μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Π.Α.Ο.Κ. - Άγιαξ (vol. 3) 2 -2 – Η κωλοφαρδία των Ολλανδών είναι διαχρονική όπως και το πείσμα μας και η πίστη στην πρόκριση – Διπλό στην Ολλανδία ΠΑΟΚ λε ολέ…
[συντάχθηκε από George στις 07-08-2019, 01:43]

Τρίτο συναπάντημα με την Ολλανδική μηχανή του Άγιαξ, η οποία 3 μήνες πριν είχε φτάσει 5 δευτερόλεπτα μακριά από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και το μόνο που μένει σταθερό είναι η κωλοφαρδία των Ολλανδών. Η ομάδα μας αφού σημείωσε ουσιαστικά 2 αυτογκόλ και αφού έχασε κλασσικές ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα τέρματα στο διάστημα του 1ου ημιχρόνου που το γήπεδο έγερνε από την καλή της απόδοση, παραχώρησε τελικά ισοπαλία 2-2 στον Αίαντα

Στα του αγώνα, για άλλη μια φορά σε αυτή τη διοργάνωση βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από το πουθενά στο 10’. Ένα φάουλ από δεξιά των Ολλανδών, στο οποίο όμως για να τα λέμε όλα είχαμε στήσει υποτυπώδες τείχος, εκτελέστηκε τελικά απ ευθείας από τον Ζίγιεχ, ο Γιαννούλης μπήκε στην πορεία της μπάλας τόσο όσο για να ξεγελαστεί ο Πασχαλάκης και έτσι κρύα γράφτηκε το 0-1 στην κατάμεστη Τούμπα. Στο 32’ όμως η ομάδα μας έφερε το παιχνίδι στα ίσια μετά από ωραία κίνηση του Μπίσεσβαρ, ο οποίος τροφοδότησε αριστερά τον Γιαννούλη που με την σειρά του έβγαλε όμορφη συρτή σέντρα στον Άκπομ ο οποίος με σουτ με τη μία εκτέλεσε τον Ονάνα σημειώνοντας το 1 – 1.

Επτά λεπτά αργότερα ο μεγάλος Π.Α.Ο.Κ. γύρισε το παιχνίδι όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπίσεσβαρ ο Μάτος πήρε παραμάζωμα όλη την αντίπαλη άμυνα και με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 2-1.

Κάπου εκεί το γήπεδο έγειρε και ο Δικέφαλος έχασε μεγάλη ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμα του όταν αρχικά στο 40’ η πουτάνα η μπάλα η οποία ρουφιόταν στο τέρμα μας από το πουθενά με κάποιο τρόπο δεν μπήκε στο τέρμα των Ολλανδών μετά από παράλληλο γύρισμα του Πέλκα στον Άκπομ και παρά και την δεύτερη προσπάθεια να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα ο Ελ Καντουρί. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 43’ ο Ζαμπά μοιράζει σακούλα στον αντίπαλο του από τα αριστερά και γυρίζει στον Πέλκα ο οποίος από άκρως πλεονεκτική θέση αστοχεί με το 2-1 να είναι το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 50’ ο Ζίγιεχ έχασε σπουδαία ευκαιρία σουτάροντας άουτ μέσα από την περιοχή μετά από ωραία προσπάθεια των παικτών του Άγιαξ. Ο Π.Α.Ο.Κ. απάντησε στο 52’ όταν ο Ζαμπά έκανε το γύρισμα αλλά ο Άκπομ δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να σκοράρει ώσπου φτάσαμε στο 55’ και σε μια φάση, η οποία ξεκίνησε από ένα ανύπαρκτο φάουλ με το οποίο χρέωσε ο Σλοβένος διαιτητής, ο οποίος σφύριζε με 2 μέτρα και 2 σταθμά ξεκάθαρα υπέρ του Αίαντα, τον Εσιτί ο Βαρέλα στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε πάνω στο καλάμι του Χούντελαρ και από εκεί στα δίχτυα του Πασχαλάκη γράφοντας το 2-2 το οποίο έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αποψινής αναμέτρησης καθώς από εκείνο το σημείο και μετά είτε λόγω κόπωσης της ομάδας μας είτε λόγω απογοήτευσης ο Άγιαξ ήταν καλύτερος και έχασε ευκαιρίες με τον Ζίγιες στο 72’ και τον Χούντελαρ στο 80’.

Πλέον, ο Π.Α.Ο.Κ. καλείται να πάει σε μια βδομάδα στο Άμστερνταμ και να εξαντλήσει τις πιθανότητες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, που κατά μεγάλο ποσοστό θα σημαίνει και πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης, πλησιάζοντας το τέλειο της απόδοσης του, έχοντας απόλυτη συγκέντρωση και αν είναι δυνατόν έχοντας ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ και λίγη ΓΑΜΗΜΕΝΗ τύχη.

Υ.Γ.: Ευχαριστούμε όλα τα ΠΑΟΚτσάκια από κάθε γωνιά της Ευρώπης που πλημμύρισαν για άλλη μια φορά τον Σύνδεσμο μας την ίδια ώρα που αντιπροσωπεία του εννοείται ότι βρέθηκε στις κερκίδες του Ναού μας.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας