουλο, Μαργαρίτη και Μπεστ ο Δικέφαλος πήρε νίκη – ανάσα στη δύσκολη χρονιά που διανύει. Ακολουθεί την Τρίτη στις 21:30 ο Ευρωπαϊκός αγώνας απέναντι στη Ντιζόν στη Γαλλία ενώ το Σάββατο στις 17:00 υπάρχει ο προημιτελικός κυπέλλου απέναντι στο Διαγόρα Δριοπυδέων.

Στα υπόλοιπα αθλήματα με νίκες συνέχισαν τα τμήματα του χάντμπολ καθώς οι άντρες νίκησαν στη Νεάπολη με 31-27 τη Δράμα ενώ οι γυναίκες διέλυσαν το Πανόραμα στη Μίκρα με 39 – 12. Ισοπεδωτικές και οι κοριτσάρες μας του ποδοσφαίρου που διέσυραν την ΑΕΛ με 9-0 εντός έδρας την ίδια ώρα που τα κορίτσια μας στο μπάσκετ αυτοκτονούσαν χάνοντας 4 βολές στο τελευταίο λεπτό και ηττήθηκαν με 77-81 στο Παλατάκι από το Σπόρτινγκ όπως και το τμήμα πόλο που ηττήθηκε με 13-6 από τον Υδραϊκό εκτός έδρας. Ακόμα μια νίκη για τα κορίτσια μας του βόλλεϋ που επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση της Ηλιούπολης στην Μίκρα με 3-0 με το αντρικό τμήμα να ξεκινάει αύριο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας τον γάβρο στο Παλατάκι στο πλαίσιο τηςς αγωνιστικής.

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας