μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Στον τελικό του κυπέλλου από σήμερα ο μεγάλος Π.Α.Ο.Κ. – Πανιώνιος – Π.Α.Ο.Κ. 1 – 3 – Νίκη αλλά αποκλεισμός λόγω στησίματος στο Τσάμπιονς Λιγκ του βόλλεϋ.
[συντάχθηκε από George στις 01-03-2018, 04:45]

Η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα, ο μεγάλος Π.Α.Ο.Κ., δεν πτοήθηκε από τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής και παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο πέρασε σαν σίφουνας από τη Ν. Σμύρνη επικρατώντας με 3-1 του Πανιωνίου και έκλεισε θέση στον τελικό και του φετινού Κυπέλλου κάνοντας τη δειλία που δείξανε οι γάβροι στην Τούμπα να μοιάζει φυσιολογική ως αντίδραση από ανθρώπους που έτσι κι αλλιώς η ηθική δεν αποτελεί και το φόρτε τους.

Η ομάδα μας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο της Ν. Σμύρνης για να κυριαρχήσει και αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά καθώς στο 4’ την κεφαλιά του Πρίγιοβιτς απέκρουσε ο Κότνικ ενώ το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε τετ α τετ με τους ίδιους πρωταγωνιστές στο 16’. Στο 24’ όμως έλαβε χώρα η τρίτη και φαρμακερή φάση για την ομάδα μας όταν σε αντεπίθεση ο Πρίγιοβιτς σέντραρε και μετά από κόντρα ο Λημνιός κατάφερε να πάρει την κεφαλιά και να στείλει τη μπάλα προς τα δίχτυα του Πανιωνίου με τον Μαουρίσιο απλά να την σπρώχνει στο βάθος αυτών σημειώνοντας το 1-0 για τον Δικέφαλο. Στο 35’ ο Π.Α.Ο.Κ. ξαναέκρυψε την μπάλα και ο Αζεβέδο έβγαλε σέντρα ακριβείας από τα αριστερά την οποία αξιοποίησε ο Πρίγιοβιτς γράφοντας με κεφαλιά – δυναμίτη το 2-0. Ένα λεπτό πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Πανιώνιος είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Μασούρα γεγονός που στεναχώρησε τον Τσόχο (sportscaster της Cosmote TV), ο οποίος προσέφερε άλλη μια εμετική μετάδοση προς τον Π.Α.Ο.Κ. στο ενεργητικό του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας χαλάρωσε λίγο όμως ξανανέβασε στροφές με την είσοδο του Μπίσεσβαρ ο οποίος σημείωσε και το τρίτο τέρμα της με τεχνικό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή στο 73’. Στο 80' ο Μακ μετά από καλή συνεργασία με τον Μπίσεσβαρ βγήκε τετ-α-τετ, αλλά δεν πλάσαρε όπως έπρεπε και νικήθηκε από τον Κότνικ. Στο 84’ ακυρώνεται γκολ του Σάκχοφ μετά από υπέροχη κάθετη πάσα του Μπίσεσβαρ γιατί η μύτη του παπουτσιού του δεν καλυπτόταν. Φυσικά όταν συμβαίνει η ίδια φάση με πρωταγωνιστή παίκτη της ΑΕΚ και ο διαιτητής μετράει το γκολ, είναι απλά Δευτέρα. Στο επόμενο λεπτό μετά από κόρνερ του Πανιωνίου και αδράνεια της άμυνας και του Πασχαλάκη ο Κόρμπος σπρώχνει εξ επαφής την μπάλα στα δίχτυα της ομάδα μας γράφοντας το 1-3 το οποίο αποτέλεσε και το τελικό αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας το μεσημέρι της Κυριακής στις 15:00 στην Τρίπολη ο τελικός με τον Αστέρα Τρίπολης. Σπουδαία αναμέτρηση και για το Νομικό τμήμα της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. το απόγευμα της Παρασκευής καθώς ο Δικέφαλος πρέπει να δικαιωθεί για το κακοπαιγμένο μονόπρακτο του Γκαρθία στην Τούμπα και είτε να κατακυρωθεί υπέρ του ο αγώνας εξαιτίας της αναίτιας αποχώρησης του ΟΣΦΠ, είτε, στην χειρότερη περίπτωση, αυτός να διεξαχθεί εκ νέου στην Τούμπα.

Τέλος, δυστυχώς σήμερα αποδείχθηκε ότι στησίματα δεν υπάρχουν μόνο στην Ελληνική Σούπαλιγκα, αλλά υπάρχουν και στο Τσάμπιονς Λιγκ του βόλλεϋ. Η απίθανη CEV αποφάσισε να διεξαχθούν σε διαφορετικές ώρες παιχνίδια με ομάδες που είχαν τον ίδιο στόχο με αποτέλεσμα η μεγάλη νίκη της ομάδας μας επί της Σαμσταμάλα με 3-1 στο Παλατάκι να μην φτάνει καθώς ήρθαν δύο βολικά 3-2 σε Γερμανία και Γαλλία και ο Π.Α.Ο.Κ. έμεινε έξω από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε κάθε περίπτωση αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την φετινή της Ευρωπαϊκή πορεία.

Υ.Γ.: Παράξενα πράγματα σήμερα στη Ν. Σμύρνη…Προπηλακισμός του Μίχελ που όλως τυχαίως κατηγορήθηκε από τους γάβρους μετά από τον αγώνα της Κυριακής που επέλεξαν να μην αρχίσει ποτέ και στο τέλος δηλώσεις Λουτσέσκου στο συνδρομητικό κανάλι ενώ από πίσω τον έβριζαν εν χορώ καθώς μάλλον τους πείραξε η αλήθεια περί δειλίας των γάβρων που ξεστόμισε. Μήπως τελικά δεν βρίσκονταν μόνο φίλοι του Πανιωνίου στις εξέδρες του γηπέδου αλλά υπήρχαν και αρκετοί αιποιστυμωναις;

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας