μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Τώρα που έγινε η αρχή, ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ – Ξάνθη – Π.Α.Ο.Κ. 0 – 3 – Νίκη και στο μπάσκετ – Π.Α.Ο.Κ. – Κολοσσός Ρόδου 70 – 56
[συντάχθηκε από George στις 03-12-2017, 00:37]

Έστω και στην έβδομη απόπειρα του ο Π.Α.Ο.Κ. κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο διπλό σε μια οριακή αναμέτρηση στην Ξάνθη με 2.500 τρελαμένους αδερφούς μας να μετατρέπουν και τα Πηγάδια σε Τούμπα και να σπρώχνουν την ομάδα μας σε μια άνετη και πολύτιμη επικράτηση με 0-3 επί της τοπικής ομάδας.

Ο Δικέφαλος ήταν ανώτερος σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι από τον αντίπαλο του με τη μόνη διαφορά ότι απόψε είχε λίγη τύχη παραπάνω και πιθανώς και περισσότερο πάθος. Έτσι, στο 25’ και ενώ από το 12’ είχε αποχωρήσει τραυματίας ο Ελ Καντουρί πιθανότατα με θλάση βαριάς μορφής, ο Βιερίνια εκτελεί από δεξιά ένα φάουλ ο Ζίβκοβτς κάνει άστοχη έξοδο που μπερδεύει τον Ντε Λούκας  ο οποίος με το «μυτάκι» στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του γράφοντας το 0-1 για την δική μας ομάδα. Η Ξάνθη στη συνέχεια απείλησε  με μακρινό σουτ του Μεχία το οποίο κατέληξε στο δοκάρι μετά  από απόκρουση με τα ακροδάχτυλα του Πασχαλάκη ο οποίος ντεμπούταρε για τον Π.Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα σήμερα. Στο 34' ο Πέλκας πλησιάζει την περιοχή με κάθετη κίνηση και μοιράζει ωραία στο πλάι στον Λημνιό ο οποίος μετά από πολύ καλή ατομική ενέργεια βρίσκει τον  Μακ  και ο τελευταίος με δεύτερο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, μιας και το πρώτο το απόκρουσε ο Ζίφκοβιτς σκοράρει σημειώνοντας το 0-2 και δίνοντας σαφές προβάδισμα νίκης στην ομάδα μας καθώς αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Και στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν ανώτερος κι έτσι στο 48' ο Βαρέλα μέσα από τη μεγάλη περιοχή μετά από φάση διαρκείας δοκιμάζει ένα σουτ, αλλά ο Ζίφκοβιτς διώχνει εξ' επαφής. Στο 61' η Ξάνθη απείλησε με σουτ του Λουσέρο με τον Πασχαλάκη να διώχνει εντυπωσιακά ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε το κόρνερ, το οποίο είχε κερδίσει η ομάδα μας όταν μετά από υποδειγματική αντεπίθεση ο Ζίβκοβιτς είπε όχι σε πλασαριστό σουτ του Κουλούρη στο «γάμα» της εστίας του, και ο Κρέσπο με γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έγραψε το 0-3 το οποίο έμελε να είναι το τελικό σκορ του αγώνα.

Επόμενο παιχνίδι για τον Π.Α.Ο.Κ. αυτό με τον εμετικό βάζελο ο οποίος εξαπέλυσε έναν άνευ προηγουμένου πόλεμο βρωμιάς και λάσπης προς την ομάδα μας από την περασμένη άνοιξη στην κατάμεστη Τούμπα την επόμενη Κυριακή στις 19:30, η οποία ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες της για τον κόσμο φέτος και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα του συνεταίρου του Βαγγέλα θα έρθει για να προκαλέσει μιας και καθαρά ποδοσφαιρικά δεν έχει καμία τύχη.

Περνώντας στο αγαπημένο μας μπασκετάκι μπορούμε να πούμε ότι και σε εκείνο το μέτωπο τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά καθώς υπάρχουν εμφανή σημάδια βελτίωσης στην ομάδα μας η οποία σήμερα επικράτησε σχετικά άνετα του Κολοσσού με 70-56. Στα θετικά της ομάδας μας ότι: η νίκη προήλθε με αρκετούς διακριθέντες, ενσωματώνονται οι Γκος και Χαραλαμπόπουλος και η ομάδα μας παίζει ολοένα και καλύτερη άμυνα που είναι βασική αρχή για να φτάνεις σε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Οι πόντοι για την ομάδα μας στον αποψινό αγώνα ήταν:  Π.Α.Ο.Κ.(Παπαθεοδώρου): Κλάσεν 2, Χρυσικόπουλος 4, Κρουμπάλι 8, Καρράς, Τσόχλας 5 (1), Μαργαρίτης 12 (1), Ζάρας 10 (2), Χαραλαμπόπουλος 4, Κατσίβελης 8, Γκος 12 (2), Τζόουνς 1, Τρις 4.

Ακολουθεί σπουδαίο Ευρωπαϊκό παιχνίδι την Τρίτη στις 19:30 με την Βέντσπιλς στο Παλατάκι όπου η νίκη είναι μονόδρομος για να παραμείνουμε σε τροχιά πρόκρισης.

Στο βόλλεϋ ο πρωταθλητής Π.Α.Ο.Κ. κέρδισε μεν αλλά άφησε απροσδόκητα έναν πόντο με αντίπαλο τον Ηρακλή Χαλκίδας στο Παλατάκι την Παρασκευή καθώς επικράτησε με 3-2 (25-19, 22-25,  25-22,  25-27, 15-12) σετ. Την Τρίτη ξεκινάει και το ταξίδι του πρωταθλητή στο Τσάμπιονς Λιγκ με την ομάδα μας σε έναν αγώνα κλειδί να αντιμετωπίζει στη Φιλανδία την άγνωστη Σασταμάλα για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διοργάνωσης της πετοσφαίρισης.

Άνετη νίκη σημείωσε και το τμήμα χάντμπολ του Π.Α.Ο.Κ. το οποίο επικράτησε με 23-10 του Καματερού στην Μίκρα ενώ το μόνο ασπρόμαυρο τμήμα που χάλασε το αήττητο αυτό το διήμερο ήταν το τμήμα του πόλο το οποίο ηττήθηκε στην Χίο από τον τοπικό Ν.Ο.Χ με 12-7. Θυμίζουμε ότι αύριο, σε μια σχετική κενή μέρα αθλητικά, οι κοριτσάρες μας του ποδοσφαίρου αντιμετωπίζουν στις 15:00 στο Γήπεδο της Τριανδρίας τα θηλυκά ερπετά και καλό θα είναι να ενισχύσουμε την προσπάθεια τους.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας