μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Όλη η Αθήνα ενωμένη, απ τον Π.Α.Ο.Κ…(δικό σας…)
[συντάχθηκε από George στις 01-06-2017, 18:30]

Εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια έχουμε τονίσει μάταια το αυτονόητο. Γενεσιουργός αιτία της βίας είναι η αδικία οπότε την επόμενη φορά που οι αρμόδιοι θα νίπτουν τας χείρας του σε ένα πιθανό κρούσμα βίας μπορούν να ανατρέξουν στην σημερινή εκτρωματική απόφαση της αθλητικής Δικαιοσύνης (ο Θεός να την κάνει) αναζητώντας τους ηθικούς αυτουργούς.

Από που να ξεκινήσει κανείς και που να τελειώσει αναλύοντας την σημερινή απόφαση – μνημείο για γέλια και για κλάματα. Να σταθεί κανείς στο εύρος της; Μόλις αφαίρεση 6 βαθμών από τα play off, μόνο 7 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών – την λες και ποινή – χάδι και κοντά στα 300 χιλιάρικα πρόστιμο μιας και έχουν πάντα κατά νου ότι λεφτά υπάρχουν. Να την συγκρίνεις με την τιμωρία της ΑΕΚ; 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 150 χιλιάρικα πρόστιμο περίπου. Είναι προφανές ότι τα επεισόδια έλαβαν χώρα μεταξύ ΠΑΟΚτσήδων και εξωγήινων, αλλιώς δεν εξηγείται τέτοια διαφορά στο εύρος των ποινών. Μήπως έτσι για να ευθυμήσουμε να την συγκρίνουμε με τις ποινές που επεφύλασσε η Αθλητική Δικαιοσύνη στον ΟΣΦΠ όταν χτυπήθηκαν παρατηρητές, ποδοσφαιριστές και αξιωματούχοι αγώνα και όταν το υλικό από τις κάμερες παρανόμως σβήστηκε; Μόλις μερικές αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών η ποινή. Τέλος, θες να ρίξεις κανένα κουτί μπύρας στο κεφάλι κάποιου προπονητή; Κανένα πρόβλημα! -5 συνολικά βαθμοί, 41.000 πρόστιμο και 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων και όλα τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης να χαρακτηρίζουν την συγκεκριμένη απόφαση σαν σκληρή τιμωρία ενώ η συζήτηση θα κινείται στο επίπεδο πληρότητας του κυτίου μπύρας και της περιεκτικότητας του σε ml!

Το χυδαίο της φετινής χρονιάς δεν είναι η αδικία που υποστήκαμε συνολικά, αυτή την έχουμε συνηθίσει άλλωστε τόσα χρόνια και δεν μας εκπλήσσει, η χυδαιότητα έγκειται στο πρασινοκοκκινοκίτρινο παραμύθι περί νέου χαλίφη που δυστυχώς για το ΠΟΚ, που είναι εδώ ενωμένο – δυνατό όσο ποτέ, τελικά αποδείχθηκε σε χρόνο ρεκόρ ότι δεν έχει δράκο αλλά στην χώρα που συνιστά διαπλοκή ένας επιχειρηματίας να αποκτά το 19 % ενός σταθμού ενώ το να αποκτά ένας άλλος επιχειρηματίας το 22 % του ίδιου σταθμού αποτελεί τεράστια επιχειρηματική επιτυχία δεν είναι παράξενο κάποιοι να πιστεύουν ακόμα σε αυτό το παραμύθι.

Τέλος, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε σε κάποιους συνοπαδούς μας που κατάπιαν αμάσητο τον παπά περί νέου χαλίφη που τους σέρβιραν τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης και δήλωναν σκεπτικοί στην καλύτερη περίπτωση μετά την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα μας. Ελπίζουμε έστω και αργά να κατάλαβαν τι συμβαίνει γύρω μας, το τι πόλεμο δέχεται η ομάδα μας και να αναθεώρησαν την άποψη τους έχοντας συσπειρωθεί πλέον γύρω από τον οργανισμό του Π.Α.Ο.Κ.

Στον απροκάλυπτο πόλεμο που δέχεται πλέον ο Π.Α.Ο.Κ. μας την ηχηρή απάντηση οφείλει να δώσει ο πρόεδρος της ομάδας μας Ιβάν Σαββίδης φέρνοντας παίκτες με τεράστια προσωπικότητα και κάκαλα για να φορέσουν τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος κι εμείς από κοντά θα στηρίζουμε την ομάδα μας με κάθε τρόπο ακόμα και αν η τιμωρία φτάσει τους 625 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.  

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας