μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Νίκη, βελτίωση, πρωτιά και τώρα διπλό στο τηγάνι με τους καταστροφείς του ελληνικού ποδοσφαίρου – Π.Α.Ο.Κ. – Λαμία 4 – 0
[συντάχθηκε από George στις 16-10-2017, 00:08]

Με καθοριστικό τον Μαουρίσιο ο οποίος με δύο εξαιρετικές κάθετες μπαλιές άνοιξε τον δρόμο για την επίτευξη ισάριθμων γκολ ο Π.Α.Ο.Κ. προηγήθηκε με 2-0 από το 24ο λεπτό. Αρχικά στο 10’, ο Βραζιλιάνος με πανέξυπνη κάθετη έβγαλε σε πλεονεκτική θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή τον Λέοβατς ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 24’ μετά από νέα κάθετη μπαλιά του Μαουρίσιο ο Πέλκας βρέθηκε τετ α τετ, ο τελευταίος πλάσαρε και ο Πρίγιοβιτς με προβολή διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα μας. Στο 31’ ο Ασίγκμα λίγο έλειψε να πετύχει ένα εξαιρετικό αυτογκόλ στην προσπάθεια του να προλάβει τον Πέλκα πριν να σκοράρει όταν με κεφαλιά παραλίγο να κρεμάσει τον Παπαδόπουλο ο οποίος τελικά απέκρουσε ενώ στο 33’ ο Ελ Καντουρί με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής σημαδεύει τη συμβολή των δοκών της Λαμίας για να κλείσει ο χορός των ευκαιριών για το πρώτο ημίχρονο στο 37’ όταν ο Βιερίνια εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 51’ ο Π.Α.Ο.Κ. πέτυχε ίσως το ομορφότερο γκολ της αναμέτρησης όταν ο Βιερίνια σέντραρε από δεξιά και ο Πέλκας με γυριστό σουτ στην κίνηση έγραψε το 3-0. Το σκορ έκλεισε στο 88΄ με το δεύτερο τέρμα του Πρίγιοβιτς όταν η μακρινή κάθετη πάσα του Μπίσεσβαρ βρίσκει τον Μάτος μέσα στη μεγάλη περιοχή στην πλάτη των αμυντικών της Λαμίας κι εκείνος με κεφαλιά - πάσα στρώνει την μπάλα στον Σέρβο ο οποίος πλασάρει από κοντά για το τελικό 4-0, σε ένα ακόμη ματς στο οποίο η ομάδα μας δεν απειλείται και ταυτόχρονα αυτή τη φορά παρουσιάζεται πιο εύστοχη, γεγονός το οποίο πρέπει να διατηρήσει για να πετύχει τους υψηλούς στόχους της.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας όπως προείπαμε την Κυριακή στις 20:30 στο τηγάνι με την ομάδα της οποίας οι αθλητές έχουν πάει την κατάδυση σε άλλο επίπεδο και οι διοικούντες της έχουν ξεπεράσει την κλάψα (για λόγους που πιθανώς μόνο αυτοί ξέρουν) την Μάρθα Βούρτση το τελευταίο τρίμηνο.

Για το μπασκετάκι, το οποίο μας έχει μαυρίσει την ψυχή με το ξεκίνημα του φέτος, δεν θα κάνουμε κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο σήμερα γιατί θα είναι σαν να κλέβουμε εκκλησία μετά από 4 διαδοχικές ήττες. Σήμερα η ομάδα μας δείχνοντας ένα κάπως βελτιωμένο πρόσωπο ηττήθηκε με 89 – 74 από τον ΠΑΟ στην Αθήνα. Ελπίζουμε την επόμενη βδομάδα την ίδια ώρα να μιλάμε για τις 2 πρώτες νίκες της ομάδας μας αρχής γενομένης από το σημαντικό ματς της Τετάρτης στις 19:30 για το Champions League με αντίπαλο την Γκαζιαντέπ στο Παλατάκι.

Επιστρέφοντας στα θετικά αυτού του Σαββατοκύριακου αξίζει να αναφερθούμε στις νίκες που πέτυχε η ομάδα μας σε όποιο άθλημα και αν αγωνίστηκε αυτό το διήμερο. Πιο συγκεκριμένα, το αντρικό χάντμπολ πέρασε στους «32» του Τσάλεντζ Καπ συντρίβοντας εκ νέου την Αλοϊζιανς από την Μάλτα με 39-15. Το αντίστοιχο γυναικείο τμήμα μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 30-21 του Καματερού εκτός έδρας. Πρεμιέρα με το δεξί και για το πόλο το οποίο επικράτησε στο Ποσειδώνιο του κακού του δαίμονα Υδραϊκού με 4-3. Τέλος σήμερα ξεκίνησαν την πορεία τους προς ακόμα ένα πρωτάθλημα και οι υπερπρωταθλήτριες μας του γυναικείου ποδοσφαίρου φιλοδωρώντας με 5 γκολ τα Τρίκαλα στην Θεσσαλική πόλη.   

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας