μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου με δεύτερη νίκη και συντήρηση δυνάμεων – Ατρόμητος – Π.Α.Ο.Κ. 1 – 3
[συντάχθηκε από George στις 09-02-2018, 00:21]

Κάνοντας rotation και συντήρηση δυνάμεων ενόψει της απαιτητικής συνέχειας ο Π.Α.Ο.Κ. πέρασε και από το Περιστέρι επικρατώντας με 3-1 του Ατρομήτου και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του στα ημιτελικά την Δευτέρα λίγες ώρες πριν τον αγώνα με το ΑΕΛ τυρί για το πρωτάθλημα.

Το αποψινό ματς κινούταν σε χαλαρούς ρυθμούς μέχρι το 26ο λεπτό όταν μετά από πεντακάθαρο φάουλ στον Αζεβέδο το οποίο δεν έδωσε ο επόπτης παρόλο που έγινε μπροστά στα μάτια του ο Ατρόμητος έβγαλε τελική μέσα από την μεγάλη περιοχή με τον Ντιγκινί να στέλνει τη μπάλα άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως ο Σάκχοφ έπαιξε το ένα-δύο με τον Κουλούρη που του πάτησε την μπάλα με τακουνάκι και ο Ουκρανός με άψογο πλασέ έγραψε το 0-1 τελειώνοντας την υπόθεση πρόκριση στην οποία για τον Ατρόμητο έμειναν να την πιστεύουν ο Κάναντι και ο γραφικός σπορτσκάστερ της Cosmote TV.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε με μια σχετική χαλαρότητα και το πλήρωσε καθώς μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή μας και απόκρουση του Πασχαλάκη σε σουτ του Κωτσόπουλου, σε δεύτερο χρόνο ο Βασιλακάκης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 66’ σε άλλη μια φάση διαρκείας στην περιοχή μας ο Μαλεζάς απομάκρυνε πάνω στην γραμμή σουτ του Κωτσόπουλο και στο επόμενο λεπτό ο Κάνιας με τρομερό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή σημείωσε το 1-2. Στο 79’ ο Μπίσεσβαρ βγάζει μαγική ασίστ στον Κουλούρη, ο οποίος με σουτ στο γάμα γράφει το 1-3 που αποτέλεσε και τελικό σκορ του αγώνα παρά κάποιες ευκαιρίες που είχε ακόμη ο Ατρόμητος τις οποίες σταμάτησε όλες ο καλύτερος τερματοφύλακας στην χώρα Πασχαλάκης υπό το βλέμμα του Σκίμπε ο οποίος πιστεύουμε να μην είναι τυφλός όχι για μας που μας ενδιαφέρει μόνο ο Π.Α.Ο.Κ. αλλά για το παιδί που σίγουρα θέλει μια κλήση στην Εθνική την οποία και ξεκάθαρα δικαιούται.

Ακολουθεί τη Δευτέρα στις 19:30 το ματς με το ΑΕΛ τυρί του προκλητικού Κούγια στην Τούμπα η οποία πρέπει να έχει τουλάχιστον 25.000 λαού. Πολύ κόσμο αναμένουμε και στον Σύνδεσμο μας την Δευτέρα καθώς θυμίζουμε σε όλον τον ασπρόμαυρο λαό ότι στις 18:30 θα κόψουμε την πίτα μας για το 2018 με τον τυχερό να κερδίζει ΠΑΟΚτσήδικα δώρα ενώ πέρα από τον αγώνα με τα τυριά θα δούμε παρέα και το ντοκιμαντέρ για τα 90 χρόνια του μεγάλου Π.Α.Ο.Κ. μας.

Εντός της εβδομάδας είχαμε σημαντικές νίκες για όλα τα τμήματα του Δικεφάλου που είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Φυσικά ξεχώρισε η νίκη του μπάσκετ η οποία έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πιο βαριά φανέλα του συλλόγου για άλλη μια χρονιά, κόντρα σε όλους και όλα και με ελάχιστη παρουσία κόσμου στο γήπεδο προκρίθηκε στους "16" του ευρωπαϊκού θεσμού που συμμετέχει. Σπουδαία εμφάνιση και τεράστια νίκη σε ματς - τελικό επί της Βέντσπιλς μέσα στην Λετονία με 80-59. Πιθανοί αντίπαλοι μας στην κλήρωση της Τετάρτης (με σειρά προτίμησης) οι: Νίμπουργκ, Καρσίγιακα, Μπάνβιτ.

Μεγάλης σημασίας νίκη και για τους πρωταθλητές του βόλλεϋ οι οποίοι επικράτησαν με 3-1 του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη και προκρίθηκαν στους «8» του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσουν στο Παλατάκι τη Νίκη Αιγινίου με φόντο την πρόκριση στο final 4 που θα γίνει στην Γλυφάδα. Τέλος, σπουδαίο διπλό για το τμήμα πόλο που πέρασε σαν σίφουνας από τον Πειραιά επικρατώντας με 7-2 του ως χθες τρίτου Εθνικού και με την τέταρτη σερί νίκη του βρίσκεται πλέον σε τροχιά play off.

Υ.Γ.: Παράξενα πράγματα σήμερα στο Περιστέρι από τους οπαδούς (;) του ευεργετημένου από τον Π.Α.Ο.Κ. Ατρομήτου. Κι αν με το τεράστιο σημαιάκι επόπτη που κρατούσε οπαδός του Ατρομήτου γελάσαμε καθώς επρόκειτο για εξαιρετική τρολιά με τα εμετικά πανό και συνθήματα σίγουρα δεν γέλασε κανείς καθώς η φρασεολογία που χρησιμοποιήθηκε παρέπεμπε ξεκάθαρα σε γάβρους και όχι σε Περιστεριώτες. Επί 20 χρόνια παράγκας αυτά τα γατάκια όταν η ομάδα τους έφτασε μέχρι και να κινδυνεύει με αφανισμό δεν βγάλανε μιλιά και φέτος την χρονιά που χάρει στην ισονομία του πρωταθλήματος για την οποία ο Π.Α.Ο.Κ. έδωσε τεράστιο αγώνα ως σύλλογος αλλά και χάρει στους δανεικούς από τον Π.Α.Ο.Κ. έφτασαν να κάνουν πρωταθλητισμό μέχρι περίπου τα 2/3 του πρωταθλήματος και έχουν ήδη εξασφαλίσει έξοδο στην Ευρώπη θυμήθηκαν να εκφραστούν εμετικά κατά της ομάδας μας; Μετά την σημερινή προκλητικότατη συμπεριφορά τους το ματς της Κυριακής με τον γάβρο το οποίο αποτελεί και τελικό για την τρίτη θέση του πρωταθλήματος θα παρακολουθηθεί ενδελεχώς από μέρους μας και καλό θα είναι να μη διαπιστώσουμε ότι θα πρόκειται για φιλικό.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας