μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Η ντροπή και η ξεφτίλα ξεχειλίζει – Πλατανιάς – Π.Α.Ο.Κ. 2-1 – Νίκη στο μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. – ΑΓΟΡ 97 – 90
[συντάχθηκε από George στις 02-02-2014, 23:50]

Κάποιες πριμαντόνες που προφανώς κατέβηκαν για χειμερινές διακοπές στα Χανιά δε σεβάστηκαν τη φανέλα ούτε και τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. και πρόσθεσαν ακόμα μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου χάνοντας από μια ομάδα η οποία μέχρι 3 χρόνια πριν αγωνίζονταν σε πολύ χαμηλότερες κατηγορίες.

Ελπίζουμε οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία να μην εκλαμβάνουν ως αδυναμία την ευγένεια και την φιλοξενία μας γιατί πραγματικά τέτοια αγωνιστική συμπεριφορά απέναντι σε μια ομάδα η οποία βρισκόταν στον πάτο της βαθμολογίας και πίσω στο σκορ με 0-1 στο 10ο λεπτό δε μπορεί και δεν θα περάσει απαρατήρητη ξανά από μέρους μας. Ο προπονητής της ομάδας μας καλό θα είναι να μελετάει το παιχνίδι των αντιπάλων μας όπως κάνουν οι αντίπαλοι προπονητές με τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού και οι πριμαντόνες μας να σεβαστούν αν μη τι άλλο τα χρήματα που εισπράττουν και να βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά καθώς έχουν κάνει 2 ήττες από ομάδες με υποπολλαπλάσιο μπάτζετ από το δικό μας τον τελευταίο καιρό (Πανιώνιος – Πλατανιάς).

Περνάμε στο φιλμ του αγώνα γιατί στην ψυχολογική κατάσταση που βρισκόμαστε η σιωπή είναι χρυσός.

 4΄ Σουτ του Κασναφέρη και η μπάλα άουτ.

10΄ ΓΚΟΛ Ο ΚΛΑΟΥΣ 0-1! Εξαιρετική ασίστ  από τον Κατσουράνη ο Αθανασιάδης πιάνει την πρώτη κεφαλιά από τα έξι-εφτά μέτρα, ο Γεωργαλίδης αποκρούει, αλλά η μπάλα φθάνει προς την τελική γραμμή και ο σκόρερ του Δικεφάλου την σπρώχνει στα δίχτυα. 
16΄ Μετά από άστοχο σουτ του Στοχ, ο Πλατανιάς βγάζει επίθεση από την αριστερή πλευρά που έλειπε και ο Σπυρόπουλος, αλλά το σουτ του Κάται φεύγει ψηλά.
19΄ Ο Κίτσιου μπαίνει στην περιοχή και πασάρει χαμηλά με τον Τέτε να κόβει πέφτοντας. Η μπάλα ίσως βρήκε και το χέρι του. Στην συνέχεια μακρινό σουτ του Κάτσε και η μπάλα περνάει άουτ.
36΄  ΓΚΟΛ Ο ΚΑΤΑΙ 1-1. Άλλο ένα γκολ αντιπάλων από κόντρα επίθεση.  Από μακριά η μπάλα φθάνει στον Κάται, που παίζει στο ένας- με έναν τον Σπυρόπουλο. Ο παίκτης του Πλατανιά συγκλίνει στον άξονα, σουτάρει αδύναμα με το αριστερό,ο Γλύκος πέφτει αργά και η μπάλα πάει στα δίχτυα.  
44΄  Μεγάλη φάση για Πλατανιά. Ο Μπέλιτς έκανε σέντρα από τα αριστερά και ο Τόρρες με κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα άουτ.

56΄ Σημαντική φάση ο Π.Α.Ο.Κ.  Σουτ του Στοχ εκτός περιοχής, η μπάλα βρίσκει σε αντίπαλο και αλλάζει πορεία, αλλά ο Γεωργαλίδης εκτινάσεται αντίθετα και διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

64΄ Μετά από κόντρες ο Κάταϊ σουτάρει εκτός περιοχής, η μπάλα κοντράρει και ο Γλύκος μπλοκάρει.

67΄ 2-1 ο Πλατανιάς. Πάλι σε κόντρα το γκολ του Πλατανιά. Κλέβουν την μπάλα οι γηπεδούχοι, ο Κάταϊ πασάρει στον Τόρρες και το διαγώνιο σουτ καταλήγει στα δίχτυα

83΄ Νέα αντεπίθεση με τον Κάταϊ να μοιράζει και τον Σιαλμά να σουτάρει άστοχα.

89’   Μεγάλη φάση για Π.Α.Ο.Κ. Γέμισμα από δεξιά, άστοχη έξοδος του Γεωργαλίδη, ο Λίνο από πλάγια γυρίζει την μπάλα στο τέρμα αλλά ο Αγκιλέρα διώχνει. Στην επαναφορά ο Στοχ σηκώνει την μπάλα και πριν ο Κατσουράνης σκοράρει ο Λούκας βρίσκει την μπάλα και την στέλνει πλάγια.

Παρακάτω ακολουθεί φώτο με τους μόνους ασπρόμαυρους οι οποίοι βρέθηκαν ψυχή και σώματι στο γήπεδο των Περιβολίων, των 300 οπαδών του Π.Α.Ο.Κ. που άφησαν και την ψυχή τους στις κερκίδες του γηπέδου σε αντίθεση με το αγωνιστικό τμήμα.

Η σαφώς πιο φιλότιμη ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας, έφτασε σε μια ακόμη νίκη σε ένα ματς το οποίο σε αντίθεση με τον αγώνα της προηγούμενης βδομάδας με τον συμπολίτη πήγε σε υψηλό σκορ και κρίθηκε με το τελικό 97-90. Κορυφαίοι για την ομάδα μας σε αυτό το παιχνίδι ο πολυδιάστατος Payne, o Δέδας με 13 πόντους σε 14 αγωνιστικά λεπτά καθώς και το κουαρτέτο της front line Μπόγρη, Κασελάκη,Μαργαρίτη, Τσαϊρέλη. Αναλυτικά οι πόντοι της ομάδας μας ήταν:

Π.Α.Ο.Κ.: Πέιν 12 (1), Κούπερ 7 (1), Χαραλαμπίδης 10 (1), Τσόχλας 5 (1), Βουτσίσεβιτς, Τσαιρέλης 9, Δέδας 13 (3), Μαργαρίτης 14 (1), Μπόγρης 15, Καλλές 2, Κασελάκης 12 (2), Λιάπης

Υ.Γ.: Παρά την πίκρα μας ακολουθεί γεμάτη αγωνιστικά ΠΑΟΚτσήδικη βδομάδα. Τα ραντεβού μας ανανεώνονται στον Σύνδεσμο μας για την Τετάρτη στις 19:30 για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, την Πέμπτη στις 16:00 όταν και θα δούμε παρέα το Απόλλωνας Πάτρας – Π.Α.Ο.Κ. ενώ η βδομάδα κλείνει την Κυριακή στις 19:30 με το Π.Α.Ο. – Π.Α.Ο.Κ.


Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
από: admin - 03-02-2014 , 00:34
Ντροπιαστική εμφάνιση.

Κάποτε θα πρέπει να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που αναλογούν. Δεν ευθύνονται μόνο οι παίκτες που εμφανίζονται παντελώς αδιάφοροι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Ευθύνες υπάρχουν και σε μέλη της διοίκησης και της αποστολής που η ομάδα έχει μεταμορφωθεί σε μια παρέα 30 (ή όσα είναι) ατόμων που μπαινοβγαίνουν σε τσάρτερ και ξενοδοχεία, γυρίζουν από πόλη σε πόλη και δίνουν και κανένα ματς και όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, δε βαριέσαι.

Του χρόνου στην πόλη μας δεν πρέπει να υπάρχει ούτε υποδοχή σε αεροδρόμιο ούτε βραβεύσεις. Η ξεφτίλα η σημερινή είναι η απάντηση στο γιατί. Ας κερδίσουν του χρόνου και τον επόμενο χρόνο θα τους κάνουμε πάλι το τραπέζι , θα τους δώσουμε και μαχαιράκι. Στην τελική τόσα χρόνια εμείς έχουμε ξοδευτεί περισσότερο από την ΠΑΕ των εκατομμυρίων.

Τα παραπάνω αντιπροσωπεύουν τις δικές μου απόψεις αποκλειστικά.
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας