μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
UEFA mafia, that was a huge scam even for great criminals like you – Άγιαξ – Π.Α.Ο.Κ. 3 – 2 με το έτσι θέλω από τους μαφιόζους της UEFA και την Αγγλίδα πούστρα – δουλικό τους
[συντάχθηκε από George στις 14-08-2019, 03:44]

<pΠοια Κόζα Νόστρα και ποια Εγκληματική Οργάνωση που έστηνε επί χρόνια μέχρι και τα δοκάρια στην Ελλάδα, όλα τα παραπάνω μοιάζουν με παιδική χαρά μπροστά στην μεγαλύτερη παγκόσμια μαφία, την UEFA, η οποία μέσω της Αγγλίδας πούστρας, στην οποία έδωσε την σφυρίχτρα απόψε, απέκλεισε με το έτσι θέλω τον τεράστιο αήττητο νταμπλούχο Π.Α.Ο.Κ. οδηγώντας τον με απίστευτη σφαγή τριών (3) πέναλτι εις βάρος του, και όχι μόνο, στον αποκλεισμό με ήττα 3-2 και συνολικό σκορ 5-4 απέναντι στον ημιφιναλίστ Τσάμπιονς Λιγκ Άγιαξ, ο οποίος δεν θα μπορούσε να τον κοιτάξει στα μάτια αν δεν είχε την βοήθεια του κορακιού και στα 2 μεταξύ μας παιχνίδια.

Αν νομίζουν οι μπάσταρδοι της UEFA ότι μετά από τέτοια άνευ προηγουμένου σφαγή ασχολείται κανείς με το άθλημα το οποίο υποτίθεται ότι αυτοί αγαπάνε και θέλουν να προάγουν (εδώ γελάνε και οι πέτρες) είναι βαθιά νυχτωμένοι. Τα μουνιά αυτά, τα οποία πέρσι δεν διεξήγαγαν καν κλήρωση μεταξύ Μπενφίκα και Ντιναμό Κιέβου. οι οποίοι ήταν οι πιθανοί μας αντίπαλοι επειδή υπήρχε τεταμένο κλίμα ανάμεσα σε Ουκρανία και Τουρκία, λες και έφταιγε ο Π.Α.Ο.Κ. για αυτό και δεν υπήρχαν λύσεις (αγώνες σε ουδέτερο έδαφος ή κεκλεισμένων των θυρών), στέλνοντας μας ως αντίπαλο με το έτσι θέλω την Μπενφίκα φέτος έδωσαν νέο ρεσιτάλ αλητείας εις βάρος μας ώστε να περάσει ο αγαπημένος τους Άγιαξ στα play off του Champions League. Η ιστορία ξεκίνησε από την Τούμπα όπου το 0-1 του Άγιαξ είναι off side και μάλιστα σε στημένη μπάλα και ο επόπτης το πνίγει για να πάρει την σκυτάλη ύπουλα ο Σλοβένος διαιτητής στο 2ο ημίχρονο και να μας κλείσει στα καρέ μας ώστε ο Άγιαξ να μην φύγει ηττημένος.

<Και αν ο Σλοβένος ήταν κωλοπετσωμένος και έκανε ότι έκανε στα μουλωχτά αυτή η πουτάνα η Αγγλίδα που στείλανε σήμερα σε εντεταλμένη υπηρεσία εκτέθηκε από το 1ο λεπτό στα έμπειρα μάτια μας όταν στο ξεκάθαρο φράγμα στον Ζαμπά μπροστά στα μάτια της και του βοηθού της αρνήθηκε να δώσει το φάουλ. Λίγα λεπτά αργότερα και οι καλοπροαίρετοι κατάλαβαν τι θα ακολουθήσει όταν σε φάση που αφήνει πλεονέκτημα υπέρ μας σε φάουλ από πίσω Ολλανδού “ξεχνάει” να δώσει την κίτρινη κάρτα παρόλο που οι παίκτες μας διαμαρτυρήθηκαν και του το θύμισαν. Κατόπιν έρχεται το σημείο να κορυφωθεί η παράσταση της αδελφάρας όταν με τον Πασχαλάκη να έχει διώξει και την μπάλα να είναι μακριά δίνει πέναλτι σε επαφή του Ελ Καντουρί με αντίπαλο του. Έλα όμως που ο Πασχαλάκης το πιάνει και ο Π.Α.Ο.Κ. ήδη προηγείται με 0-1 από την εκπληκτική οβίδα του Μπίσεσβαρ και το παλικάρι πρέπει να εκτεθεί κι άλλο. Κανένα πρόβλημα όμως για αυτόν. Η μπάλα προσκρούει στο χέρι του Μπίσεσβαρ σε απόσταση 15 εκατοστών μερικά λεπτά αργότερα, πέναλτι λέει και πάλι το Αγγλικό κοράκι, χτύπα – χτύπα το βάζει ο Τάντιτς και 1-1. Στο 2ο ημίχρονο και με το σκορ να μένει σε αυτή την εύθραυστη ισοπαλία η ευαίσθητη Αγγλίδα αγωνιά και δεν βλέπει το επιθετικό φάουλ του Ταλιαφίκο πάνω στον Μάτος κατακυρώνοντας γκολ που φέρνει το σκορ στο 2-1. Κι εκεί που νόμιζες ότι θα ηρεμήσει και θα μας αφήσει επιτέλους να δούμε μπαλίτσα ανακαλύπτεις ότι υποτίμησες την πουστροσύνη του. Μπλέκουν 4 παίκτες μεταξύ τους μέσα στην περιοχή, πέναλτι ανακαλύπτει το πουτανόσπερμα από την Αγγλία προς τέρψιν των Ολλανδών γάβρων που επί 90 λεπτά πέφταν κάτω και διαμαρτύρονταν σε αγωνιστικό χώρο και κερκίδα και 3-1 για τον γάβρο της Ολλανδίας. Κι εκεί που έχει ηρεμήσει η πουτάνα η Αγγλιδούλα και σκέφτεται τις διακοπές της στα Μάλια και το Φαληράκι έρχεται αυτή η μορφάρα ο Μπίσεσβαρ και της κολλάει και 2η γκολάρα στο 93΄ και σκιάζεται και ζούμε ξεκάθαρα στιγμές “θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει”. Ο τύπος λοιπόν, ο οποίος έδωσε 2ο πέναλτι για χέρι σε απόσταση 15 εκατοστών αρνείται στο 94’ καταφανέστατο χέρι φάουλ υπέρ του Π.Α.Ο.Κ. μισό μέτρο έξω από την περιοχή ενώ σφυρίζει την λήξη στο 94:21’ έχοντας δώσει 4 λεπτά καθυστέρηση στα οποία είχε μεσολαβήσει γκολ του Π.Α.Ο.Κ. στο οποίο είχαμε καθυστέρηση για την οποία μάλιστα παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τον Ολλανδό τερματοφύλακα που δεν έδινε την μπάλα στους παίκτες μας για να συνεχίσουν το παιχνίδι αλλά αυτά συμβαίνουν όταν έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα.

Κλείνοντας να τονίσουμε ότι μόνο περηφάνια και τιμή αξίζει στα παλικάρια μας που τα έδωσαν όλα στο χορτάρι και τις κερκίδες του “Γιόχαν Κροϊφ Αρίνα” ενώ πραγματικά διασκεδάζουμε με τα έξαλλα πανηγύρια τωνΠΟΚεμον γιατί ο ημιφιναλιστ Champions League Άγιαξ απέκλεισε τον Π.Α.Ο.Κ. με συνολικό σκορ 5-4, έχοντας 1 γκολ off side & τρία (3) πέναλτι υπέρ του!Και όμως αυτοί οι άνθρωποι,οι οποίοι αποτελούν τον ορισμό του κόμπλεξ,έχουν το θράσος να αποκαλούν εμάς έτσι αλλά δεν ανησυχούμε καθώς δεν είναι μακριά η ώρα που θα συναντήσουν τους μπαμπάδες τους ξανά στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας