μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Σαρωτικός Π.Α.Ο.Κ. καθάρισε την Λαμία σε 11 λεπτά – Π.Α.Ο.Κ. - Λαμία 3 – 0 – Ήττα στο μπάσκετ από τον ΠΑΟ με 104 – 88
[συντάχθηκε από George στις 21-10-2019, 02:20]

Ένας σαρωτικός Π.Α.Ο.Κ., σε μια κατάμεστη Τούμπα, χρειάστηκε μόλις 11 λεπτά για να σκοράρει 3 φορές απέναντι στην Λαμία και να φτάσει σε μια εύκολη νίκη. Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Μίσιτς με μακρινό σουτ στο 2′, όταν η μπάλα έσκασε στο χόρτο μπροστά στον Βελλίδη ξεγελώντας τον και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 6′ μετά από συνδυασμό με τον Στοχ ο Γιαννούλης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Λημνιός κέρδισε στον αέρα τον Βάντερσον και με κεφαλιά έκανε το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Στοχ έβγαλε συρτή σέντρα από τα αριστερά και ο Σφιντέρσκι με υπέροχο τακουνάκι έγραψε το 3-0. Ως το τέλος του ημιχρόνου ο Δικέφαλος απείλησε στο 34′ με τον Λημνιό ο οποίος με ωραία προσωπική προσπάθεια βρέθηκε απέναντι από τον Βελλίδη αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και αποκρούστηκε και στο 42′ με τον Στοχ, ο οποίος εκτέλεσε φάουλ στην γωνιά του Βελλίδη, αλλά ο τελευταίος απέκρουσε κρατώντας το 3-0 ως σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μίσιτς να απειλεί και πάλι με υπέροχο σουτ που απέκρουσε με δυσκολία ο Κατσικάς. Στο 67′ Μίσιτς και Ίνγκασον δεν μπόρεσαν από κοντά να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, ενώ άστοχο ήταν και το πλασέ του Μπίσεσβαρ στο 71’. Πέντε λεπτά αργότερα το σουτ του Σφιντέρσκι βρήκε στο δοκάρι και στο σώμα του Κάτσικα, αλλά η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή ενώ στο 84’ ζήσαμε μια άκρως ΠΑΟΚτσήδικη στιγμή όταν η κατάμεστη Τούμπα πρόσφερε ένα ανεπανάληπτο αλλά και δίκαιο standing ovation στον εμβληματικό αρχηγό Βιερίνια, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από 188 ημέρες ενώ ο αγώνας έληξε με μια ακόμη σπουδαία ευκαιρία για τον Π.Α.Ο.Κ. καθώς στο 90′ ο Κρέσπο είχε δοκάρι με κεφαλιά και στην επαναφορά ο Ίνγκασον πιεζόμενος αντικανονικά από αντίπαλο δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με αποτέλεσμα το 3-0 να αποτελεί το τελικό σκορ του αποψινού ματς.

Ακολουθεί το επόμενο Σάββατο στις 19:30 το εκτός έδρας ματς απέναντι στον Βόλο με την Θεσσαλική πόλη να αναμένεται να βαφτεί ασπρόμαυρη από τον λαό του Π.Α.Ο.Κ.

Μια μέρα νωρίτερα ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. ήττηθηκε στο Παλατάκι από τον ΠΑΟ με 104-88 παρά το γεγονός ότι πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις. Προκλητική για άλλη μια φορά και χωρίς κανένα λόγο η διαιτησία κυρίως των Παπαπέτρου – Τζαφλέρη. Κορυφαίοι για την ομάδα μας οι Εγκεγκέζε και Μπεστ ενώ ακολουθεί ο αγώνας της Τρίτης στις 19:00 απέναντι στην Ουγγρική Φάλκο όπου η ομάδα μας οφείλει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Μέτρια τα αποτελέσματα της ομάδας μας στα υπόλοιπα αθλήματα στα οποία υπήρχε αγωνιστική δράση αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα ξεκινήσουμε από την παρθενική παρουσία των κοριτσιών μας του γυναικείου βόλλεϋ στην Α1 τα οποία και πάλεψαν απέναντι στον ΠΑΟ, επιστρέφοντας από το 2-0 στο οποίο βρέθηκαν στο κλειστό του Αμαρουσίου και φέρνοντας στα ίσια το ματς λυγίζοντας τελικά στο tie break με 3-2 καθιστώντας μας όμως βέβαιους για το ότι θα έχουν μια πορεία που αρμόζει στον Π.Α.Ο.Κ. στο φετινό πρωτάθλημα. Οι άλλες κοριτσάρες μας που δείχνουν το δρόμο στις υπόλοιπες, αυτές του ποδοσφαίρου, φιλοδώρησαν με 6 τέρματα εκτός έδρας τα Γιάννενα χωρίς φυσικά να δεχτούν τέρμα και απέδειξαν ότι για άλλη μια φορά βαδίζουν στα δικά τους γνωστά μονοπάτια που οδηγούν σε τίτλους. Τέλος, μόνο περηφάνια για τα νταμπλούχα κορίτσια μας του χάντμπολ τα οποία πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για την Ευρωπαϊκή υπέρβαση όμως δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν το +2 του πρώτου αγώνα ηττούμενες με 26-19 στην Σερβία από τη Γιαγκόντινα.

Υ.Γ.: Οι ομορφιές και ο εξευτελισμός του VAR σε αυτή την χώρα και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο που αποκαλεί μοναστήρι ο γνωστός swinger γέρος συνεχίστηκαν και αυτό το Σαββατοκύριακο με τη γηπεδούχο ομάδα που έχει έδρα το προαναφερθέν μοναστήρι να έχει ήδη 4 βαθμούς παραπάνω από αυτούς που άξιζε στο χορτάρι χάρη στο γεγονός ότι κάποιοι είναι χεσμένοι εξαιτίας ενός λευκού polo που είχε κυκλοφορήσει σχετικά πρόσφατα στην Θεσσαλία και οι παραβάσεις τις οποίες προκάλεσε εξακολουθούν να παραμένουν σκανδαλωδώς ατιμώρητες.

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας