μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Ανοχή τέλος σε όλους και σε όλα – Δεν είναι Π.Α.Ο.Κ. αυτός σε όλα τα επίπεδα – ΑΕΛ – Π.Α.Ο.Κ. 1 – 1
[συντάχθηκε από George στις 01-10-2017, 00:09]

Δεν ξέρουμε αν υπάρχει κάποιος μέσα στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. πλέον που νιώθει τι σημαίνει Π.Α.Ο.Κ. από την διοίκηση ως το τελευταίο στέλεχος του αγωνιστικού τμήματος. Πάντως Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι να έχεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΑΤΖΕΤ και σε  3 εκτός έδρας ματς με Λεβαδειακό, Απόλλων Σμύρνης, και ΑΕΛ τυρί να έχεις 3 ισοπαλίες.

Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι να είσαι 0-1 με τον περίγελο του αστείου Ελληνικού πρωταθλήματος που λέγεται ΑΕΛ και στο 60’ να βγάζεις τον εξτρέμ – επιτελικό χαφ Πέλκα για να βάλεις τρίτο αμυντικό χαφ.

Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι να έχεις κάνει αγώνα για να γκρεμίσεις την παράγκα για να σου στέλνουν κάτι παιδάκια τύπου Κατσικογιάννη και βοηθών του για να σε παίζουν ένα ξεγυρισμένο 90 – 10 απέναντι στο χωριό βγαλμένο από τις πιο ένδοξες ημέρες της παράγκας.

Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι να έχει δώσει ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος σου ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ στην Σούπερλιγκα και αυτό το υπανθρωπίδιο που ζει από αυτή την χορηγία και γλύφει όσο και  όπου φτάνει καθώς και όπου φυσάει ο άνεμος να φτύνει εν ψυχρώ παίκτη του Π.Α.Ο.Κ. και να φεύγει όρθιος από το γήπεδο.

Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι να έχεις σώσει ως ομάδα με την στάση σου την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση του πρωταθλήματος, σε αντίθεση με αυτό που κάνουν οι 3 της Αθήνας στο μπάσκετ και να έχεις το μπαστάρδι της Νόβα να καταπίνει τη γλώσσα του στο off side που σφυρίζεται στον Πέλκα στο 4’ με τέσσερις παίκτες να τον καλύπτουν 3 μέτρα και στο τέλος όταν ο Κούγιας φτύνει τον Ελ Καντουρί να λέει ότι ο Ελ Καντουρί επιτίθεται σε ανθρώπους του πάγκου της Λάρισας ενώ ακόμα αναζητείται η φάση του πέναλτι στον Πρίγιοβιτς στην 1η αγωνιστική στην Λειβαδιά.

Για να τελειώνουμε ΟΛΟ το αγωνιστικό πρόστιμο όφειλε να έχει πληρώσει ένα τεράστιο πρόστιμο για τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Έφεραν «Χ» με τον Απόλλωνα Σμύρνης με παίκτη παραπάνω επί 60 λεπτά, η τιμωρία τους ήταν να γιορτάσουν στο κτήμα Δέδα και να πάρουν δωράκια. Αν η διοίκηση είναι ευχαριστημένη από την εικόνα που βγάζουν τόσο από άποψη πάθους και αγωνιστικότητας όσο και από ποδοσφαιρικής άποψης στους έως τώρα αγώνες ας τους δεξιωθεί στο Μακεδονία Παλλάς, γνώμη μας είναι ότι για τη νοοτροπία τους οφείλουν να τιμωρηθούν με το μόνο τρόπο που τους πονάει, με ένα βαρύτατο πρόστιμο δηλαδή και προς Θεού ας σταματήσουν επιτέλους τις δηλώσεις για πρωτάθλημα, Δευτέρα με Παρασκευή παίρνουν το πρωτάθλημα με τα λόγια και το Σάββατο ή την Κυριακή φεύγουμε με σκυμμένο το κεφάλι από τις πιο αστείες έδρες του πρωταθλήματος.   

Για την ιστορία, το σκορ για την ομάδα μας άνοιξε ένας από τους λίγους της ομάδας που νιώθει που βρίσκεται και ποιος είναι ο στόχος, ο Μάτος με σουτ εντός περιοχής στο 44’ ενώ για τα τυριά ισοφάρισε  ο Γκριζμάν στο 89’.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας μετά από δυο βασανιστικές εβδομάδες, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου με αντίπαλο την Λαμία στην άδεια Τούμπα.

Ως τότε ξεκινάει τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις το αγαπημένο μας μπασκετάκι. Αρχικά την Τετάρτη επιβάλλεται το διπλό στο εξοχικό επί του συμπολίτη ώστε να προχωρήσουμε στον θεσμό του κυπέλλου που είναι ξεκάθαρος στόχος. Ακολουθεί το Σάββατο στις 19:00 η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος όταν και αγωνιζόμαστε απέναντι στον Προμηθέα στο Παλατάκι ενώ την μεθεπόμενη Τρίτη ξεκινάει το ταξίδι του Champions League πιθανότατα από την Γερμανία.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας