μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Νέα νίκη με διαρκή βελτίωση – Π.Α.Ο.Κ. – ΠΑΣ Γιάννενα 1 – 0
[συντάχθηκε από George στις 24-09-2017, 20:28]

Απέναντι σε μια ομάδα η οποία κάθε φορά που επισκέπτεται την Τούμπα κουβαλάει μαζί της το κοκαλάκι της νυχτερίδας ο Π.Α.Ο.Κ. έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και αφού έχασε σπάνιες ευκαιρίες κατάφερε να σκοράρει και χωρίς να απειληθεί έφτασε σε μια ακόμα νίκη με το φτωχό για την εικόνα του ματς αλλά πολύτιμο 1 – 0.

Με το ματς στο πρώτο ημίχρονο να θυμίζει το περσινό απίστευτο παιχνίδι με τον ίδιο αντίπαλο η ομάδας μας χάνει ασύλληπτη ευκαιρία μόλις στο 11ο λεπτό όταν Πέλκας και Πρίγιοβιτς κρύβουν τη μπάλα με υπέροχο συνδυασμό με τον Σέρβο να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Ελ Καντουρί ο οποίος προ κενής εστίας στέλνει με προβολή τη μπάλα μόλις άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Βιεϊρίνια μετά από όμορφη προσποίηση απείλησε με σουτ από τη δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής του ΠΑΣ, με την μπάλα να γλείφει το οριζόντιο δοκάρι. Στο 25’ ο Πέλκας μετά από υπέροχη κατά μέτωπο ενέργεια κερδίζει φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, το φάουλ που εκτελεί καταλήγει στο τείχος όπως και το σουτ από το ριμπάουντ του Λέοβατς όμως από τις κόντρες ο Μαουρίτσιο βρίσκεται μόνος εντός περιοχής αλλά το σουτ που επιχειρεί στέλνει τη μπάλα άουτ. Στο 38’ η συνεργασία Ελ Καντουρί – Βιερίνια ξαναβγάζει τον Μαουρίτσιο σε θέση βολής με τον Βελλίδη να αποκρούει με τα ακροδάκτυλα ενώ στις καθυστερήσεις είχαμε και το κλασσικό πλέον δοκάρι για την ομάδα μας όταν ο Πρίγιοβιτς μετά από τη σέντρα του Μάτος από τα δεξιά σημάδεψε με το κεφάλι το δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Πέλκας δεν μπόρεσε εξ' επαφής να σκοράρει με το ημίχρονο να λήγει με κάποιον μαγικό τρόπο χωρίς τέρματα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με άλλη μία μοναδική ευκαιρία για τον Δικέφαλο όταν στο 53 ο Πρίγιοβιτς με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή είδε τον Μάτος να παρεμβαίνει στην πορεία της μπάλας και τον Βελλίδη με τρόπο που ούτε ο ίδιος ξέρει και κατάλαβε να αποσοβεί το 1 – 0 κάτι που δεν κατάφερε δύο λεπτά αργότερα όταν ο Τσίμιροτ σέντραρε, o Μάτος σημάδεψε από πλάγια δεξιά με κεφαλιά τον Πρίγιοβιτς και ο Σέρβος με νέα κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας του Βελλίδη χαρίζοντας ένα ακόμη τρίποντο στον Π.Α.Ο.Κ.. Στο 57’ μονοκόμματο σουτ του Πέλκα εξουδετερώνεται από τον Βελλίδη, στο 63' ο Μαουρίσιο βγήκε απέναντι από τον Βελλίδη μετά από συνδυασμό με τον Πέλκα αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή όπως θα ήθελε ενώ στο 64’ νέο σουτ του Πέλκα πέρασε ελάχιστα έξω από τα δοκάρια των Γιαννιωτών. Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα ο Π.Α.Ο.Κ. δεν κινδύνευσε αλλά ούτε και απείλησε ιδιαίτερα καθώς κάποιες προσπάθειες για αντεπιθέσεις έμειναν ημιτελείς με το 1-0 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Καιρός είναι τώρα για το πρώτο διπλό το επόμενο Σάββατο στις 20:30 στο Μαντριγάλ με αντίπαλο την ΑΕΛ ώστε η επερχόμενη διακοπή να μας βρει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και αισιόδοξους για την συνέχεια.

Υ.Γ.: Ύπουλη και ύποπτη η διαιτησία αυτού του νέου φρούτου που ακούει στο όνομα Ευαγγέλου. Ήταν εμφανής η αγωνία του να κρατήσει το σκορ στο επίπεδο του 1-0 και να δίνει εύκολα φάουλ στον ΠΑΣ ενώ έκλεινε τα μάτια σε πολύ δυνατότερα μαρκαρίσματα των παικτών του ΠΑΣ σε παίκτες του Π.Α.Ο.Κ.

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας