μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Νίκη με βελτιωμένη εικόνα – Π.Α.Ο.Κ. – Λεβαδειακός 2 -1 στην πρεμιέρα του Κυπέλλου
[συντάχθηκε από George στις 21-09-2017, 00:01]

Με αρκετά βελτιωμένη εικόνα ο κυπελλούχος Ελλάδος Π.Α.Ο.Κ. μπήκε με το δεξί και φέτος στον θεσμό του Κυπέλλου επικρατώντας στο άδειο Καυτανζόγλειο με 2-1 του Λεβαδειακού σε έναν αγώνα που το σκορ σίγουρα θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις για την ομάδα μας.

Ο Δικέφαλος παρουσιάστηκε πολύ ενεργητικός ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο όπου δημιούργησε κι έχασε σωρεία μεγάλων ευκαιριών. Πιο συγκεκριμένα, στο 7ο λεπτό ο Κουλούρης αστόχησε σε κοντινή κεφαλιά από πλεονεκτική θέση μετά από σέντρα του Μάτος, ενώ τρία λεπτά αργότερα Λημνιός και Πέλκας δεν μπόρεσαν να σκοράρουν με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Στο 22’ μετά από τρομερή ατομική ενέργεια του Δεληγιαννίδη ο μικρός ο οποίος ήταν εξαιρετικός, όπως και ο Λημνιός, πλάσαρε στέλνοντας τη μπάλα άουτ ενώ στο 24’ ο Κουλούρης αστόχησε ξανά σε κεφαλιά που επιχείρησε. Στο 27,’ ίσως στη μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα μας ως εκείνη την στιγμή, ο Πέλκας δεν μπορεί να σκοράρει με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής ενώ στο 40’ ο ίδιος παίκτης αστοχεί κι σε πέναλτι που κερδήθηκε μετά από ανατροπή του Μαουρίτσιο από τον Ναμάσκο. Ευτυχώς, ένα λεπτό αργότερα ο Πέλκας εξιλεώθηκε για τις προηγούμενες  χαμένες ευκαιρίες όταν εκμεταλλεύτηκε ιδανικά τη σέντρα του Λημνιού από τα δεξιά και με γυριστό σουτ στην κίνηση νίκησε τον Ναμάσκο γράφοντας το 1-0 το οποίο αποτέλεσε και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, ένα ημίχρονο το οποίο ολοκληρώθηκε με 14-0 τελικές προσπάθειες υπέρ του Δικεφάλου, γεγονός που νομίζουμε ότι τα λέει όλα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έγινε αυτό που μόνο στον Π.Α.Ο.Κ. μπορεί να συμβεί. Στην πρώτη φορά που ο Λεβαδειακός πέρασε το κέντρο ο Γιακουμάκης πλάσαρε άψογα τον Ρεϊ μετά από κάθετη μπαλιά που δέχτηκε και ισοφάρισε το ματς σε 1-1. Την τάξη αποκατέστησε στο 70’ ο Σάχκοφ που ήρθε από τον πάγκο και έκανε το 2-1 με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ελ Καντουρί δεν μπόρεσε με κεφαλιά εξ επαφής μετά από σέντρα του Βιεϊρίνια να σκοράρει με αποτέλεσμα το 2-1 να μένει ως το τέλος της αναμέτρησης.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας το Κυριακάτικο ματς στις 16:00 στην άδεια και πάλι Τούμπα με τον πάντα επικίνδυνο ΠΑΣ Γιάννενα ο οποίος μας έχει κάνει αρκετές ζημιές τα τελευταία χρόνια, μόνο που αυτή τη φορά δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας