μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Υποκλιθείτε στον αήττητο πρωταθλητή Π.Α.Ο.Κ., την καλύτερη ομάδα στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου – ΠΑΣ Γιάννινα – Π.Α.Ο.Κ. 0 – 2 και τώρα μπροστά μας είναι το νταμπλ
[συντάχθηκε από George στις 06-05-2019, 00:30]

Ο μεγάλος Π.Α.Ο.Κ. απόψε έγραψε ιστορία κατακτώντας αήττητος το πρωτάθλημα και πλέον είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου έχοντας ρεκόρ 26 νικών και 4 ισοπαλιών έναντι 24 νικών και 6 ισοπαλιών που αποτελούσαν το προηγούμενο ρεκόρ.

Στα του αποψινού αγώνα, ο Π.Α.Ο.Κ. σε ρυθμό ρελαντί, αλλά φανερά βελτιωμένος σε σχέση με το «μεθυσμένο» ματς Κυπέλλου της Τρίπολης, κυριάρχησε από το ξεκίνημα στον αγωνιστικό χώρο και στο 14’ έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία όταν ο Ζαμπά έδωσε στον Άκπομ μέσα στην αντίπαλη περιοχή αλλά το πλασέ του τελευταίου αποκρούστηκε από τον Μιχαήλ. Στο 31’ ο Ολιβέιρα άγγιξε το γκολ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του ΠΑΣ μετά από υπέροχη εκτέλεση φάουλ που ανέλαβε. Στο 39′ ο Άκπομ απείλησε εκ νέου με κεφαλιά και ένα λεπτό αργότερα ο Πέλκας ήταν αυτός που δεν κατάφερε να σκοράρει με πλασέ εντός περιοχής με το ημίχρονο να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 0 – 0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΣ να δημιουργεί 1-2 αξιόλογες φάσεις ώσπου στο 61’ ο Πέλκας εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του Μιχαήλ και μετά από  κούρσα κάποιων μέτρων σέρβιρε στον Άκπομ, ο οποίος με πλασέ σε κενή εστία σημείωσε το 0-1. Στο 79’ ο Πέλκας εκτέλεσε με σέντρα φάουλ από δεξιά και ο Σάκχοφ, ο οποίος είχε εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, με κεφαλιά έγραψε το 0-2 σφραγίζοντας τη νίκη για τον Π.Α.Ο.Κ. με τα τελευταία λεπτά να είναι διαδικαστικά και απλά να σφραγίζουν την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος από τον μεγάλο Π.Α.Ο.Κ.

Πλέον και αφού είμαστε με τη βούλα η μόνη αήττητη ομάδα στην Ευρώπη μετά και την σημερινή ήττα της Μακάμπι, όλοι επικεντρωνόμαστε στον επόμενο στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του νταμπλ το επόμενο Σάββατο σε όποιες συνθήκες αποφασίσει, όποτε αποφασίσει, ο γνωστός υπουργάρας ο οποίος υπηρετεί πιστά εδώ και χρόνια τα συμφέροντα των ΠΟΚεμον.

Στα υπόλοιπα αθλήματα, συγκινητική η εμφάνιση των εναπομεινάντων παιδιών μας του χάντμπολ το Σάββατο στην Αθήνα & φυσικά πολύ ΠΑΟΚ ο τρόπος που δεν κερδίσαμε στην κανονική διάρκεια του αγώνα & δεν οδηγήσαμε τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ  στα πέναλτι με το τελικό άδικό σκορ στην παράταση να είναι 27 – 26 υπέρ των γηπεδούχων. Ακολουθεί την Τετάρτη στις 20:00 το δεύτερο ματς της σειράς στη Νεάπολη. Κεφάλι στην κούρσα του πρωταθλήματος πήραν τα κορίτσια μας στο ίδιο άθλημα καθώς στον 1ο τελικό που διεξήχθη στην Νεάπολη επικράτησαν, για άλλη μια φορά φέτος, της Ν. Ιωνίας, με 26 – 19 κάνοντας το πρώτο βήμα για το νταμπλ. Άδοξο φινάλε για το τμήμα μας του πόλο στην προσπάθεια του για την είσοδο στην 4άδα καθώς αν και πάλεψε ηττήθηκε με 8-7 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Ποσειδώνιο και πλέον θα αγωνιστεί για την κατάληψη της 5ης θέσης του πρωταθλήματος. Αφήσαμε για το τέλος, σε ότι αφορά την αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου, τις μόνιμες πρωταθλήτριες μας, τις κοριτσάρες μας του γυναικείου ποδοσφαίρου οι οποίες σφράγισαν σήμερα στην Τούμπα το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας μας, αήττητο κι αυτές, διαλύοντας με 7-0 την ομάδα της Αγ. Παρασκευής.

Περνώντας στο αύριο, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά, τη Δευτέρα στις 18:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Παλατάκι για να στηρίξουμε τους back to back Κυπελλούχους Ελλάδας του βόλλεϋ στο 2ο (και πιο κρίσιμο) ματς των τελικών του πρωταθλήματος απέναντι στο γάβρο ώστε να ισοφαρίσουμε την σειρά. Τέλος, η σκέψη μας πάντα είναι στο πιο αδικημένο τμήμα της οικογένειας του Π.Α.Ο.Κ., το μπασκετάκι μας, στο οποίο ευχόμαστε σύντομα να βρεθεί λύση αντάξια της ιστορίας του και το οποίο την Τετάρτη στις 17:30 με τους 8 εναπομείναντες παίκτες του αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Περιστέρι σε ένα πρωτάθλημα – παρωδία εξαιτίας των τερτιπιών της γνωστής ομάδας με τα ερυθρόλευκα.

Υ.Γ.: Αήττητο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ & ο ανεκδιήγητος της Nova περιέγραφε σαν να βρισκόταν στον Επιτάφιο της Μ. Παρασκευής. Αν αυτό το επίτευγμα το είχε πετύχει κάποιο από τα ΠΟΚεμον, τα αφιερώματα θα είχαν εξάμηνη διάρκεια. Δεν πειράζει μάγκες, θα  συνηθίσετε με τον καιρό τον Π.Α.Ο.Κ. περήφανο κυρίαρχο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Υ.Γ.2: Κάποιοι γραφικοί, όλη τη σεζόν προσπαθούσαν (με τον νου τους) να μας πικάρουν για τον αριθμό των πρωταθλημάτων μας. Σήμερα ήρθε η ώρα να τους αντιστρέψουμε το ερώτημα και θα θέλαμε να μας πούνε πως νιώθουν που όλοι μαζί έχουν τόσα αήττητα πρωταθλήματα όσα έχει ο δανεικός Τόσκα σε 1 χρόνο στον Π.Α.Ο.Κ.;

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας