μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Τεράστιος Π.Α.Ο.Κ. - συλλέκτης τίτλων - Πανάξιος κυπελλούχος στο βόλλεϋ στην Ιεράπετρα και σε 16 ωρίτσες...
[συντάχθηκε από George στις 21-04-2019, 05:24]

Ο τεράστιος Π.Α.Ο.Κ. κατέκτησε για 2η σερί χρονιά το κύπελλο στο βόλλεϋ, αυτή την φορά στην Ιεράπετρα επικρατώντας απόψε του Ηρακλή με 3-1 σετ και αφού μια μέρα νωρίτερα είχε κερδίσει με το ίδιο σκορ τους γαβροπελάτες.

Μετά από 1 διήμερο κατά το οποίο πραγματικά κανείς δεν υστέρησε ο Δικέφαλος κέρδισε πανάξια το Κύπελλο Ελλάδας. Τι να πει κανείς για την ψυχάρα Τακουρίδη, για τον εγκέφαλο Φιλίποφ, για τον αλάνθαστο Μουαγκουτουτία, για το πολυβόλο Κλαπβαϊκ, για το κομπιούτερ Σαφράνοβιτς για τους αφανείς ήρωες Εφραιμίδη και Κωνσταντινίδη που κράτησαν την υποδοχή και την άμυνα, για τον κομβικό Γάτση και για κάθε στέλεχος της ομάδας από αυτούς που δεν έπαιξαν μέχρι τον προπονητή Γιούρι Φιλίποφ και τον πρόεδρο Τσαλόπουλο.

Όλοι οι προαναφερόμενοι πέτυχαν σπουδαία νίκη στον τελικό επί ενός πονηρού αντιπάλου ο οποίος ενώα\ γωνίζεται στην πιο εμετική έδρα του αθλήματος είχε το θράσος να εμφανιστεί με κάτι φανέλες με μήνυμα κατά  του ρατσισμού τον οποίο κατά φαντασία αντιμετώπισαν. Τα σετ της μεγάλης νίκης του Π.Α.Ο.Κ. ήταν: 20-25, 25-12, 25-20, 27-25 ενώ οι πόντοι για την ομάδα μας ήταν: Π.Α.Ο.Κ. (Φιλίποφ): Κλάπβαϊκ 20 (17/38 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ), Μουαγκουτούτια 23 (20/34 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ, 83% υπ.), Όκολιτς 7 (5/11 επ., 2 μπλοκ), Σαφράνοβιτς 10 (6/20 επ., 1 άσσος, 3 μπλοκ, 76% υπ.), Τακουρίδης 8 (5/9 επ., 3 μπλοκ), Φιλίποφ 1 (1 μπλοκ) / Εφραιμίδης (λ, 65% υπ.), Κωνσταντινίδης (λ), Γάτσης, Γκόρτσανιουκ, Μπούτος.

 

 

Την ίδια περίπου ώρα η νύχτα γινόταν μέρα στην Θεσσαλονίκη με χιλιάδες πυρσούς να ανάβουν από άκρη σε άκρη της πόλης καθώς κανείς πλέον δεν μπορεί να περιμένει.

 

Κοινός παρανομαστής σε όλα τα παραπάνω η παρουσία του Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Χανίων παΝΤΟΥ...

Υ.Γ.: Τα καλύτερα έρχονται...

Υ.Γ.2:  Νάσο για σένα...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας