μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Πρωταθλητές στο γήπεδο και με αγώνα λιγότερο – Π.Α.Ο.Κ. – Πλατανιάς 3 – 0
[συντάχθηκε από George στις 06-05-2018, 00:37]

Με νίκη ολοκλήρωσε τους αγώνες του στο φετινό πρωτάθλημα, στο οποίο συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς αλλά δεν του απονεμήθηκε το τρόπαιο, ο Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος επικράτησε στην Τούμπα μπροστά στον κόσμο του (παραδόξως) με 3-0 του Πλατανιά.

Ο αποψινός αγώνας με τον υποβιβασμένο Πλατανιά δεν χωράει σε ιδιαίτερη κριτική καθώς ο κύριος στόχος της ομάδας μας ήταν να σπρώξει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς προς την πρώτη θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος κάτι που σε μεγάλο βαθμό κατάφερε. Το σκορ άνοιξε στο 9’ όταν μετά από προσπάθεια και επιμονή του Μάτος από δεξιά η μπάλα έμεινε ζωντανή εντός περιοχής και ο Πέλκας με μονοκόμματο σουτ έγραψε το 1-0. Στο 20’ ο Μαουρίσιο πέρασε κάθετη και πάλι στον Μάτος ο οποίος σέρβιρε το γκολ στον Πρίγιοβιτς που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 2-0 το οποίο ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι σημαντικότερες ευκαιρίες για την ομάδα μας ήταν δύο σουτ του Μπίσεσβαρ και του Μαουρίσιο που αποκρούστηκαν από τον Κλιάγιτς καθώς και ένα σουτ φάουλ του Βιερίνια που είχε την ίδια τύχη ώσπου φτάσαμε στο 93ο λεπτό όταν η σέντρα ακριβείας του Βιερίνια βρήκε το κεφάλι του Πρίγιοβιτς και από εκεί κατέληξε στα δίχτυα γράφοντας το 3-0 που αποτέλεσε και το τελικό σκορ του αγώνα.

Με αυτή του τη νίκη ο Π.Α.Ο.Κ. έφτασε τους 70 βαθμούς σε 29 αγώνες την ίδια στιγμή που η ομάδα στην οποία απονεμήθηκε ο τίτλος συγκέντρωσε στους αγωνιστικούς χώρους 67 βαθμούς σε 30 αγώνες. Ακολουθεί ο τελικός του κυπέλλου του Σαββάτου στις 20:30 με τους χάρτινους στο ΟΑΚΑ όπου φυσικά ο Σύνδεσμος μας θα δώσει το παρών όπως το έδωσε και σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας.

Στα υπόλοιπα τμήματα της ομάδας μας που είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις σήμερα τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Το αγαπημένο μας μπασκετάκι επηρεασμένο από την αδιανόητη διακοπή πρωταθλήματος των 3 βδομάδων αλλά και κατώτερο των περιστάσεων ηττήθηκε στο ΣΕΦ  από τον ΟΣΦΠ με 96-77. Οι πόντοι για την ομάδα μας η οποία οφείλει άμεσα να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις ήταν: Π.Α.Ο.Κ. (Παπαθεοδώρου): Πέτεγουεϊ, Χαραλαμπόπουλος, Κατσίβελης 7 (1), Τζάκσον 7, Γκος 13 (3), Χρυσικόπουλος 8 (2), Κρουμπάλι 13, Κόνιαρης 6 (1), Τσόχλας 9 (1), Μαργαρίτης 1, Ζάρας 4, Τζόουνς 9 (1). Ακολουθεί την Τετάρτη στις 18:00 ο εκτός έδρας αγώνας με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη.

Νωρίτερα, οδυνηρή ήττα γνώρισε ο Π.Α.Ο.Κ. στο χάντμπολ από την ΑΕΚ στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος στην Μίκρα με 25-20 χάνοντας έτσι το πλεονέκτημα της έδρας για το οποίο πάλεψε μια ολόκληρη χρονιά. Επόμενος αγώνας, εκτός έδρας την Τετάρτη όταν και η ομάδα μας με την πλάτη στον τοίχο καλείται να αντιδράσει για να συνεχίσει στην μάχη για το πρωτάθλημα.

Τέλος, υπενθυμίζουμε σε όλους ότι αύριο είναι ημέρα τελικών. Αρχικά στις 15:00 τα κορίτσια του χάντμπολ αντιμετωπίζουν στην Μίκρα τη Ν. Ιωνία για το πρώτο ματς των τελικών του πρωταθλήματος ενώ λίγο αργότερα στις 19:00 στο Παλατάκι ο κυπελλούχος και πρωταθλητής στο βόλλεϋ Π.Α.Ο.Κ. αντιμετωπίζει τον ΟΣΦΠ με σκοπό να ισοφαρίσει την σειρά των τελικών σε 1-1. Θα είμαστε εκεί…

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας