μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Σχόλια για τον τελικό
[συντάχθηκε από admin στις 07-05-2017, 13:11]

Λίγο μετά την επιστροφή μας από ακόμα μια εκδρομή του Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Χανίων για την μαστούρα μας την πιο μεγάλη η οποία κατέληξε στην κατάκτηση του 5ου  Κυπέλλου για τον μεγάλο Π.Α.Ο.Κ. θα γράψουμε δυο λογάκια για την κούπα που ένωσε πιο πολύ το ΠΟΚ μέχρι την επόμενη, η οποία δε θα αργήσει, και θα το ενώσει ακόμα περισσότερο.

Θα ξεκινήσουμε από τα ειδικά του χθεσινού τελικού και θα καταλήξουμε στα γενικά του ποδοσφαίρου. Χθες στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού η καλύτερη ομάδα ήταν ο Π.Α.Ο.Κ. και αν αποδιδόταν πάντα ποδοσφαιρική δικαιοσύνη (που όντως δεν αποδίδεται πάντα) έπρεπε να κερδίσει το τρόπαιο όπως και τελικά συνέβη.

Για αυτούς που από χθες ξαναενώθηκαν και έγιναν για άλλη μια φορά μια μάζα απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ., δηλαδή το ιστορικό και ίδιο και απαράλλαχτο ΠΟΚ έχουμε να πούμε το εξής: Καλείστε όλοι εσείς που από χθες έχετε παγώσει στο μυαλό σας την εικόνα του Ενρίκε να σκοράρει όντως από θέση οφ σαϊντ να κάνετε ένα μικρό rewind της τάξης των μερικών δευτερολέπτων και να μας πείτε αν ο Βράνιες κάνει ή όχι καραμπινάτο πέναλτι στον Κρέσπο τον οποίο κρατάει και πετάει κάτω εντός περιοχής. Επειδή κάνει και το βλέπετε όλοι προφανώς και ο Κομίνης αξίζει τους ίδιους χαρακτηρισμούς με τους οποίους ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ χαρακτήρισε τον 2ο βοηθό διαιτητή. Μια μικρή λεπτομέρεια, ο 2ος βοηθός διαιτητή είχε (κατά δήλωση του) την ευθιξία να παραιτηθεί από τους πίνακες διαιτησίας, κάποιοι άλλοι διαχρονικοί σταρ της διαιτησίας οι οποίοι για παράδειγμα ονομάζονται Κασναφέρης, Σπάθας, Καλογερόπουλος, Παπάς κ.α. δεν επέδειξαν ποτέ αυτή την ευθιξία συνεχίζοντας να παίρνουν εργολαβικές αποστολές και να τις φέρνουν σε πέρας υπέρ της γνωστής παράγκας και μόνο μετά την παλικαρίσια περσινή κίνηση του Π.Α.Ο.Κ. και το  -3 με το οποίο τιμωρήθηκε αντιδρώντας στο έπος – αίσχος Παπά κάποιοι και όχι όλοι από αυτούς αποβλήθηκαν από τους πίνακες διαιτησίας ελπίζουμε δια παντός.

Πάμε στα γενικότερα, χωρίς να πλατειάζουμε. Καμία από τις τρεις ομάδες που απαρτίζουν το ΠΟΚ που είναι εδώ ενωμένο – δυνατό δεν έχει το ηθικό πλεονέκτημα για να κουνάει το δάκτυλο στον Π.Α.Ο.Κ. για λόγους που δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε καθώς τους ξέρει όποιος δεν είναι εξωγήινος και δεν προσγειώθηκε χθες σε  αυτή την χώρα. Καλό θα είναι λοιπόν οι κύριοι που αναβιώνουν το ΠΟΚ να συνηθίσουν ότι τους τίτλους πλέον θα τους μοιράζονται 4 ομάδες στην χώρα αντί 3 που συνέβαινε τόσα χρόνια και τους ήταν ιδιαίτερα βολικό και οι συνοπαδοί μας να συσπειρωθούν γύρω από την ομάδα ακόμα παραπάνω αντί να πέφτουν στην λούμπα του διχασμού καθώς τα επόμενα χρόνια θα κληθούμε να διαχειριστούμε πολλούς τίτλους και πάντα μπορεί να υπάρχει παγίδα σε αυτό το γεγονός…

Π.Α.Ο.Κ. – Π.Α.Ο.Κ. – Π.Α.Ο.Κ. Κύπελλο…

Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε

Νάσο ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσής

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας