μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Πάρτυ στην Τούμπα – Π.Α.Ο.Κ. – ΑΕΛ τυρί 3 – 0, πάρτυ και στον Σύνδεσμο μας
[συντάχθηκε από George στις 13-02-2018, 01:08]

Παίζοντας για άλλη μια φορά ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο ο Π.Α.Ο.Κ. ισοπέδωσε την Λάρισα η οποία μάλλον θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή που έφυγε μόνο με το συνηθισμένο  τρίμπαλο στην πλάτη από το γήπεδο απόψε. Η ομάδα μας μπήκε όπως συνηθίζει δυνατά και συγκεντρωμένα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 9΄ το δυνατό σουτ του Βιερίνια αποκρούστηκε με δυσκολία από τον Μπόζοβιτς. Στο 10’ σέντρα του Κάμπος στο σημείο του πέναλτι πέρασε ανεκμετάλλευτη από τους Πρίγιοβιτς και Πέλκα όμως δύο λεπτά αργότερα η υπέροχη προσπάθεια και σέντρα του Βιερίνια βρήκε στο ύψος της μικρής περιοχής τον Πρίγιοβιτς ο οποίος την έστρωσε με το κεφάλι στον Σάκχοφ ο οποίος εξ επαφής άνοιξε το σκορ πιθανώς στο πιο εύκολο τέρμα της καριέρας του ως τώρα. Ο Δικέφαλος δεν έριξε ρυθμό και συνέχισε να ψάχνει το δεύτερο γκολ έχοντας συντριπτική κατοχή μπάλας κάτι το οποίο τελικά επετεύχθη στο 41’ όταν ο Πέλκας βρήκε τον Βαρέλα μετά από εκτέλεση κόρνερ και αυτός με κεφαλιά έγραψε το 2-0 πριν χαρίσει σε όλη την φίλαθλη Ελλάδα μια άκρως συγκινητική στιγμή πανηγυρίζοντας το γκολ δακρυσμένος με τον γιο του.

Και στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο Π.Α.Ο.Κ. δεν έριξε ταχύτητα και στο 49ο λεπτό μετά από όμορφη ενέργεια ο Πέλκας έβγαλε τον Πρίγιοβιτς φάτσα με το γκολ και φυσικά ο Σέρβος δεν λάθεψε σημειώνοντας το 3-0. Τυχερά στη συνέχεια τα τυριά του κοντού διερμηνέα – δικηγόρου – μεγαλομετόχου – κωλοτούμπα γλίτωσαν τον διασυρμό καθώς στο 61’ από γύρισμα του Πέλκα ο Πρίγιοβιτς δεν κατάφερε για λίγο να βρει τη μπάλα για να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα, στο 76’ ο Μπίσεσβαρ προσπαθεί να βάλει ένα εκπληκτικό γκολ σκάβοντας την μπάλα με την μια πάνω στην κίνηση σε αντεπίθεση αλλά αυτή δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε μόλις άουτ, στο 77’ ο Μακ ελίχθηκε μέσα στην περιοχή αλλά σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, στο 90’ το σουτ του Μπίσεσβαρ εξουδετερώθηκε από τον Μπόζοβιτς ενώ στο 93’ η μαγική ποδιά του Μαουρίσιο σε έναν δύσμοιρο παίκτη της ΑΕΛ δεν ολοκληρώθηκε με τέρμα καθώς η μπάλα απομακρύνθηκε πριν φτάσει στον Πρίγιοβιτς που καραδοκούσε με το 3-0 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ακολουθεί το ματς του Σαββάτου στις 19:30 με την Λαμία στην ομώνυμη πόλη όπου ο Π.Α.Ο.Κ. καλείται να δείξει την γνωστή του σοβαρότητα για να φτάσει σε ένα ακόμη πολύτιμο τρίποντο. Νωρίτερα σήμερα έγινε και η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας όπου η κληρωτίδα μας έφερε αντίπαλο τον Πανιώνιο στο δρόμο για το νταμπλ. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. πρέπει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο τι υπογράφει στην προκήρυξη του κυπέλλου. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί ο τελικός να γίνεται εξ ορισμού στο ΟΑΚΑ. Μια δίκαιη λύση θα ήταν ο τελικός του κυπέλλου να διεξάγεται εναλλάξ σε Αθήνα / Θεσσαλονίκη όταν λαμβάνουν μέρος σε αυτόν ομάδες από τις δύο πόλεις (όπου μιλώντας για Θεσσαλονίκη εύκολα μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί ότι μιλάμε μόνο για τον Π.Α.Ο.Κ.).

Στα υπόλοιπα αθλήματα που είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις η ΠΑΟΚάρα μας το τριήμερο που μας πέρασε είχαμε: Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για το αντρικό χάντμπολ με 24-15 επί του κακού μας δαίμονα Δούκα ενώ αντίστοιχα οι γυναίκες μας στο ίδιο άθλημα επικράτησαν με 25-16 εντός έδρας του Φιλίππου Βέροιας. Ήττα για τους πρωταθλητές μας στο βόλλεϋ με 3-1 από τον ΟΣΦΠ στον Ρέντη ενώ οι μόνιμες πρωταθλήτριες κοριτσάρες μας του ποδοσφαίρου διέλυσαν τα Τρίκαλα στην Τριανδρία με 8-0. Ακολουθεί γεμάτη εβδομάδα καθώς μέχρι τον Σαββατιάτικο ποδοσφαιρικό αγώνα στην Λαμία στον οποίο αναφερθήκαμε παραπάνω υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για το βόλλεϋ, σε Ευρώπη που παίζει το τελευταίο του χαρτί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ αύριο Τρίτη στις 19:00 στο Παλατάκι με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Τουρκίας Χάλκμπανκ Άνκαρα, ενώ και πάλι οι πρωταθλητές μας την Παρασκευή στις 19:00 δοκιμάζονται στην έδρα του Ηρακλή Χαλκίδας. Κομβικής σημασίας αγώνα δίνει την Πέμπτη στις 18:15 και ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. με αντίπαλο την Κύμη εκτός έδρας με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο.

Κλείνοντας, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην μεγάλη ΠΑΟΚτσήδικη γιορτή που στήθηκε και απόψε στο κέντρο των Χανίων στην κοπή πίτας του Συνδέσμου μας στα κατάμεστα από τον ασπρόμαυρο λαό γραφεία μας. Οι ευχές όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς δεν ήταν ιδιαίτερα πρωτότυπες και περιστρέφονταν γύρω από το νταμπλ το οποίο ευελπιστούμε να πανηγυρίσουμε ως οπαδοί το 2018…

Υ.Γ.: Παρελήφθησαν σήμερα τα μπλουζάκια του Συνδέσμου μας με σχέδιο στην πλάτη την ασπρόμαυρη Κρήτη. Όσοι πιστοί προσέλθετε...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας