μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου από σήμερα με 5άρα – Τρίκαλα – Π.Α.Ο.Κ. 1 - 5
[συντάχθηκε από George στις 19-12-2017, 23:07]

Ανεβάζοντας την απόδοση και την αποτελεσματικότητα του στο δεύτερο ημίχρονο ο Π.Α.Ο.Κ. φιλοδώρησε με 5 γκολ τα Τρίκαλα στην Θεσσαλική πόλη και βρίσκεται από σήμερα στους προημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο γήπεδο και έχοντας και την συμπαράσταση 500 οπαδών της άνοιξε το σκορ στο 5’ όταν ο Πέλκας βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Πρίγιοβιτς ο οποίος είδε το πλασέ του να αποκρούεται από τον Αποστολίδη και τον Μάτος να σκοράρει παίρνοντας το ριμπάουντ. Στο 16’ κι ενώ η ομάδα μας κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο ο Πάνος μετά από σέντρα και ολιγωρία του Δεληγιαννίδη ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Ακολούθησε ένα μουδιασμένο διάστημα για την ομάδα μας όπου καταγράφηκε μόνο μια καλή κεφαλιά του Μάτος που κατέληξε άουτ με το ημίχρονο να λήγει ισόπαλο με σκορ 1 – 1.

Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου, το 28χρονο φρούτο από την Πέλλα που ακούει στο όνομα Φωτιάς όχι μόνο δε δίνει το πέναλτι που γίνεται πάνω στον Μπίσεσβαρ αλλά του δείχνει και κίτρινη κάρτα για θέατρο, τόσο σίγουρος ήταν, για να φτάσουμε στο 57ο λεπτό όπου ο Μάτος με κεφαλιά έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα μας. Στο 70’ ο Μπίσεσβαρ δέχτηκε υπέροχη κάθετη πάσα από τον Πρίγιοβιτς και ολοκλήρωσε την φάση με έξοχο πλασέ σημειώνοντας το 1-3 στο ίσως ομορφότερο γκολ της βραδιάς. Δέκα λεπτά αργότερα ο Κάμπος πέτυχε το τέταρτο τέρμα της ομάδας μας μετά από ασίστ του Σάκχοφ ο οποίος ήταν και αυτός που έκλεισε τελικά το σκορ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με κοντινή προβολή στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Κουλούρη. Στα αξιοσημείωτα της σημερινής αναμέτρησης πέρα από το 1 – 5 που μας κάνει από σήμερα να σκεφτόμαστε την κλήρωση της φάσης των «8» του Κυπέλλου η επανεμφάνιση του Γιάννη Μυστακίδη με την φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. μετά τον μεγάλο τραυματισμό του ο οποίος μάλιστα λίγο έλειψε να σκοράρει με κεφαλιά στο 92’ και του ευχόμαστε πολλά – πολλά γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα στο προσεχές μέλλον.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ποδοσφαιρικό Π.Α.Ο.Κ., ελπίζουμε με κόσμο μετά από κάποια παρατράγουδα που έλαβαν χώρα σήμερα, το Σάββατο στις 6 του Γενάρη στις 17:15 με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στην Τούμπα.

Καλές και χαρούμενες γιορτές σε όλο τον ασπρόμαυρο λαό απανταχού από τον Νοτιότερο εν Ελλάδι Σύνδεσμο του Π.Α.Ο.Κ. μας και ευχές για ένα 2018 γεμάτο τίτλους για την ΠΑΟΚάρα μας.  

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας