μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Άνετα στον τελικό και περιμένει…..
[συντάχθηκε από admin στις 17-04-2018, 21:43]

Σε μέτρια απόδοση δημιουργώντας ωστόσο πλήθος ευκαιριών ο ΠΑΟΚ πήρε άνετα τη νίκη και στο δεύτερο παιχνίδι ενάντια στον Πανιώνιο με σκορ 3-1 και εξασφάλισε και τυπικά την παρουσία του στον τελικό του κυπέλου όπου περιμένει να δει αν ο όποιος αντίπαλός του δεχτεί να αγωνιστεί.

Από την αρχή του παιχνιδιού η ομάδα είχε την σαφή υπεροχή και δημιούργησε αρκετές και σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Την ίδια ώρα ο Πανιώνιος προσπάθησε απλά να κρατήσει τους επιθετικούς μας μακριά. Το γκολ εν τέλει ήρθε από την εκτέλεση κόρνερ του Πέλκα και την κεφαλιά του Κουλούρη στο  21’. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον Πανιώνιο να προσπαθεί να πρεσάρει και τους μεσοεπιθετικούς μας να φεύγουν στην πλάτη τους κάθε τρεις και λίγο μη καταφέρνοντας όμως να τελειώσουν σωστά τις φάσεις. Αυτό έδωσε το δικαίωμα στον Πανιώνιο να καταφέρει να κάνει μία ευκαιρία που κατέληξε στο δοκάρι στο  34’ ενώ στο 40 ισοφάρισαν από εκτέλεση φάουλ ύστερα από ολιγωρία των παικτών μας.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλισε ήρεμα με την ομάδα μας να χάνει σωρεία ευκαιριών καταφέρνοντας εν τέλει να πετύχει δύο γκολ, στο 68’ με υπέροχο πλασέ του Πέλκα και στο 70’ με πέναλτι που κέρδισε ο Μάτος και εκτέλεσε ο Πρίγιοβιτς.

Δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής το παιχνίδι μιας και αφενός δεν υπάρχει ομάδα αυτή τη στιγμή να μπορεί να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στα ίσα και αφετέρου το σκορ του πρώτου αγώνα έδινε το δικαίωμα στους παίκτες μας να μην πιεστούν ιδιαίτερα. Ακόμα και σε μία μέτρια βραδιά όπως αυτή όμως φάνηκε ότι οι αυτοματισμοί καθιστούν την ομάδα κάθε στιγμή επικίνδυνη για γκολ και ιδιαίτερα παραγωγική.

Στον τελικό ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού κούλα-τυριά και περιμένουμε να δούμε ανεξάρτητα από το που θα γίνει το παιχνίδι (που για να σπάσει η παράδοση όλο το σύστημα θεωρεί σωστό να γίνει στο ΟΑΚΑ) αν ο αντίπαλος μας δεχτεί  να εμφανιστεί στο γήπεδο και αν εμφανιστεί αν θα κάτσει μέχρι τέλους. Μάλλον είναι η πρώτη φορά που όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες θα υποστηρίζουν με πάθος την κούλα στο αυριανό παιχνίδι. Σας περιμένουμε….

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας