μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Νέο t-shirt του Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Χανίων
[συντάχθηκε από George στις 15-05-2019, 22:53]

Μετά το πρωταθληματικό πανό που έκανε πρεμιέρα στον Ναό της Τούμπας στα μέσα αυτής της ιστορικής χρονιάς ντεμπούτο στον Σύνδεσμο μας την ημέρα του τελικού Κυπέλλου έκανε και το νέο t-shirt του Συνδέσμου το οποίο αποδείχθηκε άκρως γούρικο μιας και η παρουσία του συνδυάστηκε με το πρώτο double στην ιστορία του Συλλόγου μας.

Το νέο σχέδιο είναι αυτό που φαίνεται παρακάτω και μπορείτε να το βρείτε και να το παραγγείλετε από όποιο μέρος της χώρας βρίσκεται στο link: http://www.sfpaok-chania.gr/eshop.php (είναι αυτό με τον κωδικό 11).

Από εκεί και πέρα, επειδή σιγά σιγά μπαίνουμε στο καλοκαιράκι και η πόλη μας πλημμυρίζει από 100άδες ΠΑΟΚτσάκια από όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη όμως ταυτόχρονα μέχρι τα πρώτα φιλικά ο Σύνδεσμος μας δεν θα έχει συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας, ενημερώνουμε όλα τα αδέρφια μας τα οποία θα βρίσκονται στην πόλη μας και θα θέλουν να προμηθευτούν t-shirt του Συνδέσμου μας ότι ο πιο σίγουρος τρόπος είναι να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω του facebook του Συνδέσμου μας και σίγουρα θα βρεθεί ο τρόπος.

Θυμίζουμε ότι τον Σύνδεσμο μας με την σημαία του μεγάλου Π.Α.Ο.Κ. να κυματίζει θα την βρείτε στο κεντρικότερο σημείο των Χανίων, στην  Πλατεία 1866 πάνω από τα Everest.

Υ.Γ.: Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" είναι λίγο αλλά και απόλυτα ειλικρινές στον αδερφό Άγγελο που επιμελήθηκε του νέου σχεδίου του t-shirt του Συνδέσμου μας

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας