μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Η αυτοκτονία ολοκληρώθηκε – Π.Α.Ο.Κ. - Σλόβαν Μπρατισλάβας 3 – 2 και αντίο Ευρώπη από τον Αύγουστο
[συντάχθηκε από George στις 30-08-2019, 02:24]

Μια μίνι σύνοψη για το πως φτάσαμε ως εδώ καταρχάς. Σοβαροί τραυματισμοί βασικών παικτών με μεγάλα συμβόλαια,φυγή Λουτσέσκου 2 μέρες πριν ξεκινήσει η ομάδα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, κακός μεταγραφικός σχεδιασμός, επιλογή (πανάκριβου) προπονητή που παίζει τελείως άλλο πράγμα από αυτό που έπαιζε η ομάδα που κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα και πήρε το νταμπλ, κλήρωση (ή ορισμός) με την ομάδα που πέρσι έφτασε 10 δευτερόλεπτα μακριά από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, σφαγή ολκής από την Uefa Mafia που σου κλέβει την πρόκριση στο Champions, αδικαιολόγητο ξεφούσκωμα και έλλειψη συγκέντρωσης στο 1ο ματς των play off του Europa league που έφερε ίσως το πιο αστείο γκολ της τελευταίας 3ετίας εις βάρος μας μέχρι που φτάσαμε στο σήμερα όπου:

Ως παραδοσιακός ιδανικός αυτόχειρας ο Π.Α.Ο.Κ. κατάφερε μετά από το γκολ με βολέ στο 94’ του 1ου ματς να δεχτεί 2 γκολ στην Τούμπα από την Σλόβαν Μπρατισλάβας σε ένα ματς που είχε 30 τελικές έναντι 8 των αντιπάλων του, 18 κόρνερ έναντι 2 των Σλοβάκων και κατοχή 75-25 υπέρ του.

Πως γκέγκεν αυτό; Στο 1ο ημίχρονο ο Π.Α.Ο.Κ. είχε κλεισμένη την Σλόβαν στην περιοχή της αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες πλην μιας κεφαλιάς του Άκπομ στο 23’ ώσπου στο 38’ οι Σλοβάκοι πέρασαν το κέντρο για πρώτη φορά και ο Μεντβέντεφ θέλοντας να ξεφορτωθεί την μπάλα σούταρε ανενόχλητος από τα 35 μέτρα και αιφνιδίασε τον Πασχαλάκη στέλνοντας την μπάλα σχεδόν στο “Γ” της εστίας κάνοντας το 0-1. Η χωρίς αντίκρυσμα αντίδραση ήταν 2 σουτ του Πέλκα από τα πλάγια στο 44’ και του Αουγκούστο από τον άξονα στο 45’ τα οποία αποκρούστηκαν από τον Γκρέιφ με το σκορ ημιχρόνου να μένει στο 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όμως εντυπωσιακά για τον Π.Α.Ο.Κ. καθώς στο 49′, ο Λημνιός με σουτ από σέντρα του Γιαννούλη έκανε το 1-1, ενώ στο 50′ ήταν η σειρά του Σφιντέρσκι να βρει δίχτυα με πλασέ μετά από σέντρα Ροντρίγκο για το 2-1. Με το γήπεδο να κοχλάζει η ομάδα μας έχασε 2 ευκαιρίες με Σφιντέρσκι και Άκπομ να τριπλασιάσει τα τέρματα της ώσπου στο 61’, στη δεύτερη φορά που πέρασαν την σέντρα οι Σλοβάκοι βρήκαν το 2-2, όταν σε φάση διαρκείας μετά από κόρνερ, ο Ντε Μάρκο βρέθηκε αμαρκάριστος και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη. Στο 68′ μετά από στημένη φάση και πάλι ο Μποζίκοφ είχε κεφαλιά στο δοκάρι, ενώ στο 75’ έμας παίκτης της Σλόβαν γκρεμοτσακίζει τον Αουγκούστο στο δοκάρι και όχι μόνο ο Σουηδός κόρακας δεν δίνει το πέναλτι αλλά τραυματίζεται και ο Αουγκούστο με αποτέλεσμα ο Δικέφαλος να συνεχίσει το ματς με 10 παίκτες. Στο 83′, καλό σουτ του Μίσιτς απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γκρέιφ, ενώ στο 84′, η κεφαλιά του Σφιντέρσκι βγήκε άουτ ώσπου στο 87′ ο Π.Α.Ο.Κ. έκανε το 3-2 με εξεραιτικό σουτ του Γιαννούλη από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής, γκολ που αναπτέρωσε τις ελπίδες μας για πρόκριση όμως στο 92’ ο Άκπομ με προβολή έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ και στο 94΄ στο γύρισμα του Λημνιού ένας Σλοβάκος θα έκανε το 4-2 με αυτογκόλ όμως η μπάλα χτύπησε στο γαμημένο το κεφάλι του τερματοφύλακα τους με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε τον οδυνηρό και πικρό αποκλεισμό.

Συνεχίζουμε με αντίπαλο τον Πανιώνιο το απόγευμα της Κυριακής στις 19:00 με την ελπίδα αυτός ο αποκλεισμός να στοιχίσει όσο το δυνατόν λιγότερο στην ομάδα μας.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας