μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Πανάξιος Κυπελλούχος ο μεγάλος Π.Α.Ο.Κ. και το πρώτο τρόπαιο της σεζόν ήδη ταξιδεύει για τον Πύργο τον Λευκό – Π.Α.Ο.Κ. – Γριά 3 – 0
[συντάχθηκε από George στις 21-04-2018, 21:35]

Σοβαρός και απόλυτος ο πρωταθλητής Π.Α.Ο.Κ. δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τελικό στον Ηρακλή και με συνοπτικές διαδικασίες κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στην Ρόδο μπροστά στα εκεί αδέρφια μας με 3-0 σετ.

Ο υγιεινός περίπατος του Δικεφάλου προς την κούπα διήρκεσε μόλις 90 λεπτά με τα σετ να λήγουν 25-18, 25-16 και 25-18 ενώ κανένας παίκτης της ομάδας μας δεν υστέρησε σε απόδοση. Οι πόντοι και τα στατιστικά του Π.Α.Ο.Κ. που πανηγυρίζει την 2η κατάκτηση κυπέλλου στην ιστορία του στο βόλλεϋ ήταν:

Π.Α.Ο.Κ. (Ρίτσι): Βάλκιερς 3 (2/6 επ., 1 άσσος), Κουμεντάκης 9 (8/17 επ., 1 μπλοκ, 71% υπ.), Γκιόν 12 (11/20 επ., 1 μπλοκ, 54% υπ.), Ουτσίκοφ 23 (21/31 επ., 2 μπλοκ), Πελεκούδας 8 (4/5 επ., 4 μπλοκ), Τακουρίδης 6 (3/4 επ., 3 μπλοκ) / Κωνσταντινίδης (λ, 20% υπ.), Σαφράνοβιτς, Στίγγας.

Εξαιρετική η ενέργεια των παικτών και του λαού του Π.Α.Ο.Κ. να αφιερώσουν και αυτό το κύπελλο στην μνήμη του τόσο αδικοχαμένου αδερφού μας Νάσου Κωνσταντίνου αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πόσο ενωμένη είναι η μεγάλη οικογένεια που ονομάζεται Π.Α.Ο.Κ..

Κλείνοντας, δε θα μπορούσαμε να μην κάνουμε ένα σχόλιο για αυτόν τον υπάνθρωπο που παριστάνει τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος λοιπόν, αντί να ζητήσει συγνώμη για το χθεσινό φιάσκο με τις προσκλήσεις που όλως τυχαίως πήγανε σε δύο σωματεία, ενώ αποδείχθηκε περίτρανα ότι υπήρχε ζήτηση και από τον λαό του Π.Α.Ο.Κ., τόλμησε λίγο πριν την απονομή, (που παρεμπιπτόντως δεν έκανε ο ίδιος), να κατηγορήσει την ομάδα μας για την χθεσινή της στάση ενώ ως κερασάκι στην τούρτα απέδειξε για άλλη μια φορά την έλλειψη ήθους που τον χαρακτηρίζει μην επιτρέποντας στους θριαμβευτές να έχουν μαζί τους κατά την απονομή το πανό για τον Νάσο. Το ΤΑΑ Π.Α.Ο.Κ. οφείλει από αύριο κιόλας να κυνηγήσει τόσο τον προαναφερόμενο «κύριο» όσο και να ενοχλήσει τον γνωστό μπούλη υπουργό με την επιλεκτική ευαισθησία για το στήσιμο που επιχειρήθηκε να λάβει χώρα στην διοργάνωση που έλαβε χώρα  στην φιλόξενη κατά τα άλλα Ρόδο και στην οποία θριάμβευσε ο μεγάλος Π.Α.Ο.Κ.  

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας