μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΧΑΝΙΩΝ
[συντάχθηκε από George στις 16-03-2018, 10:14]

Από τα Χανιά και τον νοτιότερο εν Ελλάδι Σύνδεσμο Φίλων Π.Α.Ο.Κ. δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να ενώσουμε την φωνή μας με όλη την οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ. και να βροντοφωνάξουμε με κάθε τρόπο και με όλη μας τη δύναμη "ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ".

Αυτό το τσίρκο που βιώνουμε τις τελευταίες βδομάδες και το οποίο κορυφώθηκε την Κυριακή που μας πέρασε ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Δεκάδες Οσίες Παρθένες και άλλοι τόσοι υποκριτές και φαρισαίοι προσπαθούν να χρεώσουν στον Σαββίδη μέχρι και το προπατορικό αμάρτημα επειδή δεν άντεξε να τον βιάζουν και να τον κλέβουν επί 3 βδομάδες και προχώρησε σε μια ενδεχομένως ακραία αντίδραση για την οποία μάλιστα απολογήθηκε δημόσια και αντρίκεια.

Από την Κυριακή το βράδυ οι μουγγοί μίλησαν, οι τυφλοί είδαν και οι κουφοί άκουσαν. Διαιτητής και επόπτης μετράνε ορθά πεντακάθαρο γκολ τίτλου του Π.Α.Ο.Κ., το ακυρώνουν για λόγους που κανείς ποτέ δεν κατάλαβε και τελικά ενημέρωσαν την κοινή γνώμη μέσω του φύλλου αγώνα το επόμενο μεσημέρι ότι το γκολ μέτρησε. Παίκτες και διοίκηση αντιπάλου ομάδας τρομοκρατήθηκαν α λα καρτ. Στο 0 – 0 παλικάρια που παίζουν τα ματς στο χορτάρι, στο 1-0 τρομοκρατημένοι από όπλο που ουδέποτε είδαν. Κατόπιν ακολούθησε ΦΕΚ με απόφαση διακοπής πρωταθλήματος με ονοματεπώνυμο και κάλεσμα σε χρόνο ρεκόρ σε ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ πάλι εξαιτίας ενός ανθρώπου. Την ίδια ώρα τα βοθροκάναλα επιδίδονται σε μια άνευ προηγουμένου δολοφονία χαρακτήρα σε διακαναλική σύνδεση. Από το 1979 που στήθηκε το σαθρό οικοδόμημα του Ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου ουδέποτε κανείς είχε ακούσει, δει, μάθει για: προέδρους που οπλοφορούν, διαιτητές που ξυλοκοπούνται (λέγε με Μπάκα κ.α.), προέδρους που απειλούν ότι θα πνίξουν διαιτητές με το κασκόλ τους, φούρνους διαιτητών που καίγονται, καφετέριες ποδοσφαιριστών που λαμπαδιάζουν, σφαίρες που στέλνονται σε προέδρους ομοσπονδιών, εμπρησμούς σε σπίτια αρχιδιαιτητών, επιθέσεις σε δημοσιογράφους είτε στο γνωστό γήπεδο μοναστήρι είτε στους δρόμους, απειλητικές δηλώσεις αντιπροέδρων ομάδων μπροστά στις κάμερες σε εβδομαδιαία συχνότητα, ξυλοκόπημα παικτών στα αποδυτήρια τεκμηριωμένο με ένορκες καταθέσεις που βαφτίστηκε ελαφριά μορφή βίας καθώς κάποιες κάμερες ήταν παραδόξως και παρανόμως κλειστές, παίκτες που τους κυνηγάνε οπαδοί με μαχαίρια και όπλα ταυτόχρονα, υβριστικά – απειλητικά πανό ακόμα και για την παρούσα κυβέρνηση και άλλα πολλά που πάπυροι δεν θα μας έφταναν να τα καταγράψουμε.

Όλα τα παραπάνω δεν ενόχλησαν ποτέ κανέναν τόσο όσο ενόχλησε μια φωτογραφία από μια στιγμιαία εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο χορτάρι. Ποιους νομίζετε ότι προσπαθείτε να κοροϊδέψετε «κύριοι» όλου του πολιτικού και του αθλητικού φάσματος; Αυτό που πραγματικά σας ενόχλησε και σας ενοχλεί είναι ότι βρέθηκε επιτέλους ένας άνθρωπος να ενσαρκώσει τα όνειρα όλων των ΠΑΟΚτσήδων απαλλάσσοντας την ομάδα μας αρχικά από τα χρέη που ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ επιτρέψατε να δημιουργηθούν για να μας κρατάτε σε ομηρία και κατόπιν γιγάντωσε και αγωνιστικά την ομάδα μας με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην φετινή χρονιά κατά την οποία διαπιστώσατε ότι δεν μπορούσατε να μας αντιμετωπίσετε στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και αρχίσατε τους θεατρινισμούς για να χάσουμε το πρωτάθλημα στα χαρτιά. Επίσης έχει και ένα ακόμη κακό αυτός ο Πόντιος. Δεν περιμένει τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ για να βάλει ένα τμήμα στην τσέπη του και ένα άλλο στην ομάδα ταΐζοντας σανό τους οπαδούς της αλλά είναι λίγο τρελός και ενώ τον αποκλείει ένα χωριό της Σουηδίας και χάνει και τα έσοδα των ομίλων του Europa League 31 Αυγούστου, έτσι επειδή γουστάρει και μπορεί φέρνει 4 παικταράδες και χαλάει την πιάτσα.

Επειδή λοιπόν ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας από εμάς και από την πρώτη στιγμή δήλωσε και απέδειξε και εμπράκτως ότι τα χρέη του Π.Α.Ο.Κ. είναι και δικά του χρέη εξαφανίζοντας τα εν ριπή οφθαλμού  - οι διώξεις εις βάρος του είναι διώξεις ενάντια σε όλο τον λαό του Π.Α.Ο.Κ., επαναλαμβάνουμε:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ…

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας