μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Χίλιοι κι ένας τρόπος να χάνεις στην Αθήνα made by PAOK και στο ίδιο έργο θεατές και ΑΕΚ – Π.Α.Ο.Κ. 1 – 0
[συντάχθηκε από George στις 05-11-2017, 23:54]

Σε ένα ακόμη ματς εκτός έδρας, ντέρμπι ή μη, ο Π.Α.Ο.Κ. παρουσιάστηκε ανύπαρκτος στον αγωνιστικό χώρο, δεν είναι άλλωστε τυχαίο το 1 γκολ σε 5 αγώνες, και αυτή τη φορά κατάφερε να δεχτεί γκολ παίζοντας με παίκτη παραπάνω και να χάσει με 1-0 από την ΑΕΚ αποδεικνύοντας ότι μπορεί να χάσει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο εκτός έδρας. Ευθύνη για αυτή την ξεφτίλα έχουν ΟΛΟΙ. Από τη διοίκηση, τον περίγυρο της ομάδας, τον προπονητή αλλά και τους παίκτες για τους οποίους ο χαρακτηρισμός δημόσιοι υπάλληλοι είναι ξεκάθαρα κολακευτικός. Έχουν τώρα 15 μέρες μπροστά τους να μας πείσουν στο instagram ότι πάνε για πρωτάθλημα.

Ξεκινάει το ματς απόψε και στο 8ο λεπτό η ομάδα μας αποκτά το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την σωστή αποβολή του Αραούχο. Εδώ και 7 χρόνια που παίζαμε συνεχόμενα Ευρώπη Πέμπτη – Κυριακή το μόνιμο τροπάριο των χαϊδεμένων μας ήταν ότι ήταν κουρασμένοι από τα ευρωπαϊκά ματς. Φέτος που δεν έχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, είχαν απέναντι τους μια ομάδα η οποία την Πέμπτη έπαιζε με τη Μίλαν κι εκεί που λες ότι τώρα με παίκτη παραπάνω θα τους πνίξουμε με την πίεση ψηλά παρατηρείται μια άνευ προηγουμένου νωθρότητα και μετά από μια κλασσική κόντρα η ΑΕΚ σκοράρει με τον Λιβάγια στο 25’ ενώ νωρίτερα είχε καταγραφεί για την ομάδα μας μόλις ένα αξιόλογο σουτ από μακριά του μόνου διασωθέντα από το σημερινό ναυάγιο Βιερίνια.  Στη συνέχεια ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. δεν έχει την ευφυΐα να αποσύρει τον Ζαμπράνο που έχει κίτρινη κάρτα από την φάση της αποβολής του Αραούχο και ο Περουβιανός πραγματικά κάνει τα πάντα για να αποβληθεί ώσπου τα καταφέρνει στο 35’ με ένα άνευ λόγου φάουλ πριν καν από τη μεσαία γραμμή. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ έχοντας πάρει αυτό που ήθελε έπαιξε με τον χρόνο και ο Π.Α.Ο.Κ. απείλησε μόνο με ένα φαλτσαριστό σουτ του Μπίσεσβαρ στο 71’ που κατέληξε λίγο άουτ καθώς και στο 86’ όταν οι δύο αόρατοι σε όλο το ματς Ελ Καντουρί και Πρίγιοβιτς προσπάθησαν να συνδυαστούν αλλά στη γλυκιά σέντρα του Μαροκινού ο Σέρβος δεν βρήκε τη μπάλα. Κερασάκι στην τούρτα και απόδειξη της τρικυμίας εν κρανίω ίσως η πιο αστεία αποβολή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αυτή του Μπίσεσβαρ στο 91’. Κάνει φάουλ, παίρνει κίτρινη κάρτα και πάει να δώσει το χέρι του στον πεσμένο παίκτη και επειδή ο αντίπαλος του (Μπακασέτας) δεν του το επιτρέπει, χτυπάει τον αντίπαλο του που δεν αφήνει να δώσει το χέρι του στον άλλο πεσμένο αντίπαλο, μιλάμε για παράνοια, το μισό πάθος να δείχναν στον αγώνα από το πάθος που δείχνουν τα καμάρια μας για να κάνουν fair play θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα. Ακολούθησαν επικές δηλώσεις και από τον προπονητή της ομάδας μας μετά το ματς όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα του χάσαμε γιατί ήμασταν λιγότερο έξυπνοι από τον αντίπαλο και δεν είχαμε σωστή προσέγγιση και εμείς μείναμε μαλάκες να αναρωτιόμαστε ποιανού δουλειά είναι να παίζουμε έξυπνα και να έχουμε σωστή προσέγγιση στα ματς.

Ακολουθούν 15 μέρες γκρίνιας, περισυλλογής και πιθανώς αλλαγών μέχρι το επόμενο ματς με τον Ατρόμητο στην Τούμπα τη Δευτέρα, 20 Νοέμβρη στις 19:30.

Για την ιστορία, αύριο στις 18:00 ο πρωταθλητής στο βόλλεϋ Π.Α.Ο.Κ. παίζει στην Πάτρα με την Παναχαϊκή ενώ την Τετάρτη στις 19:30 ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ., που σε μια ένδειξη παραφροσύνης έδιωξε τον Ντίλαρντ χωρίς να έχει έτοιμο αντικαταστάτη, αντιμετωπίζει την τροπαιούχο του Τσάμπιονς Λιγκ Τενερίφη στο Παλατάκι τρεις μέρες πριν να αντιμετωπίσει τον Ρούλη στο τοπικό ντέρμπι και πάλι εντός έδρας το Σάββατο στις 18:30.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας