μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Με σοβαρότητα ήρθε νέα τριάρα – Π.Α.Ο.Κ. – Απόλλων Σμύρνης 3 – 0 – Πισωγύρισμα στο μπάσκετ με ήττα στην Λάρισα από τον Φάρο με 101-89
[συντάχθηκε από George στις 21-01-2018, 23:06]

Δείχνοντας σοβαρότητα, προσήλωση στον στόχο και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα ο Π.Α.Ο.Κ. φιλοδώρησε με τρία τέρματα τον Απόλλωνα στο κάστρο της Τούμπας. Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα ορμητικά ως όφειλε και μόλις στο 5’ έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Πέλκα ο οποίος μετά από σέντρα του Μακ από το ύψος της μικρής περιοχής φάνηκε να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά πάνω στη γραμμή του τέρματος κυριολεκτικά ο Τσουκαλάς αποσόβησε το 1-0 ενώ στη συνέχεια της φάσης και ο Κάμπος δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 16’ ο Πρίγιοβιτς απείλησε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μάτος , με τον Σέρβο να δίνει πολύ όμορφη ασίστ στον Μακ έντεκα λεπτά αργότερα και τον Σλοβάκο να προλαβαίνει τον Χουάντερσον και να πλασάρει άψογα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα μας. Το ματς για τον Δικέφαλο ουσιαστικά καθαρίστηκε στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κονέ σημειώνοντας αυτογκόλ έγραψε το 2-0 το οποίο και αποτέλεσε το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 47’ μετά από κάθετη μπαλιά του Μαουρίσιο ο Πέλκας βρέθηκε απέναντι από τον Χουάντερσον, έσκαψε τη μπάλα εξουδετερώνοντας τον αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 57’ ο Ναδάλες μετά από ένα από τα σπάνια λάθη του Βαρέλα φέτος  είχε την ευκαιρία να σουτάρει από το ύψος της περιοχής στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι του Πασχαλάκη. Δύο λεπτά αργότερα ο Κάμπος συνδυάζεται υπέροχα με τον Πέλκα αλλά το πλασέ του τελευταίου εξουδετερώνεται από τον Χουάντερσον, ο οποίος στη συνέχεια αποκρούει και το δυνατό σουτ του Μακ. Στο 67’ ο Πρίγιοβιτς με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής είδε τον Χουάντερσον να αποκρούει ασταθώς όμως κατάφερε να πάρει το αίμα του πίσω στο 92’ όταν εκμεταλλεύτηκε όμορφη κάθετη πάσα του Μάτος την οποία μετέτρεψε σε ασίστ σημειώνοντας με σουτ το 3-0 το οποίο έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του σημερινού ματς.

Πλέον η ομάδα μας μπαίνει σε μια σειρά κρίσιμων αγώνων αρχής γενομένης από το ματς της Τετάρτης για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Ατρόμητο στις 21:45 στο γήπεδο της Τούμπας πριν από 2 σερί εκτός έδρας αγώνες με Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα στα οποία απαγορεύεται το όποιο στραβοπάτημα.

Μια μέρα νωρίτερα ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. έχυσε την καρδάρα με το γάλα την οποία γέμιζε τους δύο τελευταίους μήνες και κατάφερε να δεχτεί 101 πόντους από τον Φάρο στην Λάρισα με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 101-89 σε ένα αποτέλεσμα που μπορεί να του στοιχίσει στην προσπάθεια του να τερματίσει στην πρώτη 3άδα του πρωταθλήματος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι πόντοι για την ομάδα μας η οποία σε κανένα σημείο του αγώνα δεν αποφάσισε να παίξει άμυνα ήταν: Π.Α.Ο.Κ. (Παπαθεοδώρου): Χρυσικόπουλος 12 (2), Κρουμπάλι 2, Τσόχλας 2, Μαργαρίτης, Ζάρας 8, Χαραλαμπόπουλος 15 (2), Καραμανώλης, Κατσίβελης 13 (2), Τζάκσον 6 (1), Γκος 17 (1), Τζόουνς 14 (3).

Ακολουθεί την Τετάρτη στις 21:30 ο αγώνας ενάντια στην Τενέριφη στην Ισπανία για το μπασκετικό Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα υπόλοιπα αθλήματα είχαμε νίκη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος για τον Δικέφαλο και στο χάντμπολ ο οποίος επικράτησε του Αερωπού Έδεσσας με 35-25 ενώ νικηφόρα συνέχισαν και τα κορίτσια του μπάσκετ τα οποία επιβλήθηκαν στο Παλατάκι του Πρωτέα Βούλας με 70-65. Τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα χρώματα του Π.Α.Ο.Κ. μας αυτό το τριήμερο κλείνουν αύριο στις 18:00 οι πρωταθλητές μας του βόλλεϋ οι οποίοι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Παμβοχαϊκό.

Υ.Γ.: Τα θερμά μας και ειλικρινή συλλυπητήρια στον κόουτς Παπαθεοδώρου για τον χαμό του πατέρα του.

Υ.Γ.2: Μεγάλες στιγμές από το πρόσφατο παρελθόν της εγκληματικής οργάνωσης ξαναζήσαμε σήμερα. Το μεσημέρι κάθε διφορούμενη φάση σε ματς μεταξύ Π.Α.Ο.Κ. και Απόλλωνα στην Τούμπα δόθηκε υπέρ των φιλοξενούμενων ενώ μερικές ώρες αργότερα στο Καραϊτάβλις εμφανίστηκε ένας σπάνιος ουρακοτάγκος με τον διαιτητή Καραντώνη από την Ημαθία να δίνει ένα πέναλτι που δεν θα σφύριζε ούτε ο γραφικός κυρ Σάββας υπέρ του ΟΣΦΠ για να του ανοίξει τον δρόμο προς τη νίκη ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή οι κόκκινοι ήταν ανύπαρκτοι.  

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας