μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Το πρώτο κάρφωμα στους πελάτες – ΟΣΦΠ – Π.Α.Ο.Κ. 2 – 3 και ο μεγάλος Π.Α.Ο.Κ. στον τελικό του κυπέλλου
[συντάχθηκε από George στις 20-04-2018, 21:58]

Οι μετρ της πουστιάς έδωσαν ρεσιτάλ και κατάφεραν να οργανώσουν ένα final 4 κυπέλλου βόλλεϋ όπως ακριβώς το ήθελαν, δηλαδή μόνο με δικούς τους οπαδούς, όμως λησμόνησαν ότι με την καρδιά του πρωταθλητή με τα μεγάλα αρχίδια δεν μπορούν να τα βάλουν και έτσι ο μεγάλος Π.Α.Ο.Κ. τους τιμώρησε κερδίζοντας τους με 3-2 και στέλνοντας τους σπίτια τους ενώ αύριο αυτός θα διεκδικεί το Κύπελλο Ελλάδας.

Στο 1ο σετ η ομάδα μας δεν μπήκε καλά στο ταραφλέξ και ο ΟΣΦΠ επικράτησε με 25-19.  Ο Δικέφαλος βελτιώθηκε αισθητά στο επόμενο σετ και έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει κερδίζοντας το με 25-22. Επανάληψη του πρώτου σετ είχαμε στο τρίτο με τον ΟΣΦΠ να κάνει το 2-1 και πάλι με 25-19. Στο τέταρτο σετ με την αλητεία από την κερκίδα να χτυπάει κόκκινη υπό την ανοχή των κουφών διαιτητών ο Π.Α.Ο.Κ. έδειξε cojones ισοφαρίζοντας σε 2-2 και πάλι με 25-22. Στο 5ο σετ οι χαϊδεμένοι του Πειραιά λύγισαν από την πίεση και ο μεγάλος Π.Α.Ο.Κ. έκανε επίδειξη δύναμης κατακτώντας το με 15-8 και προκρίθηκε στον αυριανό τελικό που θα διεξαχθεί στις 17:00 με αντίπαλο είτε τον ΠΑΟ είτε τον Ηρακλή.

Κορυφαίοι για την ομάδα μας οι: Κουμεντάκης με τους 20 πόντους, Ουτσίκοφ με 19, Τακουρίδης με 13 και Μαρτίνεζ με 10 που ήρθε από τον πάγκο για να καλύψει το κενό του μόνου υστερήσαντα Σαφράνοβιτς.

Τα στατιστικά για την ομάδα μας στην σημερινή παλικαρίσια νίκη ήταν: Π.Α.Ο.Κ. (Ρίτσι): Βάλκιερς 4 (1/2 επ., 3 άσσοι), Κουμεντάκης 20 (15/34 επ., 5 μπλοκ, 53% υπ.), Ουτσίκοφ 19 (15/33 επ., 1 άσσος, 3 μπλοκ), Πελεκούδας 4 (4/10 επ.), Σαφράνοβιτς 2 (1/5 επ., 1 άσσος), Τακουρίδης 13 (9/12 επ., 4 μπλοκ) / Κωνσταντινίδης (λ, 65% υπ.), Γκιόν 10 (10/21 επ., 75% υπ.), Σακόγλου 3 (3/6 επ.), Σωτηρίου, Τερζής.

Συνοψίζοντας, πολύ καλή δουλειά σήμερα από τα παλικάρια μας αλλά τα συγχαρητήρια θα τα πάρουν αύριο μετά την κατάκτηση της κούπας που είναι γεγονός αδιαπραγμάτευτο.

Εξαιρετική διαχείριση της εχθρικής κατάστασης από τη διοίκηση και το σημερινό αποτελεί μάθημα σε αυτούς που ζητούσαν να επιλεγεί η εύκολη λύση να μην κατέβουμε να παίξουμε που είναι βούτυρο στο ψωμί των σάπιων. Αφού δεν πετύχαμε την πρόληψη των συμβάντων εξωθήσαμε την κατάσταση στα άκρα εκνευρίζοντας τους όσο πιο πολύ μπορούσαμε. Δεν τελειώσαμε όμως εδώ, τώρα είναι η ώρα της αντεπίθεσης. Αρχικά οφείλουμε να ασχοληθούμε με τον μπούλη υπουργό που έβγαλε ΦΕΚ διακοπής πρωταθλήματος με το ονοματεπώνυμο του Ιβάν Σαββιδη. Να ερωτηθεί ο εκ Πειραιώς μπούλης αν όλα ήταν καλά απόψε & αν τηρήθηκαν οι αποφάσεις του & οι όροι διεξαγωγής με τους οποίους προκηρύχθηκε το final four. Εν συνεχεία, πρόταση μομφής στον γάβρο Καραμπετσο & ας χάσουμε με ψήφους 11-1 για τη διοργάνωση - φιάσκο που οργάνωσε & τέλος αίτημα εξαίρεσης του καλού κατά τ αλλά 1ου διαιτητή καθώς έχει πρόβλημα ακοής & μπορεί αργότερα να αποκτήσει & όρασης.

Υ.Γ.: Τον Π.Α.Ο.Κ. ΘΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΤΕ...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας