μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Όλα στραβά απέναντι σε 14 και ήττα – Αστέρας Τρίπολης – Π.Α.Ο.Κ. 3 – 2 – Κακοποίηση του μπάσκετ αλλά νίκη στο Παλατάκι – Π.Α.Ο.Κ. – Τρίκαλα 58 – 54
[συντάχθηκε από George στις 04-03-2018, 23:58]

Σε κακή μέρα μετά από καιρό η ομάδα μας, αλλοίωση αποτελέσματος από τον Σιδηρόπουλο που ακύρωσε μεταξύ άλλων πεντακάθαρο γκολ του Βαρέλα στο 79’ και ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 3-2.

Μόλις στο 2’ απευθείας φάουλ του Τσιλιανίδη αποκρούεται από τον Πασχαλάκη δύσκολα καθώς η μπάλα σκάει μπροστά του. Στο 18’ όμως συνδυασμός Τόνσο – Μανιά βγάζει μόνο τον Κυριακόπουλο στο ύψος της περιοχής ο οποίος με σουτ νικάει τον Πασχαλάκη που ήταν εκτός θέσης και γράφει το 1-0. Στο 33’ ο Μανιάς από πλάγια θέση πλασάρει άουτ αλλά στο 38’ ο Π.Α.Ο.Κ. θα βρει το γκολ της ισοφάρισης μετά από ατομική ενέργεια του Μακ και συρτή σέντρα προς τον Κάμπος ο οποίος με προβολή ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Κι ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αναμέναμε να δούμε τον γνωστό μας Π.Α.Ο.Κ. διαψευστήκαμε και πάλι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στην πρώτη φάση του αντιπάλου. Ο Κρέσπο αδυνάτισε να απομακρύνει μια παράλληλη μπαλιά εντός περιοχής, ο Πασχαλάκης που μας έχει συνηθίσει να βγαίνει σαν κομάντο και να καθαρίζει παρόμοιες φάσεις άργησε και ο Τόνσο με προβολή έγραψε το 2-1 στο 54’. Στο 76’ ο Πασχαλάκης διώχνει δύσκολα σουτ του Ντουντού ενώ στο επόμενο λεπτό ο Αθανασιάδης αποκρούει κεφαλιά του Πρίγιοβιτς και στην φάση που ακολουθεί ακόμα δυσκολότερη κεφαλιά του Βαρέλα. Στο 79’ ο Σιδηρόπουλος και ο βοηθός του εγκληματούν σε ένα καίριο σημείο του ματς ακυρώνοντας πεντακάθαρο γκολ του Βαρέλα με αφορμή το γεγονός ότι ο Μαουρίσιο ο οποίος δεν έκανε επαφή με την μπάλα ήταν οφ σαϊντ. Στο 89’ απίστευτη ευκαιρία για την ομάδα μας όταν ο Κρέσπο από το ύψος της μικρής περιοχής στέλνει τη μπάλα άουτ με κεφαλιά. Στο 97’ ο Ιγκλέσιας ανατρέπει τον Πρίγιοβιτς εντός περιοχής, το κοράκι δίνει το πέναλτι που είχε αρνηθεί νωρίτερα στον Κάμπος αλλά «ξεχνάει» να βγάλει την 2η κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Τρίπολης, ο Σέρβος ευστοχεί και γράφει το 2-2. Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως κλέβουμε την μπάλα και από την βιασύνη να βγούμε στην αντεπίθεση για να πετύχουμε την μεγάλη ανατροπή ο Μαουρίσιο, ο οποίος δυστυχώς αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων, κάνει τραγικό λάθος, οι του Αστέρα βγαίνουν μπροστά με υπεραριθμία και ο Ιγκλέσιας που θα έπρεπε να είχε αποβληθεί στη φάση του πέναλτι γράφει το τελικό 3-2.

Ακολουθεί την επόμενη Κυριακή στις 19:30 το ντέρμπι χωρίς αύριο με αντίπαλο την πλέον μουλωχτή ομάδα παγκοσμίως, την ΑΕΚ. Σε άλλα νέα, γιατί το μεγάλο πισωγύρισμα δεν έγινε σήμερα αλλά την προηγούμενη Κυριακή και κατ επέκταση την προηγούμενη Παρασκευή στη δίκη – παρωδία, σήμερα ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΟΣΦΠ δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τον διαλυμένο ΠΑΟ με 10 παίκτες στο άδειο μοναστήρι. Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι αν έμπαινε στο χορτάρι της Τούμπας την προηγούμενη Κυριακή ο ΟΣΦΠ το ντόρτι θα ήταν το λιγότερο με το οποίο θα έφευγε και γι αυτό επέλεξε να μην μπει και να κάνει φαβορί για το πρωτάθλημα, με την βοήθεια της Ελληνικής Δικαιοσύνης και του αληταρά Αρετόπουλου, το αδελφό για αυτόν σωματείο της ΑΕΚ.

 Κάπου εδώ νομίζω ότι είναι ο καιρός να πούμε μια ιστορία. Τα πολύ παλιά χρόνια υπήρχε λέει μια δικαστίνα η οποία είχε να κρίνει μια υπόθεση για το πόσο κάνει 1 + 1. Οι δύο αντίδικοι είχαν διαφορετικές απόψεις. Ο μεν έλεγε ότι 1 + 1 κάνει δύο και ο δε ότι κάνει τέσσερα. Η δικαστίνα είχε μια έκθεση ενός Μαθηματικού της εποχής ότι 1 +1 κάνει 2 αλλά ζήτησε συμπληρωματική έκθεση για το ζήτημα και όταν αυτή ήρθε αυτή ότι 1 + 1 κάνει τελικά 4. Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα ή γεγονότα είναι ξεκάθαρα συμπτωματική.

Μια μέρα νωρίτερα ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εντός έδρας εμφανίσεις που θυμόμαστε διαχρονικά. Παρόλα αυτά ήμασταν τυχεροί που αντίπαλος μας ήταν τα Τρίκαλα και έτσι καταφέραμε να επιβληθούμε με 58 – 54.

Οι πόντοι για την ομάδα μας σε ένα ματς που έχει ξεχαστεί ήδη ήταν: Π.Α.Ο.Κ. (Παπαθεοδώρου): Πέτεγουεϊ 7, Χρυσικόπουλος 11 (1), Κρουμπάλι 11, Κόνιαρης 1, Μαργαρίτης 11, Ζάρας 7 (1), Χαραλαμπόπουλος 2, Κατσίβελης 5, Τζάκσον, Γκος 2, Τζόουνς 1

Ακολουθεί την Τρίτη στις 19:30 στο Παλατάκι ο πολύ σπουδαίος πρώτος αγώνας των διπλών αναμετρήσεων με την Καρσίγιακα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά δεν μπορούμε ούτε να διανοηθούμε ότι η ομάδα μας θα παρουσιάσει ανάλογη εικόνα σε αυτό το ματς στο οποίο φυσικά το PAOK Sports Arena πρέπει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.

Ντροπιαστική εμφάνιση και για τον πρωταθλητή στο βόλλεϋ Π.Α.Ο.Κ. το απόγευμα του Σαββάτου. Πλήρως αδιάφορος καθώς τουλάχιστον στην regular season δεν μπορεί να τερματίσει ούτε πάνω αλλά ούτε και κάτω από την 2η θέση στην οποία βρίσκεται κατάφερε να χάσει από τον προτελευταίο ΠΑΟ με 3-2 (20-25, 25-23, 17-25, 25-20, 15-11) σετ στην Αθήνα ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι το 2ο σετ χάθηκε ενώ βρισκόμασταν μπροστά με 18-10 πράγμα ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ και νομίζουμε ότι είναι η ώρα να έχουμε κάποιο νέο ηλεκτροσόκ στην ομάδα για να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε τίτλους και φέτος. Ακολουθεί το Σάββατο ο εντός έδρας αγώνας με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Νίκη για το τμήμα χάντμπολ της ομάδας μας το οποίο επικράτησε με 31-18 εκτός έδρας του Φοίβου Συκεών και πλέον επικεντρώνεται στο φαϊναλ φορ του Κυπέλλου που ακολουθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στη Γλυφάδα όπου στον ημιτελικό το Σάββατο αντιμετωπίζει τα ΙΕΚ Ξυνή/ΟΣΦΠ στις 17:30. Νίκη και για τις υπερπρωταθλήτριες μας του γυναικείου ποδοσφαίρου οι οποίες επικράτησαν εκτός έδρας του Ατρομήτου με 3-0. Με νίκη προχώρησαν επίσης τόσο τα κορίτσια του μπάσκετ που κέρδισαν εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Βόλου με 72-66 όσο και αυτά του βόλλεϋ που επικράτησαν με 3-1 του ΕΟΣ εντός έδρας ενώ το τμήμα πόλο ηττήθηκε φυσιολογικά μετά από σερί νικών με 11-1 εκτός έδρας από την Βουλιαγμένη.

Υ.Γ.: Ελπίζουμε ο σαλτιπάγκος προπονητής της ΑΕΚ να ήταν ευχαριστημένος σήμερα από το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης τους οποίους είχε επιπλήξει λίγες βδομάδες νωρίτερα επειδή δεν κάθισαν να χάσουν στο ΟΑΚΑ εύκολα και απλώς τον δυσκόλεψαν. Επίσης, ελπίζουμε να ήταν ευχαριστημένος που ο σημερινός του αντίπαλος κατέβηκε να τον αντιμετωπίσει με τα δεύτερα σήμερα.

Υ.Γ.2: Η αμήχανη στιγμή που ένας προπονητής έχει ακόμα δουλειά εξαιτίας των υποκριτικών του ικανοτήτων και του γεγονότος ότι είναι πρωταγωνιστής σε δικαστική υπόθεση.

Υ.Γ.4: Αφιερωμένες στους λάτρεις της ισονομίας οι δύο τελευταίες διαιτησίες Σιδηρόπουλου. Στο Ατρόμητος – ΑΕΚ γκολ οφ σαϊντ της ΑΕΚ κατακυρώνεται και αποβολή του Λιβάγια μετατρέπεται σε κίτρινη κάρτα. Σήμερα στην Τρίπολη ακυρώνεται κανονικότατο γκολ του Π.Α.Ο.Κ. ως οφ σαϊντ και δεν δίνεται πεντακάθαρο πέναλτι που έγινε πάνω στον Κάμπος. Την Παρασκευή πάντως η Ώρα για σπορ σε πρωτοσέλιδο που θα ζήλευε και ο Γάβρος έγραψε για ορισμό – σοκ του Σιδηρόπουλου στην Τρίπολη.

Υ.Γ.5: Κι όμως, σήμερα το ΑΕΚ – Πανιώνιος είδαμε να το διαιτητεύει ο Αρετόπουλος, ο άνθρωπος που είναι πιο ανθεκτικός και από τις κατσαρίδες, ο άνθρωπος που κατάφερε να επιβιώσει της αλλαγής της ΕΠΟ και να είναι στους πίνακες και να διαιτητεύει ντέρμπι, ο άνθρωπος που αποφάσισε με το έτσι θέλω να προσπαθήσει να κρίνει ένα πρωτάθλημα μετατρέποντας ένα λευκό φύλλο αγώνα σε μαύρο με την βοήθεια της δικαστού βεβαίως - βεβαίως δύο μέρες μετά την αλλοίωση των συνθηκών του πρωταθλήματος επιβραβεύτηκε με ένα ακόμα μεροκάματο στο ΟΑΚΑ.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας