μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Πρωταθλητής στο γήπεδο και το ξέρουν όλοι – ΠΑΟ – Π.Α.Ο.Κ. 0 – 3 για τον ασταμάτητο στο χορτάρι Δικέφαλο
[συντάχθηκε από George στις 30-04-2018, 00:32]

Ασταμάτητος ο Π.Α.Ο.Κ. πέρασε σαν σίφουνας και από την Λεωφόρο με 3-0 κλειδώνοντας και μαθηματικά το πρωτάθλημα που παίχτηκε στους αγωνιστικούς χώρους, αυτό που κρίθηκε στα δικαστήρια το κατέκτησαν οι χάρτινοι.

Ο ΠΑΟ ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα όμως ο Πασχαλάκης (αυτός που δεν κλήθηκε στην Εθνική για να κληθεί ο Μπάρκας με 2 συμμετοχές στο πρωτάθλημα) κράτησε ανέπαφη την εστία της ομάδας μας αποκρούοντας σουτ του Μυστακίδη από πλάγια θέση στο 22’ ενώ στη συνέχεια της φάσης απομάκρυνε τον κίνδυνο ο Μαουρίσιο. Νωρίτερα ο Δώνης είχε σημαδέψει το κάθετο δοκάρι της εστίας της ομάδας μας, ενώ στο 27’ ουσιαστικά στην πρώτη φάση για την ομάδα μας μετά από κόντρα ο Πρίγιοβιτς βρέθηκε τετ α τετ με τον Βλαχοδήμο και πλασάροντας τον εύστοχα έγραψε το 0-1. Στο 30’ υπέροχος συνδυασμός για τον Δικέφαλο με Βιερίνια, Πέλκα και Μαουρίσιο να κρύβουν τη μπάλα και να βγάζουν μόνο τον Μακ από δεξιά με τον Σλοβάκο όμως να προσπαθεί να σκοράρει αντί να πασάρει στον Μπίσεσβαρ που ήταν μόνος προ κενής εστίας και τον Βλαχοδήμο να διώχνει σε κόρνερ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βιερίνια σερβίρει και ο Πέλκας εκτελεί με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 40΄ο Πασχαλάκης διώχνει τη μπάλα στην εκτέλεση φάουλ του Κάτσε με το ημίχρονο να λήγει με σκορ 0-1 για την ομάδα μας.

Στο 2ο μέρος ο Π.Α.Ο.Κ. ανέβασε την απόδοση του και στο 53’ ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Μαουρίσιο κατέληξε μόλις άουτ. Στο 56’ ο Μακ δεν καλύπτει σωστά την μπάλα την οποία κλέβει ο Μυστακίδης και γυρνάει παράλληλα και επικίνδυνα χωρίς όμως τελικά αποτέλεσμα. Στο 58’ ατομική ενέργεια εκτός περιοχής από τον Πρίγιοβιτς ο οποίος πασάρει στον Πέλκα που αδυνατεί να την σπρώξει στα δίχτυα. Στο 62’ ο Πέλκας βρίσκει τον Μπίσεσβαρ εντός περιοχής, αυτός κάνει το σουτ, αλλά δεν καταφέρνει να βρει εστία και έτσι χάνεται μια σπουδαία ευκαιρία. Στο 66’ με μια υπέροχη αντεπίθεση ο Δικέφαλος κλειδώνει το ματς. Ο Πέλκας κλέβει και βρίσκει κάθετα τον Πρίγιοβιτς ο οποίος με όμορφη ενέργεια και εξαιρετικό πλασέ σημειώνει το 0-2. Στο 68’ ο Πασχαλάκης διώχνει εξαιρετικά σουτ του Λουτσιάνο για να φτάσουμε στο 84’ και σε μια νέα πανέμορφη συνεργασία για τον Π.Α.Ο.Κ. με τον Μάτος να γυρίζει τη μπάλα από τα δεξιά στο σημείο του πέναλτι, τον Πρίγιοβιτς να περνάει πάνω από την μπάλα και τον επερχόμενο Σάκχοφ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα με πλασέ στην κίνηση να γράφει το 0 – 3 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ του αποψινού ματς.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας κατά την οποία σφραγίζει το πρωτάθλημα εντός αγωνιστικών χώρων την επόμενη Κυριακή στις 19:00 με αντίπαλο τον Πλατανιά στην Τούμπα, που επιτέλους μπορεί να φιλοξενήσει τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. και εννοείται ότι πρέπει να είναι κατάμεστη.

Στα υπόλοιπα αθλήματα που είχαμε αγωνιστική δράση ο πρωταθλητής και κυπελλούχος Π.Α.Ο.Κ. στο βόλλεϋ προηγείται ήδη με 2-0 νίκες του Φοίνικα Σύρου στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και αύριο στις 20:00 στην Σύρο καλείται να τελειώσει την σειρά και να κλείσει θέση στον τελικό του πρωταθλήματος. Σπουδαία νίκη για το πόλο του Π.Α.Ο.Κ. που επικράτησε στο Ποσειδώνιο με 8-7 του Παλαιού Φαλήρου κι έτσι τερμάτισε 7ο στο πρωτάθλημα αποφεύγοντας την διαδικασία των play out. Νίκη για τα κορίτσια μας του μπάσκετ που επικράτησαν με 87-55 εκτός έδρας του Αθηναϊκού κι έκλεισαν με αυτό τον τρόπο μια σχετικά επιτυχημένη σεζόν. Δεκάξι στα δεκάξι για τα κορίτσια μας στο χάντμπολ που επικράτησαν στην Άρτα με 44 - 19 της τοπικής Αναγέννησης τερματίζοντας στην 1η θέση της κανονικής περιόδου. Μελανό αποτέλεσμα του Σαββατοκύριακου η γκέλα των κοριτσάρων μας του ποδοσφαίρου που έμειναν στο 0 – 0 στην Γλυφάδα και κινδυνεύουν άμεσα με απώλεια του τίτλου του πρωταθλητή μετά από πολλά χρόνια.

Υ.Γ.: Αύριο θα έχουμε την χαρά να υποδεχτούμε στην πόλη μας τον γνωστό Ισοβίτη ο οποίος θα παρουσιάσει το βιβλίο του με τίτλο «Μια εποχή στο τσιμέντο» στο καφέ Κήπος. Θα είμαστε εκεί.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας