μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Ντόρτι χαλλλλλλλαρά – Π.Α.Ο.Κ. – ΠΑΟ 4 – 0 – Σπουδαίες νίκες σε μπάσκετ, βόλλεϋ και χάντμπολ
[συντάχθηκε από George στις 11-12-2017, 01:31]

Χωρίς καν να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης ο Π.Α.Ο.Κ. με τον Πέλκα να ηγείται και να πετυχαίνει δύο φανταστικά γκολ φιλοδώρησε τον πελάτη ΠΑΟ με τέσσερα τεμάχια στην κατάμεστη, μετά την λήξη της αδιανόητης και άνευ προηγουμένου τιμωρίας, Τούμπα και διατηρήθηκε στα ψηλά στρώματα  της βαθμολογίας. Το σκορ άνοιξε στο 8ο λεπτό ο Πέλκας με ένα απίστευτης ομορφιάς τέρμα όταν πήρε την μπάλα  έξω από τη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού και έχοντας δει τον Διούδη οριακά εκτός εστίας, τον πλάσαρε με ασύλληπτο τρόπο, στέλνοντας την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ του πρώην ερπετού. Στη συνέχεια η απόδοση της ομάδας μας έπεσε και ως το τέλος του ημιχρόνου παρόλο που δεν απειληθήκαμε απειλήσαμε μόλις μια φορά στο 36ο λεπτό όταν το σουτ του Μακ εντός περιοχής αποκρούστηκε από τον Διούδη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ευρισκόμενος σε μεγάλη μέρα Πέλκας σφράγισε το τρίποντο με νέο μαγικό τέρμα. Πιο συγκεκριμένα στο 52’ πήρε την μπάλα από πλάγιο με το στήθος, απέφυγε μοναδικά τους αντιπάλους του, και πλάσαρε τον Διούδη σκάβοντας εκπληκτικά τη μπάλα από πάνω του. Σε αυτό το σημείο αν και την Εθνική την έχουμε γραμμένη στα @@ μας να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον Σκίμπε και τους μανατζαραίους που κάνουν κουμάντο εκεί για το γεγονός ότι καλούν ανελλιπώς κάποιον Μπακασέτα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στερώντας από τον Πέλκα μια κλήση που αξίζει και με το παραπάνω. Στο 67’ ο Μαουρίσιο σουτάρει έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Ινσούα χρησιμοποιεί  το χέρι του ενώ η μπάλα κατευθύνεται προς το τέρμα και ο Στυλιάρας δίνει σωστά το πέναλτι δείχνοντας και την κίτρινη κάρτα στον Ινσούα που ήταν η 2η του με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Την εκτέλεση του πέναλτι αναλαμβάνει ο Κουλούρης σημειώνοντας το 3-0. Στο 77ο λεπτό ο Πρίγιοβιτς ολοκληρώνει τον αποψινό θρίαμβο όταν με σεντερφορίσια κίνηση και δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή το οποίο έστειλε την μπάλα στον ουρανό της εστίας του ΠΑΟ έγραψε το 4-0 το οποίο έμελε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Μελανό σημείο για την ομάδα μας σήμερα η αποβολή του Μακ στο 79’ όταν αντέδρασε σε σπρώξιμο εκτός φάσης του Βιγιαφάνες ο οποίος απλά είδε την κίτρινη κάρτα αν και ήταν η πηγή του κακού και της αψιμαχίας.

Ακολουθεί το Σάββατο στις 19:30 το ματς της ομάδας μας στην πόλη μας με τον Πλατανιά. Ήδη η ζήτηση των εισιτηρίων είναι τεράστια και θα υπάρχει ενημέρωση για τα πάντα τόσο γύρω από τα εισιτήρια όσο και για την καθιερωμένη υποδοχή της ομάδας μέσω από το site μας και το facebook του Συνδέσμου από Τρίτη – Τετάρτη όταν θα γίνει και η επίσημη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι για άλλη μια χρονιά τα Περιβόλια θα μετατραπούν σε μίνι Τούμπα για να πάρουμε το πολύτιμο και πολυπόθητο τρίποντο.

Μια μέρα νωρίτερα ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. μετά από ένα παιχνίδι που όμοιο του μόνο οι ΠΑΟΚτσήδες που είναι συνηθισμένοι σε θρίλερ και αυτοκτονίες μπορούν να αντέξουν απέδρασε από την Αμαλιάδα με ένα σπουδαίο διπλό επικρατώντας με 91-87 στην παράταση του τοπικού Κοροίβου κάνοντας εξαιτίας της αφέλειας του αλλά και των τραγικών λαθών των ανεκδιήγητων διαιτητών τα εύκολα δύσκολα. Στα θετικά για την ομάδα μας ότι έβγαλε νέους πρωταγωνιστές σε έναν ακόμα αγώνα καθώς είχε ως κορυφαίους αυτή τη φορά τους Γκος, Λάκυ Τζόουνς και Χρυσικόπουλο συνεχίζοντας το επιτυχημένο της σερί νικών. Για τους άθλιους με τα γκρι ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Και τι δεν έκαναν για να μας οδηγήσουν σε ήττα αλλά δεν τους βγήκε τελικά. Δίποντα μέτρησαν για τρίποντα, καλάθια που έπρεπε να μετρήσουν καθώς η μπάλα κοβόταν στην κάθοδο δεν μετρούσαν, φάουλ που επιδίωκαν οι αντίπαλοι δεν δίνονταν και μετατρεπόταν σε κλεψίματα ενώ ζήσαμε και την σκηνή απείρου κάλλους με τους χωριαταραίους να κλείνουν τα μισά και παραπάνω φώτα του γηπέδου και τους διαιτητές να συνεχίζουν το παιχνίδι σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Οι πόντοι της ομάδας μας στον προαναφερόμενο αγώνα ήταν: Π.Α.Ο.Κ. (Παπαθεοδώρου): Κλάσεν 10 (1), Κόνιαρης, Μαργαρίτης 4, Τζόουνς 18, Τρις, Χρυσικόπουλος 17, Κρουμπάλι 2, Τσόχλας 7 (1), Ζάρας 6, Κατσίβελης 2, Γκος 25 (4)

Ακολουθεί την Τετάρτη στις 19:30 κομβικό ματς στο Παλατάκι με την Λουντβιντσμπουργκ ενώ το Σάββατο στις 16:30 υποδεχόμαστε την ΑΕΚ και ελπίζουμε να μην δούμε διαιτησία σαν την χθεσινή γιατί στο παρελθόν με τον συγκεκριμένο αντίπαλο έχουμε βιώσει απίστευτες σφαγές.

Διπλό και μάλιστα κομβικό και για τον πρωταθλητή στο βόλλεϋ Π.Α.Ο.Κ. ο οποίος πέρασε σαν σίφουνας από την Σύρο επικρατώντας του τοπικού και ισχυρού Φοίνικα με 3-0 (22-25, 25-27, 22-25). Με αυτή τη νίκη ουσιαστικά η ομάδα μας κλειδώνει τη δυάδα στην regular season του πρωταθλήματος και πλέον καλείται να προβεί στις κινήσεις που απαιτούνται προκειμένου να κατακτήσει τον τέταρτο σερί τίτλο της. Ακολουθεί την Πέμπτη στις 19:00 ο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟ στο Παλατάκι.

Παλικαρίσια εκτός έδρας νίκη κόντρα σε Θεούς και δαίμονες (λέγε μας διαιτησία) και για το χάντμπολ του Δικεφάλου το οποίο επικράτησε βγάζοντας τεράστια ψυχή και παλικαριά του Διομήδη στο Άργος με 21-20 με γκολ του Μαστορογιάννη λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα αν και μερικά λεπτά νωρίτερα βρέθηκε πίσω με πέντε γκολ διαφορά. Ακολουθεί ο αγώνας της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΧΙΛΙΩΤΗ ΓΣ Δράμας.

Στα υπόλοιπα αθλήματα οι κοριτσάρες μας του ποδοσφαίρου επέστρεψαν στις επιτυχίες επικρατώντας με ανατροπή με 2-1 των Αμαζόνων Δράμας στη Δράμα ενώ και τα κορίτσια του χάντμπολ συνέτριψαν τον Ρούλη εκτός έδρας με 33-11. Το αντρικό πόλο δεν κατάφερε να επιβληθεί του ΝΟ Χανίων καθώς έμεινε στο 7-7 στο Ποσειδώνιο με τον αντίπαλο του ενώ τα κορίτσια του μπάσκετ ηττήθηκαν από τον ισχυρό Φάρο Κερατσινίου στο Κερατσίνι με 74-51. Τέλος το τμήμα του γυναικείου βόλλεϋ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του προς την Α1 επικρατώντας στη Νίκαια της τοπικής ομάδας με 3-0 σετ.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας