μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Νίκη κερασμένη από τους εορτάζοντες – Βόλος – Π.Α.Ο.Κ. 0 – 2 – Εντείνεται ο προβληματισμός για το μπάσκετακι μετά την ήττα με 87 – 66 από τον Κολοσσό στην Ρόδο – Νίκες για βόλλεϋ αντρικό και γυναικείο
[συντάχθηκε από George στις 27-10-2019, 00:34]

Την ημέρα της εορτής της πόλης του αήττητου νταμπλούχου ο Π.Α.Ο.Κ. πέρασε με άνετο διπλό από το ασπρόμαυρο Πανθεσσαλικό χάρη σε γκολ των εορταζόντων Λημνιού και Πέλκα επικρατώντας του ΝΠΣ Βόλου με 2 – 0.

Η ομάδα μας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο από τα πρώτα λεπτά και δημιούργησε την πρώτη της ευκαιρία στο 10ο λεπτό όταν μετά από προσωπική προσπάθεια και σουτ του Μπίσεσβαρ ο Γκαραβέλης μπλόκαρε τη μπάλα. Πρωταγωνιστής στις χαμένες ευκαιρίες συνέχισε να είναι ο Μπίσεσβαρ καθώς στο 16′ μετά από σέντρα του Μίσιτς έκανε την καρφωτή κεφαλιά που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Βόλου ενώ στο 22′ η προβολή του εξ επαφής και πάλι μετά από ενέργεια του Κροάτη δεν κατέληξε στα δίχτυα. Στο 29ο λεπτό όμως το σκορ άνοιξε όταν ο Στοχ βρήκε με τακουνάκι τον Γιαννούλη και αυτός έβγαλε ωραία σέντρα την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Λημνιός και με κεφαλιά έκανε το 0-1, το οποίο αποτέλεσε και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η πρώτη χαμένη ευκαιρία και του δεύτερου μέρους ήταν από τον Μπίσεσβαρ και πάλι, ο οποίος μετά από ατομική προσπάθεια εξαπέλυσε το σουτ, νικήθηκε όμως από τον Γκαραβέλη. Στο 71′ ο Λημνιός ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Δημόπουλο και ο Ευαγγέλου έδωσε σωστό το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε α λα Πανένκα ο Πέλκας γράφοντας το 0-2 για τον Δικέφαλο το οποίο έμελε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης με μόνη αξιοσημείωτη φάση για τον Βόλο μια κεφαλιά του Μάντση στο 76′ που έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ζίβκοβιτς .

Ακολουθεί την επόμενη Κυριακή στις 20:00 ο αγώνας απέναντι στον ΠΑΟ στην κατάμεστη Τούμπα.

Εντείνεται ο προβληματισμός για τον μπασκετικό Π.Α.Ο.Κ. μετά τη νέα ήττα από τον Κολοσσό στην Ρόδο αυτή τη φορά με 87 – 66 και την κακή εμφάνιση που την συνόδευσε. Η ομάδα μας και πάλι ήταν χωρίς αρχή, μέση και τέλος και ουσιαστικά δεν κατέβηκε στο κλειστό της Ρόδου για τον σημερινό αγώνα. Ίσως χειρότερο των παραπάνω είναι οι συνεχείς δικαιολογίες περί έλλειψης προετοιμασίας και κούρασης όταν πλέον έχουμε φτάσει στο 7ο επίσημο ματς και την Ευρωπαϊκή συμμετοχή την επιδιώξαμε οικειοθελώς. Οι μόνοι που διασώθηκαν από το σημερινό Βατερλώ ήταν ο Σμιθ (επιθετικά) με 22 πόντους και ο Μαργαρίτης με 15.

Ακολουθεί την Τρίτη στις 19:00 το διαδικαστικό, όπως δυστυχώς καταντήσαμε, ματς με τη Νεπτούνας στο Παλατάκι το οποίο ελπίζουμε να μας βοηθήσει ενόψει του αγώνα – πρόωρου τελικού του Σαββάτου με τον Ήφαιστο στις 15:45 στο Παλατάκι το οποίο πρέπει να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πληρότητα.

Στα υπόλοιπα αθλήματα, ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του και ο Κυπελλούχος Π.Α.Ο.Κ. στο βόλλεϋ επικρατώντας με 3-0 (25-21, 25-18, 25-20) των γριών στους Αμπελόκηπους για το League Cup και αναμένεται την Κυριακή επικρατώντας της Ελπίδας Αμπελοκήπων να σφραγίσει την πρόκριση στους ημιτελικούς αυτού του θεσμού. Ιστορική πρώτη νίκη στην Α1 για το γυναικείο βόλλεϋ το οποίο έκανε επίδειξη δύναμης επί της Ηλιούπολης στην Αθήνα επικρατώντας με 3 – 0 (25-9, 25-15,25-8). Πρεμιέρα στις εγχώριες διοργανώσεις και για τις νταμπλούχες μας του χάντμπολ οι οποίες έκαναν έναν υγιεινό περίπατο με 26-13 εντός έδρας απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας ενώ το πόλο μας ηττήθηκε με 20-5 από τον ΟΣΦΠ.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας