μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Και η κατάρα συνεχίζεται – Πανιώνιος – Π.Α.Ο.Κ. 2 – 2
[συντάχθηκε από George στις 26-11-2017, 22:37]

Σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του αλλά και πάλι δεν κέρδισε και μάλιστα έφτασε ένα βήμα πριν από την ήττα με τον Μάτος να σκοράρει στο 93’ και να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Σήμερα θα το ξεκινήσουμε ανάποδα το έργο για να γίνει αντιληπτό για το τι είδους ματς είδαμε σήμερα. Μιλάμε για ένα ματς με 18 τελικές του Π.Α.Ο.Κ. έναντι 5 του Πανιωνίου και με 62% κατοχή του Δικεφάλου έναντι 38% του γηπεδούχου. Και όμως αυτό το ματς όχι μόνο δεν το κερδίσαμε αλλά το ισοφαρίσαμε στην προτελευταία του φάση! Συγνώμη αλλά η ποδοσφαιρική λογική λέει ότι οι ποιοτικότεροι ποδοσφαιριστές, αυτοί που αμείβονται με τα παχυλά συμβόλαια, οφείλουν να σκοράρουν σε λιγότερες ευκαιρίες από τους αντιπάλους τους που σε κάθε περίπτωση είναι και χαμηλότερα αμειβόμενοι αλλά και κατώτεροι ποιοτικά, τουλάχιστον στα χαρτιά από ότι φαίνεται ως τώρα καθώς στον αγωνιστικό χώρο οι μηδέν εκτός έδρας νίκες προς το παρόν δυστυχώς άλλα αποδεικνύουν.

Ο Π.Α.Ο.Κ. όπως προείπαμε ήταν αισθητά καλύτερος του ελλιπή αντιπάλου του και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας 2 σπουδαίες ευκαιρίες με τον Κουλούρη αρχικά στο 13’ όταν νικήθηκε από κοντά και από δύσκολη γωνία από τον Κότνικ και ένα λεπτό αργότερα με τον ίδιο παίκτη όταν αντί να χρησιμοποιήσει το κεφάλι του προσπάθησε να σκοράρει με το στήθος στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Ακολούθησαν δύο σουτ του Κάμπος με το πρώτο να αποκρούεται από τον Κότνικ και το δεύτερο να περνάει λίγο άουτ ώσπου στο 41’ ο Κουλούρης εκμεταλλεύεται το λάθος του Κιοτά και κερδίζει το πέναλτι μετά από καθαρή ανατροπή από τον Κότνικ, το εκτελεί εύστοχα ο ίδιος σημειώνοντας το 0-1 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και χωρίς κανέναν λόγο και πέρα από κάθε λογική  σε ένα πλάγιο για τον Πανιώνιο μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής μας η άμυνα μας είναι στημένη παντελώς λανθασμένα και βρίσκεται εκτός θέσης με αποτέλεσμα με μια γρήγορη μετάβαση της μπάλας από αριστερά προς τα δεξιά ο Σπιριντόνοβιτς να βρεθεί στο 1 εναντίον 1 με τον Βιερίνια και να ισοφαρίσει με διαγώνιο σουτ, το 1ο στην εστία για τον Πανιώνιο! Ως συνήθως τότε, οι λιγόψυχοι παίκτες μας τα έχασαν και περίπου για ένα 20λέπτο δεν υπήρχαν στο γήπεδο. Επανήλθαμε στις ευκαιρίες με τον Πέλκα στο 75’ όταν με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μάτος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κότνικ, ο οποίος έκανε εξαιρετική επέμβαση, ενώ στο 84’ ο Πρίγιοβιτς έχασε το άχαστο καθώς μετά από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Πέλκα βρέθηκε μόνος απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ και κόντεψε να πλασάρει πιο κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ παρά στην εστία. Δυστυχώς στο 87', στη δεύτερη φορά που ο Πανιώνιος πάτησε τη μεγάλη περιοχή του Π.Α.Ο.Κ. ο Γεσίλ δεν τον μιμήθηκε και κάνοντας το 2/2 στις τελικές για την ομάδα του σημείωσε το 2-1. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ένας από τους ελάχιστους με μάτι που γυαλίζει, ο Μάτος, εκμεταλλεύτηκε καλή εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια και με κεφαλιά έκανε το 2-2 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα προς απογοήτευση όλων και κυρίως των 1000 τρελαμένων αδερφών μας που έδωσαν ένα ακόμη ρεσιτάλ ασπρόμαυρης τρέλας στις εξέδρες της Ν. Σμύρνης.

Ακολουθεί την Τετάρτη στις 15:00 το ματς με τον Αιγινιακό για το κύπελλο στο Καυτανζόγλειο και το Σάββατο στις 17:15 η εκτός έδρας αναμέτρηση στην Ξάνθη με την τοπική ομάδα.

Και στα υπόλοιπα αθλήματα όμως δεν θα έλεγε κανείς ότι είχαμε ένα καλό Σαββατοκύριακο. Το χάντμπολ που είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αποχαιρέτησε την Ευρώπη με ψηλά το κεφάλι δεδομένου του γεγονότος ότι έδωσε και τα δύο ματς εκτός έδρας και πήγε στην Τουρκία για τα ματς με την πανίσχυρη Γκεζτεπε χωρίς τον καλύτερο του επιθετικό, Βεσελίνοβιτς. Αν και στο ματς της Παρασκευής ηττηθήκαμε με 9 γκολ διαφορά σήμερα οι παίκτες μας έκαναν την υπέρβαση και επικράτησαν με 29-28 αν και αγωνίστηκαν χωρίς ξένους. Το Σάββατο, ο πρωταθλητής στο βόλλεϋ Π.Α.Ο.Κ., εγκλωβισμένος στο πρόβλημα των 2 τελευταίων ετών που λέγεται τραυματισμός Γκόμεζ ηττήθηκε με 3-1 (21-25, 25-20, 14-25, 21-25) στο Παλατάκι από τον ΟΣΦΠ. Ήττα και στο πόλο το Σάββατο στο Ποσειδώνιο από την ισχυρή Βουλιαγμένη ενώ νίκες είχαμε για τα κορίτσια μας στο μπάσκετ που επικράτησαν με 83 – 70 των αντίστοιχων του Ολυμπιακού Βόλου ενώ και τα κορίτσια του Βόλου νίκησαν αυτά του Λαγκαδά με 3-0 σετ.

Υ.Γ: Οι οπαδοί του ΠΟΚ, ενωμένοι όπως πάντα, μέσα στη βδομάδα κρίνοντας προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια όπως συνηθίζουν είχαν λυσσάξει ότι το ματς ήταν δωσμένο από τον Πανιώνιο στον Π.Α.Ο.Κ.. Τους επιστρέφουμε την λάσπη στην μάπα και τους αφιερώνουμε το άσο ημίχρονο / διπλό τελικό στο Κέρκυρα – ΟΣΦΠ που ούτε τα προσχήματα δεν κρατήθηκαν από τους εμπλεκόμενους κι ενώ οι  γαβροφυλλάδες έσκουζαν όλη την εβδομάδα για το διαιτητικό τρίο.

Υ.Γ.2: Ελπίζουμε ο ανεκδιήγητος σπίκερ της Νόβα να πήγε ικανοποιημένος σπίτι του μετά το Χ στο μεσημεριανό ματς μιας και σε όλο τον αγώνα ήταν έκδηλη η αγωνία του για να πάει καλά το ματς για τον Πανιώνιο φτάνοντας στο σημείο να δίνει μέχρι και εντολές προς τους παίκτες των γηπεδούχων.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας