μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Νέα νίκη στο χορτάρι – Ατρόμητος – Π.Α.Ο.Κ. 0 – 2 (με κάθε επιφύλαξη μέχρι να δούμε τι λέει το φύλλο αγώνα και οι δικαστές) – Νίκες παντού εκτός από το πόλο για την ΠΑΟΚάρα μας
[συντάχθηκε από George στις 01-04-2018, 02:11]

Καταρχάς, ευτυχώς που ο μπούλης υπουργός διέκοψε για μια (ουσιαστικά) βδομάδα το πρωτάθλημα της χώρας και από τότε έφτιαξαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα σήμερα να ξαναέχουμε αγωνιστική δράση. Στο μεσοδιάστημα εμφανίστηκαν οι στημένοι της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ και ζήτησαν νέα μέτρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. 20 χρόνια που το πρωτάθλημα μας βρωμούσε και έζεχνε οι ίδιοι κύριοι δεν είχαν ακούσει και μυριστεί τίποτα (ούτε πέρσι τέτοια εποχή ας πούμε που καμιά 15αριά παίκτες και παράγοντες ξυλοκοπήθηκαν σε κάτι αποδυτήρια που δεν υπήρχαν κάμερες και αυτό χαρακτηρίστηκε «ήπια βία» (sic) με αποτέλεσμα οι θύτες να την γλιτώσουν με ποινές – χάδια). Κατόπιν ο καλός δικαστής του πρωτοβάθμιου οργάνου αποφάσισε ότι για όλα τα δεινά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ευθύνεται ο Ιβάν Σαββίδης και ο Π.Α.Ο.Κ. και αφού συμπέρανε ξεκάθαρα ότι οι παίκτες της Κούλας τρομοκρατήθηκαν από μια φωτογραφία δεν έκρινε σκόπιμο να δει το υλικό των καμερών από τα αποδυτήρια (προτείνουμε να τις ξηλώσουμε κι εμείς όπως συμβαίνει στο γήπεδο – μοναστήρι) και αφαίρεσε άλλους 8 βαθμούς από την ομάδα μας (3 από τον φετινό βαθμολογικό πίνακα, 3 που μετέτρεψαν το 1-0 επί της Κούλας σε 0-3 και 2 από του χρόνου) στέφοντας χάρτινους πρωταθλητές τους κίτρινους ΠΟΚεμον οι οποίοι ανερυθρίαστα ήδη πανηγυρίζουν.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο πολύ μεγάλος φετινός Π.Α.Ο.Κ. δεν καταλαβαίνει τίποτα στο χορτάρι. Τι κι αν έχει να αντιμετωπίσει θεατρίνους, δήθεν τρομοκρατημένους από φωτογραφίες, στημένους διαιτητές, αστείους δικαστές που κρίνουν βάσει της περιρρέουσας προπαγάνδας από τα βοθροκάναλα και μπούληδες υπουργούς αυτός δεν λυγίζει και συνεχίζει να κερδίζει και να τους εκθέτει. Σήμερα (εκτός αν μας κρύβει κάποια έκπληξη το φύλλο αγώνα ή κανένας δικαστής που ζητάει συμπληρωματικές εκθέσεις ή καταλαβαίνει πότε οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι) κέρδισε πανάξια με 2-0 τον αξιόμαχο Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Χωρίς πολλές αναλύσεις, καθώς πλέον δυστυχώς το ποδόσφαιρο με αυτούς τους καραγκιόζηδες που έχουμε μπλέξει έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό όταν μετά από μια σπάνιας ομορφιάς κομπίνα η οποία εκτελέστηκε άψογα, σε στημένη φάση που είχαμε κερδίσει, οι Πέλκας – Βιερίνια και Κάμπος έκρυψαν την μπάλα και ο Ανγκολέζος την εμφάνισε με σκαφτό σουτ στα δίχτυα του Γιαννιώτη γράφοντας το 0-1. Το τελικό 0-2 σημείωσε στο 57’ από κοντά ο Κρέσπο μετά από μαγική ενέργεια και τρίπλα του Πέλκα εντός μεγάλης περιοχής. Σημειώνουμε την προκλητική διαιτησία Τζήλου ο οποίος επέτρεψε το σκληρότατο παιχνίδι των αντιπάλων την ίδια στιγμή που έβγαζε για πλάκα τις κίτρινες κάρτες στους παίκτες του Δικεφάλου. Με αυτή τη νίκη ο Π.Α.Ο.Κ. έφτασε τους 58 βαθμούς εντός αγωνιστικών χώρων και με ένα παιχνίδι λιγότερο (αυτό με τον γάβρο) και αν υπήρχε τσίπα και Δικαιοσύνη σήμερα θα πρόβαρε ουσιαστικά το στέμμα του πρωταθλητή. Ακόμα όμως και στην χάρτινη βαθμολογία που έχουν φτιάξει ΠΟΚεμον, διαιτητές, δικαστές και υπουργοί ο Π.Α.Ο.Κ. κατάφερε να κερδίσει μια θέση καθώς ο ΟΣΦΠ έστειλε στον κουβά μέχρι και τον Κομπότη που είχε παίξει την ανατροπή στην Λειβαδιά και δεν κατάφερε να κερδίσει τον Λεβαδειακό παρόλο που ισοφάρισε με γκολ οφ σαϊντ και κόπηκαν καθαρές ευκαιρίες των γηπεδούχων για γκολ χάρη σε έναν εξαιρετικό επόπτη – λίμπερο. Με αυτά και με αυτά κινδυνεύουμε να χάσουμε οριστικά και μια ώρα αρχύτερα ένα εξαιρετικό υποκριτικό ταλέντο καθώς η ντροπή των Ισπανών προπονητών ετοιμάζεται να κουνήσει μαντήλι χωρίς να έχει παραλάβει καν το χρυσό αγαλματίδιο το οποίο είναι και συνονόματο του και το δικαιούται.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ποδοσφαιρικό Π.Α.Ο.Κ., το Σάββατο 14 Απριλίου το ματς με τον Πανιώνιο στις 19:30 στην άδεια για 8η φορά φέτος Τούμπα.

Στα υπόλοιπα αθλήματα στα οποία η ομάδα μας είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις σήμερα είχαμε ως επί το πλείστον νίκες. Πιο συγκεκριμένα:

Ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. πέτυχε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του επικρατώντας εύκολα και παίζοντας όμορφο μπάσκετ του Κοροίβου στο Παλατάκι στο οποίο βρέθηκε αρκετός κόσμος με 92-63. Με αυτή του τη νίκη ο Δικέφαλος σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση με συγκατοίκους το Λαύριο και κατά πάσα πιθανότητα την ΑΕΚ και τον Προμηθέα Πάτρας και έχοντας πλέον την υπόθεση 4άδα στο χέρι του. Οι πόντοι για την ομάδα μας στο σημερινό παιχνίδι είχαν ως εξής:

Π.Α.Ο.Κ. (Παπαθεοδώρου): Πέτεγουεϊ 15 (3), Χρυσικόπουλος 5 (1), Κρουμπάλι 5, Κατσίβελης 4, Τζάκσον 22 (3), Γκος 5 (1), Κόνιαρης 6 (2), Τσόχλας 4 (1), Μαργαρίτης 9 (1), Ζάρας 12 (2), Χαραλαμπόπουλος 5 (1), Τζόουνς

Ακολουθεί την Τετάρτη του Πάσχα στις 17:00 το σπουδαίο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας στο αντρικό χάντμπολ καθώς ο Δικέφαλος επικράτησε στο κλειστό του Ευόσμου με 36-25 του Διομήδη Άργους ενώ τα κορίτσια την ίδια περίπου ώρα διέλυαν τα κορίτσια του Άρεως με 35-19. Ένα βήμα πριν την άνοδο στην Pre League του βόλλεϋ βρίσκονται τα κορίτσια του Π.Α.Ο.Κ. καθώς στον σημερινό ημιτελικό επικράτησαν άνετα του Ναυάρχου Βότση με 3-0 στο κλειστό της Δράμας και αύριο στο ίδιο γήπεδο με την συμπαράσταση των εκεί αδερφών μας αναμένεται να σφραγίσουν την άνοδο αντιμετωπίζοντας τη Νίκη Αλεξανδρούπολης. Η μοναδική ήττα τμήματος της ΠΑΟΚάρας μας δυστυχώς έλαβε χώρα στην πόλη μας όπου το τμήμα πόλο ηττήθηκε με 11-6 από τον τοπικό ΝΟΧ σε έναν αγώνα στον οποίο μπορούμε να διαβεβαιώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο, καθώς ήμασταν παρόντες, ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε πέρα από την αντίπαλη ομάδα και μια εμετικότατη διαιτησία που σφύριζε με άλλα μέτρα και άλλα σταθμά στις δύο μεριές της πισίνας.

Υ.Γ.: Κύριοι διοικούντες των ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΑΣ Π.Α.Ο.Κ. είναι απαράδεκτο 5 (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χάντμπολ αντρών και γυναικών και πόλο) τουλάχιστον τμήματα της ομάδας μας να παίζουν σχεδόν ταυτόχρονα. Αυτό δείχνει ότι οι διοργανώτριες αρχές δεν μας σέβονται αλλά και ότι κάποιοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Υ.Γ.2: Με τους οπαδούς (;) του Ατρομήτου (;) και τα αστειάκια τους μπορεί και να γελούσαμε αν μας είχαν δείξει τόσα χρόνια ότι διαθέτουν χιούμορ. Δυστυχώς όμως όταν επί χρόνια τους βίαζε η εγκληματική οργάνωση σιωπούσαν εκκωφαντικά ενώ και φέτος που βιάστηκαν από τα κιτρινοκόκκινα ΠΟΚεμον στο Περιστέρι δεν βγάλαν τσιμουδιά οπότε τα αστειάκια τους μόνο ως ύποπτα μπορούν να χαρακτηριστούν.

Υ.Γ. 4: Αναμένουμε τις προσεχείς μέρες να κορυφωθούν οι αντιδράσεις για τον βιασμό σε όλα τα επίπεδα τον οποίο έχει υποστεί η ομάδα μας. Επειδή λόγω των ημερών αρκετά από τα μέλη μας θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη δηλώνουμε ότι θα συμμετέχουμε και θα στηρίξουμε κάθε σκληρή μορφή αντίδρασης ενάντια στο κατεστημένο της χώρας.

Υ.Γ. 5: Καλό Πάσχα σε όλο τον ασπρόμαυρο λαό. Μπορεί φέτος με τους γνωστούς σε αυτούς άνανδρους τρόπους τους να μας στέρησαν την Ανάσταση που περιμέναμε 33 ολόκληρα χρόνια αλλά αν παραμείνουμε ενωμένοι (διοίκηση – αγωνιστικό τμήμα – οπαδοί) είναι βέβαιο ότι αυτή θα έρθει πολύ σύντομα.

Υ.Γ. 6: Προς το αγωνιστικό τμήμα του ποδοσφαιρικού Π.Α.Ο.Κ.: γνωρίζουμε ότι βρίσκεστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όμως οφείλετε πρώτα στους εαυτούς σας, εν συνεχεία στη διοίκηση της ομάδας και τέλος στους οπαδούς να τελειώσετε την χρονιά με ακόμα 6 νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο ώστε να κλείσουμε την χρονιά νταμπλούχοι στο χορτάρι και έχοντας κερδίσει έστω και υπό αυτές τις συνθήκες την έξοδο στο Champions League.

Υ.Γ. 7: Λατρεμένα ΠΟΚεμον και δικαστές, αν για κάποιο λόγο η αφαίρεση 9 βαθμών από τον Π.Α.Ο.Κ. και η προσθήκη 6 στα ΠΟΚεμον δεν είναι αρκετή μπορείτε στους επόμενους βαθμούς δικαιοσύνης (λέμε και κανένα χωρατό που και που) να προβείτε σε νέες προσθαφαιρέσεις για να πετύχετε τους στόχους σας.  

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας