μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Ο Π.Α.Ο.Κ. έκανε το καθήκον του σήμερα, τώρα πρέπει να το κάνει και την Πέμπτη – Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός 2 – 1
[συντάχθηκε από George στις 26-08-2019, 02:04]

Ο Π.Α.Ο.Κ. με συνοπτικές διαδικασίες, μπροστά σε 23.000 λαού στην Τούμπα και 50.000 συνδρομητές στο PAOK TV, ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναιτωλικού με 2-1 για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, υπερασπιζόμενος τον τίτλο του και πλέον στρέφει το βλέμμα του στην κομβική ρεβάνς της Πέμπτης με την Σλόβαν Μπρατισλάβας όπου οφείλει να διορθώσει τα κακώς κείμενα που δημιούργησε την προηγούμενη Πέμπτη.

Ο Δικέφαλος, ο οποίος παρατάχθηκε με κάποιες αλλαγές στην σύνθεση του, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 5’ μετά από συνεργασία με τον Μπίσεσβαρ ο Πέλκας πιάνει όμορφο ανάποδο ψαλίδι το οποίο αποκρούεται από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 7’ ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία όταν μετά από σέντρα του Αουγκούστο ο Κρέσπο με κεφαλιά από άκρως πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ ώσπου στο 27΄η ομάδα μας άνοιξε το σκορ μετά από εξαιρετική σέντρα του Γιαννούλη από τ' αριστερά, κακή έξοδο του Κνετ και ωραία κεφαλιά του Σφιντέρσκι που πρόλαβε τον γκολκίπερ του Παναιτωλικού ενώ στο 45’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουμε τα τέρματα μας όταν ο Λημνιός έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο σχεδόν αμαρκάριστος Πέλκας αστόχησε από το ύψος του πέναλτι.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας έριξε ρυθμούς και δεν απειλούσε ιδιαίτερα ενώ ταυτόχρονα δεν απειλούταν μέχρι το 76ο λεπτό όταν ο Μίσιτς πέτυχε ένα ασύλληπτης ομορφιάς γκολ νικώντας με σέντρα-σουτ τον Κνετ από πλάγια θέση. Κάπου εκεί η ομάδα μας χαλάρωσε περαιτέρω, πράγμα ανεπίτρεπτο το οποίο και δεν πρέπει να επαναληφθεί ποτέ ξανά, πόσο μάλλον στο ματς της ερχόμενης Πέμπτης, δίνοντας την ευκαιρία στον Παναιτωλικό να σκοράρει στο 92’ με σουτ του Ντάλσιο μέσα από την περιοχή σημειώνοντας το 2-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα.

Ακολουθεί την Πέμπτη στις 20:00 το σπουδαίο ματς – τελικός απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας όπου η πρόκριση είναι μονόδρομος για χίλιους λόγους (οικονομικούς, πρεστίζ, ηρεμίας, ηθικούς απέναντι στους αλητήριους Σλοβάκους και την μαφία της UEFA)…

Υ.Γ.: Ζούμε στην χώρα που χρειάστηκαν μόλις 80 λεπτά για να ξεφτιλιστεί, στο γνωστό γήπεδο – μοναστήρι που δεν λειτουργούν οι κάμερες των αποδυτηρίων του και μπορούμε να κοπανάμε κανέναν παίκτη όποτε γουστάρουμε, το άκρως πετυχημένο σε όλο τον πλανήτη VAR. Σε αγαστή συνεργασία ο διαιτητής, ο VARίστας και φυσικά το βοθροκάναλο της Nova κατάφεραν ένα πέναλτι που θα έδινε και ο πιο φανατικός γάβρος να μην καταλογιστεί ποτέ βλέποντας την φάση (υποτίθεται) και σε VAR… Έχει πιο κάτω; είμαστε σίγουροι ότι έχει...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας