μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Ασοβαρότητας συνέχεια και φυσικά επειδή είσαι Π.Α.Ο.Κ. θα την πληρώσεις – Σλόβαν Μπρατισλάβας – Π.Α.Ο.Κ. 1 – 0 και τώρα τρέχουμε
[συντάχθηκε από George στις 23-08-2019, 06:15]

Ένας Π.Α.Ο.Κ. ο οποίος παρουσιάστηκε με μεγάλο έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης από το πρώτο λεπτό, γεγονός που αποτυπώθηκε στα πάρα πολλά αβίαστα λάθη που έκανε και ο οποίος επί 90 λεπτά έψαχνε απεγνωσμένα μια γαμημένη τελική πάσα για να σκοράρει όντας καλύτερος του αντιπάλου του, δεν την βρήκε ποτέ και επειδή Π.Α.Ο.Κ. είσαι κατάφερε να δεχθεί ένα από τα πιο αστεία γκολ που έχει δεχτεί ποτέ από τον αντίπαλο στόπερ μετά από βολέ τερματοφύλακα στο 94’ και να βάλει δύσκολα στον εαυτό του ενόψει της ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης ενώ ταυτόχρονα μπήκε και σε διαδικασία εσωστρέφειας.

Είναι γνωστό ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και τα πολλά αβίαστα λάθη που έκαναν οι παίκτες μας θα μπορούσαν να είχαν ξεχαστεί αν η μπάλα από το ωραίο σουτ του Ζαμπά, το μόνο θετικό που έκανε σε 90 λεπτά, κατέληγε στα δίχτυα αντί για το δοκάρι του αντίπαλο τερματοφύλακα στο 7’ στην φάση που σημάδεψε το πρώτο ημίχρονο.

Και το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με σπουδαία φάση για τον Δικέφαλο όταν στο 46’ μετά από παράλληλο γύρισμα του Μπίσεσβαρ από αριστερά, ο Πέλκας υπό την πίεση του Ντε Μάρκο στο όριο του αντικανονικού δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 53΄και πάλι ο Πέλκας μετά από γύρισμα του Μπίσεσβαρ δεν μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ που αποκρούει. Στο 85’ μια ασυνεννοησία μεταξύ Μάτος και Πασχαλάκη παραλίγο να δώσει στην Σλόβαν το προβάδισμα με τον πορτιέρε του Π.Α.Ο.Κ. να διορθώνει το διαφαινόμενο λάθος την τελευταία στιγμή ώσπου φτάσαμε στο 94’ να δεχτούμε ένα γκολ που δεν το τρώει ομάδα ούτε στη Γ’ Ερασιτεχνική με τον αντίπαλο στόπερ να μπαίνει με τη μπάλα στα δίχτυα μετά από βολέ τερματοφύλακα σε μια φάση που όλη η άμυνα της ομάδας μας ήταν ΚΑΚΙΣΤΑ στημένη ενώ και ο Πασχαλάκης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα μετά από το γύρισμα του Βαρέλα έχοντας μια σκαριά πάνω από το κεφάλι του ατιμώρητα φυσικά από τον Κροάτη εκπρόσωπο της Uefamafia για σήμερα ο οποίος δεν μας έδωσε ούτε τον πυρετό του σε ολόκληρο το ματς.

Αυτά τα ολίγα για το σημερινό ματσάκι καθώς η σκέψη μας είναι στα αδέρφια μας που δέχτηκαν άγρια και αναίτια επίθεση ακόμα και με πλαστικές σφαίρες από τους Σλοβάκους μπάτσους και ελπίζουμε να είναι όλοι καλά.

Υποχρέωση των παικτών και του προπονητικού τημ η πρόκριση της ομάδας στην φάση του ομίλου του Europa League για λόγους αγωνιστικούς, πρεστίζ και οικονομικούς αλλά φυσικά αρχικά υποχρέωση για όλους η νίκη στον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στις 20:00 στο Γήπεδο της Τούμπας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας