μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Ποδαρικό στο 2018 με πεντάρα – Π.Α.Ο.Κ. – Λεβαδειακός 5 – 0
[συντάχθηκε από George στις 06-01-2018, 23:55]

Ανεβάζοντας την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο ο Π.Α.Ο.Κ. φιλοδώρησε με πέντε γκολ τον Λεβαδειακό στο πρώτο του ματς για το 2018 κάνοντας το πρώτο από τα δεκαπέντε βήματα που απαιτούνται για να πετύχει τον μεγάλο φετινό του στόχο.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε την τύχη να προηγηθεί στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε στο 18' με σουτ στην κίνηση του Μάτος μετά από ωραία ενέργεια και έξυπνη σέντρα του Πέλκα από τα αριστερά. Στο 37’ σημειώθηκε η μόνη αξιόλογη φάση για τον Δικέφαλο στο πρώτο μέρος όταν μετά από όμορφη ενέργεια ο Λημνιός τροφοδότησε τον Πρίγιοβιτς ο οποίος σούταρε αλλά νικήθηκε από τον Επασί ενώ στο 42΄ ο Λεβαδειακός απείλησε με την σειρά του για πρώτη και τελευταία φορά στο ματς αλλά ο Γιακουμάκης αστόχησε σουτάροντας εντός περιοχής. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν καταιγιστικός σημειώνοντας τρία γκολ σε ένα τέταρτο. Πιο συγκεκριμένα, στο 49’ ο Κάμπος κινούμενος στον άξονα κέρδισε μια κόντρα από τους κεντρικούς αμυντικούς του Λεβαδειακού και με εκπληκτικό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Στο 57’ ο Λημνιός σούταρε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Επασί απέκρουσε ασταθώς και ο Πρίγιοβιτς ευρισκόμενος σε καίρια θέση δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 3-0.  Δύο λεπτά αργότερα, ξανά ο Κάμπος, εκμεταλλεύτηκε την έξυπνη κάθετη του Πέλκα και με υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 4-0 ενώ το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πρίγιοβιτς στο πλαϊνό δίχτυ.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας η διαδικαστική ρεβάνς του κυπέλλου με τα Τρίκαλα στην Τούμπα με το πρώτο ματς να έχει λήξει με 5-1 υπέρ του Δικεφάλου ενώ ακολουθεί την Κυριακή στις 15:00 η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Θυμίζουμε ότι αύριο στις 17:00 ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. αντιμετωπίζει τον ΟΣΦΠ στο Παλατάκι, το οποίο ελπίζουμε να έχει αρκετό κόσμο καθώς αν η ομάδα μας βρεθεί σε καλή μέρα μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη. Δύο ώρες αργότερα ο πρωταθλητής στο βόλλεϋ Π.Α.Ο.Κ. αντιμετωπίζει την Κηφισιά στην Αθήνα σε ένα ματς που η νίκη αποτελεί μόνοδρομο.

Καλή ασπρόμαυρη χρονιά σε όλους με υγεία πάνω από όλα και φυσικά με αυτό που μας λείπει τα τελευταία 33 χρόνια…

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας