μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Το 2/2 έγινε όμως απαιτείται τρομακτική βελτίωση για την διατήρηση των κεκτημένων – Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 2 – 1
[συντάχθηκε από George στις 01-09-2019, 23:47]

Παρουσιάζοντας δυστυχώς τις ίδιες αδυναμίες ο Π.Α.Ο.Κ. πέτυχε τη δεύτερη νίκη του σε δύο αγώνες στο Πρωτάθλημα. Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας μπροστά σε 20.000 και πλέον οπαδούς του και στο 4’ είχε την πρώτη καλή ευκαιρία όταν από στημένη φάση η κεφαλιά του Βαρέλα αποκρούστηκε με δυσκολία από τον Κότνικ ώσπου στο 14’ ήρθε το γκολ μετά από κάθετη πάσα του Μίσιτς που βρήκε τον Άκπομ στο ύψος της μεγάλης περιοχής και αυτός με όμορφη κίνηση δημιούργησε τον χώρο για να σουτάρει και να σκοράρει σημειώνοντας το 1-0, ενώ στο 23′ από τον Ζαμπά ξεκίνησε μια τριπλή μεγάλη ευκαιρία για τον Π.Α.Ο.Κ. Μετά από προσωπική ενέργεια και σουτ του Βραζιλιάνου ο Κότνικ απέκρουσε ασθενώς και στην επαναφορά δεν κατάφεραν ούτε ο Άκπομ, ούτε ο Μάτος να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, με 78%-22% κατοχή μπάλας και 7-0 τελικές προσπάθειες υπέρ του Π.Α.Ο.Κ.

Στο δεύτερο μέρος δυστυχώς οι παίκτες μας αντί να μπουν με στόχο να τελειώσουν το παιχνίδι προσπαθούσαν να ροκανίσουν τον χρόνο συντηρώντας το σκορ κι έτσι συνέβη αυτό που έχει γίνει συνήθεια με κάποιο μαγικό τρόπο φέτος, δηλαδή στο 57’ ο Πανιώνιος στην 1η φάση που δημιούργησε στο παιχνίδι ισοφάρισε με σουτ του Τσιλούλη από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ευτυχώς στο 74΄, μετά από κόρνερ του Μπίσεσβαρ ο Σφιντέρσκι με γυριστό πλασέ έκανε το 2-1 παρόλο που ο Παπαπέτρου με τον VAR βάλανε τα δυνατά τους να ακυρώσουν το γκολ. Ακολούθησαν 2 καλές ευκαιρίες με σουτ του Σφιντέρσκι στο 90’ και Μίσιτς στα 95’ και μια σχετική αγωνία μέχρι να λήξει το παιχνίδι με νίκη για την ομάδα μας με 2 – 1.

Στη διακοπή που ακολουθεί πρέπει παίκτες και προπονητής να δουλέψουν πάρα πολύ πάνω στις αλλαγές που θέλει να φέρει ο νέος κόουτς της ομάδας μας ώστε στο γήπεδο να παρουσιαστεί μια ομάδα εφάμιλλη του περσινού αήττητου νταμπλούχου μιας και ο πήχης έχει ανέβει πάρα πολύ ψηλά τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθεί το απόγευμα (19:00) του Σαββάτου στις 14 του Σεπτέμβρη ο εκτός έδρας αγώνας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι όπου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας