μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και Π.Α.Ο.Κ. – Πανιώνιος 3 – 1
[συντάχθηκε από George στις 14-04-2018, 23:16]

Παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου ο Π.Α.Ο.Κ. κέρδισε ακόμα ένα ματς στο χορτάρι με τον Πανιώνιο να αισθάνεται τυχερός που έφυγε από την άδεια για 8ο παιχνίδι Τούμπα με το σκορ στο 3 – 1.

Το σκορ για την ομάδα μας άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βιεϊρίνια από τα αριστερά, ο Σάκχοφ εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη έξοδο του Κότνικ και προ κενής εστίας σκόραρε. Στο 9’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βιερίνια αποκρούεται ενστικτωδώς από τον Κότνικ.  Στο 11’ υπέροχο τακουνάκι του Ελ Καντουρί από τα δεξιά, προς τον Κρέσπο, σέντρα του Ισπανού, με την άμυνα του Πανιωνίου να διώχνει την τελευταία στιγμή. Στο 15’ σπουδαία ομαδική ενέργεια με την μπάλα να καταλήγει στον Μάτος ο οποίος τροφοδοτεί τον Μακ που σερβίρει στον Ελ Καντουρί ο οποίος  με κοντινή προβολή γράφει το 2-0. Στο 19’ κάθετη του Μακ στον Πρίγιοβιτς ο οποίος πλασάρει λίγο άουτ. Στο 22’ και πάλι ο Πρίγιοβιτς πλάσαρε σε τετ-α-τετ τον Κότνικ μετά από κάθετη του Σακχοφ αυτή τη φορά με τον πορτιέρε του Πανιωνίου να απομακρύνει. Στο 29’ ο Σπιριντόνοβιτς, μετά από λάθος του Κρέσπο, βγαίνει τετ α τετ με τον Πασχαλάκη ο οποίος τον νικάει ενώ στο 34’ κεφαλιά του Πρίγιοβιτς μετά από σέντρα του Ελ Καντουρί καταλήγει άουτ. Κάπως έτσι το ημίχρονο λήγει μόλις 2-0 και ο Πανιώνιος φεύγει ανακουφισμένος για τα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ανέκοψε κάπως τον ρυθμό της με αποτέλεσμα στο 51’ ο Πανιώνιος να απειλήσει πρώτος με τον Πασχαλάκη να διώχνει σουτ του Ντουρμισαϊ. Στο 60’ σουτ του Κάμπος καταλήγει ελάχιστα έξω από το τέρμα του Κότνικ εξαιτίας κόντρας σε αμυντικό του Πανιωνίου. Στο 66’ ο Π.Α.Ο.Κ. δίδαξε ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και ειδικά στους τρομοκρατημένους που προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους ότι παίζουν την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα. Ο Δικέφαλος ξεκίνησε να κυκλοφορεί την μπάλα από την άμυνα, άλλαξε 12 πάσες και η μπάλα κατέληξε στον Μακ ο οποίος σέντραρε συρτά από τα αριστερά και ο Πρίγιοβιτς σκόραρε με κοντινό σουτ σημειώνοντας το 3-0. Στο 78’ ο Ντουρμισάι με ασύλληπτο σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη αφου πρώτα η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι πετυχαίνοντας το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση της Τούμπας. Με αυτή τη νίκη ο Π.Α.Ο.Κ. έφτασε τους 61 βαθμούς στο χορτάρι και με ένα παιχνίδι λιγότερο. Στη βαθμολογία των θεατρίνων και των δήθεν τρομοκρατημένων έχει 55 βαθμούς. Μόνο μελανό σημείο το γεγονός ότι εξαιτίας των τραυματισμών, που ελπίζουμε να είναι επιπόλαιοι η ομάδα μας για 20 περίπου λεπτά έπαιξε χωρίς καθαρόαιμο στόπερ με τον Κάνιας να καλύπτει το κενό στο κέντρο της άμυνας. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Π.Α.Ο.Κ. την Τρίτη στις 19:00 απέναντι και πάλι στον Πανιώνιο, ξανά στην άδεια Τούμπα για τον 2ο ημιτελικό Κυπέλλου προκειμένου να σφραγίσει το εισιτήριο για ακόμα έναν τελικό.

Στα υπόλοιπα αθλήματα είχαμε νίκες για την ΠΑΟΚάρα μας στο αντρικό χάντμπολ επί του Χιλιώτη Δράμας με 35-30 στη Δράμα όπου σηκώθηκε το παρακάτω άκρως αληθινό και περιγραφικό πανό, ενώ και τα κορίτσια μας για το ίδιο άθλημα επικράτησαν του Πανοράματος εκτός έδρας με 38-24.

Αύριο στις 17:00 στο Παλατάκι ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. παίζει σπουδαίο αγώνα απέναντι στο νεόπλουτο Λαύριο και με νίκη σφραγίζει την είσοδο του στην 4άδα του πρωταθλήματος. Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας θα δώσει το παρών στο PAOK Sports Arena όπως το έδωσε και σήμερα μαζί με τα αδέρφια μας από όλη την Ελλάδα στο συλλαλητήριο της Καμάρας ενάντια στους ψεύτες και τους κλέφτες.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας