μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Τζάμπα ήττα από κόντρα – ΟΣΦΠ – Π.Α.Ο.Κ. 1 – 0 – Πρώτη νίκη για τον μπασκετικό Π.Α.Ο.Κ., 94 – 83 την Κύμη – Αποκλεισμός σοκ για τον πρωταθλητή Π.Α.Ο.Κ. από το Λιγκ Καπ του βόλλεϋ
[συντάχθηκε από George στις 23-10-2017, 02:14]

Δυστυχώς ο Π.Α.Ο.Κ. έχει αποδείξει ότι έχει χίλιους τρόπους για να μην κερδίζει εκτός έδρας. Μετά τα 2 δοκάρια στη Ριζούπολη και το γκολ από στραβοκλωτσιά στην Λάρισα ήρθε σήμερα και η ήττα από κόντρα στο τηγάνι με τον μόνο τρόπο που θα μπορούσαμε να δεχτούμε γκολ από αυτόν τον ΟΣΦΠ, δηλαδή από στημένο και με δόση τύχης.

Η ομάδα μας μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊτάβλις και χωρίς να κινδυνεύσει καθόλου έβγαινε ωραία στην αντεπίθεση χωρίς όμως να καταφέρει να ολοκληρώσει τις ενέργειες της χάνοντας δυο καλές ευκαιρίες με Πρίγιοβιτς και Μακ στο 15′ και στο 18′ αντίστοιχα ενώ η μόνη φάση στην οποία φάνηκε απειλητικός ο ΟΣΦΠ ήταν στο 28’ μετά όταν μετά από στημένη φάση ο Σισέ πλάσαρε άουτ ευρισκόμενος εντός περιοχής με το ημίχρονο να τελειώνει χωρίς τέρματα  0 – 0.

Στο 51’ έγινε η φάση που έμελε να κρίνει τον αγώνα. Εκτέλεση φάουλ από τον Φορτούνη στο δεύτερο δοκάρι, ο Οφόε νικάει τον Μαουριτσιο και γυρνάει τη μπάλα προς το κέντρο της εστίας με προβολή (1ο λάθος), ο Σισέ κάνει μια ξεψυχισμένη κεφαλιά και ενώ η μπάλα κατευθύνεται ήσυχα και απλά στα χέρια του Ρεϊ ο Ζαμπράνο σπεύδει να τη διώξει (2ο λάθος) αυτή κοντράρει στο κρέας που ονομάζεται Ένγκελς και αυτό(ς) χρίζεται σκόρερ γράφοντας το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ καθώς αν και ο Π.Α.Ο.Κ. κυριάρχησε ξανά από το 60’ ως το τέλος του αγώνα δεν κατάφερε να ισοφαρίσει αφού αρχικά στο 71’ κεφαλιά του Μάτος πέρασε ελάχιστα άουτ ενώ και στο 89’ ο Βαρέλα αν και έκανε την προβολή μισό μέτρο πριν την εστία δεν κατάφερε να σκοράρει καθώς το έτερο κρέας του ΟΣΦΠ (λέγε με Σισέ) κατάφερε με κάποιον τρόπο να διώξει. Από τον Κομίνη δεν περιμέναμε τίποτα παραπάνω ή λιγότερο από αυτό που είδαμε. Ο Ανσαριφάντ πατάει εν ψυχρώ εκτός φάσης τον Ζαμπράνο μπροστά στα μάτια του (όπως μπροστά στα μάτια του: πέρσι στον τελικό ο Σιμόες κάνει πέναλτι στον Κρέσπο και δεν το δίνει, πέρσι στον ημιτελικό στην Λεωφόρο ο Χουλτ κάνει χέρι – πέναλτι και δεν το υποδεικνύει, πέρσι στα play off ο Μπεργκ χτυπάει ατιμώρητος τον Κρέσπο και ο Ίβιτς δέχεται κουτάκι μπύρας με αυτόν να είναι ο μόνος άνθρωπος εν Ελλάδι που έκανε ότι δεν το είδε) ατιμώρητος. Αν είχε κάνει κάτι αντίστοιχο ο Ζαμπράνο ή παλιότερα ο Πάμπλο Γκαρσία ήδη οι ερυθρόλευκοι καλομαθημένοι θα ζητούσαν την απέλαση του από την χώρα. Επίσης το καμάρι της Θεσπρωτίας χαρίστηκε στον Ανδρούτσο ο οποίος έπρεπε να είχε αποβληθεί με απ ευθείας κόκκινη κάρτα για το δολοφονικό τάκλιν στον Μάτος ή έστω αργότερα με δεύτερη κίτρινη σε 2 αφορμές που έδωσε. Ξαναλέμε δεν μας έκανε εντύπωση ούτε η απόδοση αυτού του υπάνθρωπου που σφύριζε, (ευθύνη της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. είναι που σφυρίζει ακόμα), ούτε το παραλήρημα του γεράκου που είδε 90 – 0 (αυτός έχει καταρρίψει και τις βασικές αρχές της αριθμητικής) υπέρ του Π.Α.Ο.Κ. από τον Κομίνη. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας, ο αγώνας Κυπέλλου απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά την Τετάρτη στις 19:30.

Πρώτη νίκη για τον μπασκετικό Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος επικράτησε με 94 – 83 της Κύμης στο Παλατάκι, νίκη που ελπίζουμε να δώσει ψυχολογία στην ομάδα μας γιατί για μια ακόμα φορά η εμφάνιση της δεν ήταν καλή παρά την αυτονόητη νίκη. 83 πόντοι παθητικό από την 2η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος που ήρθε στην Θεσσαλονίκη χωρίς 2 από τους ξένους της δεν περικλείει τίτλο τιμής. Δεν παίζουμε καθόλου καλή άμυνα στο 1 εναντίον 1 και όταν ξεφύγουν από την κακή ατομική άμυνα (που είναι το σύνηθες) η ρακέτα μας είναι αφύλακτη διάβαση.
Αν και  θεωρούμε ότι έχουμε πολύ καλύτερο υλικό από πέρσι και με μια αλλαγή ή προσθήκη ενός σέντερ θα έχουμε πραγματικά πλήρες ρόστερ, δυστυχώς ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΤΑ και οι παίκτες φαίνεται να μην πιστεύουν σε αυτό που κάνουν και σε αυτό που παίζουν κάτι που αποτελεί ξεκάθαρη ευθύνη του προπονητή, ο οποίος επί 2,5 περίπου μήνες δεν κατάφερε να φτιάξει την ομάδα. Μέσα σε όλα τα άλλα συνεχίζουμε να μην βάζουμε βολές (19/28) κάτι αδιανόητο για ομάδα που προσπαθεί να συνέλθει και δείγμα κάκιστης ψυχολογίας. Για την ιστορία οι πόντοι της ομάδας μας στο παιχνίδι του Σαββάτου ήταν: Π.Α.Ο.Κ. (Παπαθεοδώρου): Ντίλαρντ 14 (4), Κλάσεν 6, Μαργαρίτης 15 (1), Κατσίβελης 11 (1), Τζόουνς 17 (1), Χρυσικόπουλος 4, Κρουμπάλι 9, Κόνιαρης 5 (1), Καρράς 1, Τσόχλας, Τρις 12 (3).

Ακολουθεί την Τρίτη στις 21:30 ένα ματς το οποίο πιθανώς να είναι το τελευταίο μας χαρτί για να μείνουμε ζωντανοί στο παιχνίδι της πρόκρισης στο Champions League με αντίπαλο την Κάπο Ντ Ορλάντο στην Ιταλία.

Αποκλεισμός σοκ για τον πρωταθλητή Π.Α.Ο.Κ. από το Λιγκ Καπ του βόλλεϋ ο οποίος ηττήθηκε με 3-2 από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης το Σάββατο στο Αιγίνιο. Δυστυχώς δεν έχουμε εικόνα για να  δώσουμε κάποια  εξήγηση για αυτή την απίθανη ήττα – αποκλεισμό σε ένα τμήμα που για άλλη μια χρονιά έχει γίνει έγκλημα με την παραμονή Γκόμεζ αλλά το συγκεκριμένο δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για την προαναφερόμενη ήττα απέναντι σε μια αδύναμη ομάδα την οποία έχουμε κερδίσει πολλάκις σε αρκετά φιλικά παιχνίδια που προηγήθηκαν στην φετινή προετοιμασία -  μαμούθ η οποία έγινε μαμούθ μέχρι να περάσουν οι 5 κοινοτικοί όπως επιθυμούσε ο δαφνοστεφανωμένος gay έφηβος. Για την ιστορία, στο άνευ σημασίας ματς του ομίλου που έλαβε χώρα την Κυριακή επικρατήσαμε της Νίκης Αιγινίου με 3-1. Ολοκληρώνουμε με τις ήττες του Π/Σ/Κ αναφερόμενοι στην ήττα σοκ από τον νεοφώτιστο Απόλλωνα Σμύρνης στο πόλο εντός έδρας την Παρασκευή με 8-9 στο Ποσειδώνιο.

Στα ευχάριστα της εβδομάδας. Η νίκη της Τετάρτης για το αντρικό χάντμπολ επί του Δούκα στον Εύοσμο με 28-21 και η δύσκολη νίκη του γυναικείου χάντμπολ επί του Φίλιππου Βέροιας στη Βέροια με 22-24. Επιπλέον, η 2η νίκη του γυναικείου μπάσκετ σε 2 αγώνες με 85-81 επί του Παναθλητικού στο Παλατάκι αλλά και η πρεμιέρα με το δεξί για τα κορίτσια μας στο βόλλεϋ τα οποία επικράτησαν με 3-0 του ΓΣ Νίκαιας στην Μίκρα.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας