μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Οι δωρεές συνεχίζονται – Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Οσίας Ξένης 2 – 2
[συντάχθηκε από George στις 23-09-2019, 01:08]

Παρουσιάζοντας τις γνωστές αυτοκτονικές του τάσεις ο Π.Α.Ο.Κ. πέταξε 2 βαθμούς απέναντι στο παράρτημα του γάβρου στην Θεσσαλονίκη μένοντας στο 2 – 2 στην κατάμεστη Τούμπα.

Οι προαναφερόμενες αυτοκτονικές τάσεις για την ομάδα μας ξεκίνησαν από το 4ο μόλις λεπτό όταν στο πρώτο κόρνερ που κέρδισαν τα ερπετά ο Ιντέγε σκόραρε μετά από αδράνεια της άμυνας και κυρίως του Βαρέλα. Δύο λεπτά αργότερα ο Δικέφαλος έφερε το παιχνίδι στα ίσια όταν ο Μίσιτς εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και ο Μάτος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1. Από εκείνο το σημείο και μετά αποδείχθηκε για άλλη μια φορά πόσο μικρό ποδοσφαιρικό μέγεθος είναι διαχρονικά οι αποψινοί μας αντίπαλοι καθώς τόσες καθυστερήσεις και τόσες διαμαρτυρίες δεν έχουμε ξαναματαδεί ούτε με αντίπαλο κάποιας μικρότερης κατηγορίας ομάδα που μπορεί να έχουμε συναντήσει στο Κύπελλο. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Μάτος σκόραρε μετά από κεφαλιά του Μπίσεσβαρ στο δοκάρι όμως το γκολ ακυρώθηκε με χρήση VAR λόγω καταλογισμού του Μπίσεσβαρ σε θέση off side σε μια απολύτως οριακή φάση στην οποία δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ η περίφημη γραμμή του off side κι έτσι το ημίχρονο έληξε με 1-1 με πλήρη δικαίωση της σκουληκιάρικης τακτικής του γάβρου προέδρου του συμπολίτη η πίεση του οποίου σε αυτόν που παριστάνει τον καλύτερο Έλληνα διαιτητή όσο και στον VAR που δήθεν θα τον αδικούσε λόγω της μετάδοσης από το PAOK TV έπιασε τόπο απόλυτα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με σουτ του Μίσιτς στο 47’ που έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 66′ ο Λημνιός απέναντι από τον Έμαν δεν κατάφερε να τον νικήσει καθώς το σουτ του πήγε πάνω στον τερματοφύλακα. Στο 67’ ο Σιδηρόπουλος αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μάτος ενώ στο 69′, ήταν σειρά του Ιντέγε να απειλήσει με τον Πασχαλάκη να εξουδετερώνει το διαγώνιο σουτ του. Στο 71′ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε καθώς αποβλήθηκε επίσης με 2η κίτρινη και ο Σάσα. Ο Π.Α.Ο.Κ. ανέβασε την απόδοση του από αυτό το σημείο και μετά και στο 77′ ο Μίσιτς από πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ αλλά απέκρουσε ο Έμαν, κάτι που επαναλήφθηκε και σε δυνατό σουτ του Αουγκούστο στο 80′. Κόντρα στην ροή του αγώνα και σε μια φάση που θα έπρεπε να είχε τελειώσει εν τη γενέσει της από ένα τυφλό γέμισμα, ο Ματίγια με σουτ μέσα από την περιοχή κι ενώ δεν βγήκε και πάλι κανείς επιθετικά πάνω του σημείωσε το 1 – 2 σουτάροντας στην κλειστή γωνία του Πασχαλάκη κι ενώ η μπάλα κόντραρε και στον Αουγκούστο. Ο Π.Α.Ο.Κ. ξαναέβγαλε όμως αντίδραση έχοντας δοκάρι σε κεφαλιά του Βαρέλα στο 94′ αρχικά ώσπου στο 96′ κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει με πανέμορφο μονοκόμματο σουτ του Μίσιτς μέσα από την περιοχή με το 2-2 να αποτελεί και το τελικό σκορ του ματς.

Ακολουθεί την επόμενη Κυριακή στις 19:30 ο αγώνας απέναντι στους χάρτινους στο ΟΑΚΑ στον οποίο ελπίζουμε να πάψουμε να είμαστε τόσο φιλάνθρωποι...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας