μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Να περάσει ο επόμενος (που είναι και αγαπημένος) – Λαμία – Π.Α.Ο.Κ. 0 – 2 και το εξπρές συνεχίζει με τα φρένα σπασμένα
[συντάχθηκε από George στις 18-02-2018, 00:49]

Μετά από μια βδομάδα κατά την οποία οι όψιμοι κιτρινοκόκκινοι οπαδοί της Λαμίας μας τα κάνανε Ζέπελιν ασχολούμενοι από το ζήτημα της μετακίνησης οπαδών μέχρι και την  πιθανή τιμωρία του τερματοφύλακα της Λαμίας (που φυσικά δεν ήρθε ποτέ), αφού ο υπουργός απαγόρευσε κάθε μετακίνηση πολίτη μέσα στην χώρα (θυμίστε μας, τι πολίτευμα υποτίθεται ότι έχουμε;), αφού στην Λαμία για πρώτη φορά είδαν τέτοιο αριθμό αστυνομικών κλουβών κατόπιν της πολύ πετυχημένης οργάνωσης του ντόπιου σερίφη ο οποίος μπορεί και να κέρδισε ένα αστεράκι ακόμα, το τρένο του Π.Α.Ο.Κ. στεναχώρησε πολύ κόσμο καθώς δεν έκανε στάση ούτε στο Λιανοκλάδι και πέρασε στο ρελαντί και από την Λαμία με 2-0.

Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε τόσο δυνατά όσο στα προηγούμενα παιχνίδια απέναντι στο λεωφορείο – φυσαρμόνικα που είχε στήσει απέναντι της ο άκρως μοντέρνος προπονητής που ακούει στο όνομα Μπάμπης Τεννές και δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας μόνο μια σπουδαία ευκαιρία στο 24’ όταν ο Βαρέλα βρίσκοντας τη μπάλα με το σώμα μετά από κόρνερ του Πέλκα την έστειλε προς τα δίχτυα αλλά με κάποιο τρόπο που είμαστε σίγουροι ότι ούτε ο Παπαδόπουλος κατάλαβε ο τελευταίος απέκρουσε ενστικτωδώς με το πόδι ενώ απείλησε άλλες τρεις φορές με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής των Πέλκα και Μαουρίσιο που όμως δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Π.Α.Ο.Κ. παρουσιάστηκε βελτιωμένος και την πρώτη φορά που κατάφερε να μεταφέρει την μπάλα γρήγορα στην αντίπαλη περιοχή βρήκε το γκολ. Πιο συγκεκριμένα, στο 57’ η μακρινή μπαλιά του Βαρέλα βρήκε τον Μακ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων αυτός σέντραρε και μέσα στην μεγάλη περιοχή την μπάλα πήρε ο Μαουρίσιο ο οποίος την πάσαρε στον Μπίσεσβαρ που έβγαλε γλυκιά σέντρα με την μια και βρήκε τον αμαρκάριστο Πέλκα εντός της μικρής περιοχής και ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα με το κεφάλι στα δίχτυα της Λαμίας και να γράψει το 0-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα το διπλό κλείδωσε. Σέντρα του Μακ και πάλι από τα δεξιά, ο Ασίγκμπα προλαβαίνει τον Πρίγιοβιτς αλλά μπερδεύει τον Παπαδόπουλο και ο Μαουρίσιο με κεφαλιά ψαράκι σε πρώτο χρόνο  σκοράρει και η σεμνή τελετή ολοκληρώνεται ουσιαστικά. Στη συνέχεια και ειδικότερα στο 78’ ο Μακ σούταρε εντός περιοχής και έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ ενώ στις καθυστερήσεις για να δικαιολογήσει το μεροκάματο του και ο γκολκίπερ της ομάδας μας ο Μαουρίσιο πήγε να του βάλει ένα απίθανο αυτογκόλ αλλά ο σκύλος Πασχαλάκης έδιωξε εντυπωσιακά με την ομάδα μας να πανηγυρίζει μια ακόμη νίκη μαζί με κάποιους εγκληματίες συνοπαδούς μας που κατάφεραν να σπάσουν τα 526 μπλόκα που είχε στήσει ο δαιμόνιος σερίφης Φθιώτιδας (αναμένουμε καταγγελία για το γεγονός από τους γνωστούς κιτρινόκοκκινους). Ακολουθεί την Κυριακή στις 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας ο αγώνας με την αγαπημένη ομάδα του λιμανιού.

Στα υπόλοιπα αθλήματα στα οποία υπήρχε αγωνιστική δράση αυτό το διήμερο η ΠΑΟΚάρα μας είχαμε ως επί το πλείστον θετικά αποτελέσματα. Αρχικά την Παρασκευή οι πρωταθλητές μας του βόλλεϋ, τέσσερις μόλις μέρες μετά την τεράστια νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ επί της πρωταθλήτριας Τουρκίας, πέρασαν και από την Χαλκίδα επικρατώντας με 3-0 (20-25, 24-26, 20-25) σετ του τοπικού Ηρακλή. Νίκη και για τα κορίτσια του βόλλεϋ που επικράτησαν του ΑΣ Γιάννενα με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι των play off. Τη νίκη του διημέρου πέρα από τον ποδοσφαιρικό Π.Α.Ο.Κ. πέτυχαν τα κορίτσια του χάντμπολ τα οποία επικράτησαν και εκτός έδρας της ανταγωνίστριας για τον τίτλο Ν. Ιωνίας με 26-25 καπαρώνοντας ουσιαστικά την 1η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Από τα κορίτσια μας αυτά περιμένουμε και το πρώτο τρόπαιο της σεζόν το επόμενο Σαββατοκύριακο καθώς τότε διεξάγεται το final four του Κυπέλλου στην Κοζάνη. Νίκη και για το αντρικό χάντμπολ το οποίο επικράτησε άνετα του Πανελληνίου με 36-20. Η μοναδική ήττα που καταγράφηκε αυτό το διήμερο έλαβε χώρα νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στο γυναικείο μπάσκετ με 76 – 62 εκτός έδρας από τη Νίκη Λευκάδας.

Υ.Γ.: Πραγματικά έχει πολύ πλάκα να παρακολουθείς το συνδρομητικό κατά τα άλλα κανάλι της Νόβα πέρα από τους κλασσικούς γραφικούς της ΕΡΤ. Ο πόνος στις φάτσες του όταν κερδίζει ο Π.Α.Ο.Κ. (δηλαδή πάντα) απερίγραπτος. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο σπορτσκάστερ μας ενημέρωσε ότι η Λαμία είναι ιδιαίτερα παραγωγική στα δεύτερα ημίχρονα της για να αναπτερωθούν οι ελπίδες των κιτρινοκόκκινων που παρακολουθούσαν το ματς. Μετά την λήξη του αγώνα και μετά την 10η σερί της ομάδας μας ο τύπος με τον πιο ψηλό λαιμό παγκοσμίως από το στούντιο ανέλυε τι δεν πήγε καλά στον Π.Α.Ο.Κ. σήμερα ενώ τέλος αν κάποιος (λέμε τώρα) αναζητήσει να ψηφίσει το πρώτο γκολ του Π.Α.Ο.Κ. ως το καλύτερο της αγωνιστικής δεν θα μπορέσει γιατί δεν επιλέχτηκε καν ως υποψήφιο καθώς προφανώς αυτό το ταχύτατο passing game εντός της μεγάλης περιοχής και η πλήρης εξουδετέρωση της αντίπαλης άμυνας είναι κάτι που συναντάνε κάθε μέρα στο υπερθέαμα της Σούπαλιγδας οι δημοσιογραφάρες της Νόβα…Κοινώς, πόσο πονάει όταν ο Π.Α.Ο.Κ. …νικάει!

Υ.Γ.2: Εξαιρετική ατμόσφαιρα στο γήπεδο από τα «διαρκείας» της Λαμίας. Για τους έχοντες ασθενή μνήμη και τους λάτρεις της ισονομίας θυμίζουμε ότι τα Λαμία – ΑΕΚ και Λαμία – ΟΣΦΠ έγιναν στο Περιστέρι με παρουσία, και μάλιστα σχεδόν αποκλειστική, των φιλοξενούμενων (στην πόλη τους) οπαδών ενώ το πρώτο κρίθηκε με ένα «Παπουτσέλειο πέναλτι» ένα μέτρο έξω από την περιοχή που έδωσε στους κίτρινους ο Βάτσιος.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας