μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Νίκη – βάλσαμο – Π.Α.Ο.Κ. – Παναιτωλικός 1 – 0 και ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες
[συντάχθηκε από George στις 17-09-2017, 00:46]

Σπουδαίας βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκη για την ομάδα μας με 1-0 επί του αξιόμαχου Παναιτωλικού με χρυσό γκολ από τον Πρίγιοβιτς στο 75ο λεπτό, νίκη που δίνει χρόνο σε όλο το αγωνιστικό τμήμα να δουλέψει για να μετατραπεί η ατομική ποιότητα που σίγουρα υπάρχει σε ομαδική.

Στο πρώτο ημίχρονο βρεθήκαμε στο ίδιο έργο θεατές και πάλι. Ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν νωθρός και χωρίς την απαιτούμενη επιθετικότητα με αποτέλεσμα σε όλο το πρώτο 45λεπτο να έχει να επιδείξει δύο υποψίες ευκαιριών, αρχικά στο 35’ όταν μετά από σέντρα του Λέοβατς ο Μακ μέσα από την περιοχή δεν έπιασε το σουτ όπως ήθελε με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει άουτ και εν συνεχεία στο 45’ όταν ο Κάτσε εκτέλεσε συρτά ένα φάουλ, η μπάλα στρώθηκε στον Μάτος, αλλά το σουτ του από το ύψος του πέναλτι  κόντραρε σε σώματα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας μας βελτιώθηκε χάρει και στην είσοδο στον αγωνιστικό χώρο των Πέλκα και Βιερίνια οι οποίοι έδωσαν μεγαλύτερη επιθετικότητα στον Δικέφαλο. Το έναυσμα για το ντεμαράζ του Π.Α.Ο.Κ. στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα έδωσε ο Μάτος ο οποίος βγάζει τα ηγετικά στοιχεία που περιμένουμε και από άλλους (και τα είδαμε σήμερα και από τους Πέλκα και Βιερίνια) όταν στο 54’ χόρεψε την άμυνα του Παναιτωλικού αλλά η σέντρα σουτ απομακρύνθηκε από τον Κυριακίδη. Στο 61’ και πάλι ο Βραζιλιάνος ξεκινά την επιθετική ενέργεια και ανοίγει την μπάλα δεξιά στον Ελ Καντουρί που βγάζει άψογη σέντρα για το κεφάλι του Μάτος ο οποίος πιάνει καρφωτή κεφαλιά την οποία απομακρύνει ο Κυριακίδης, ο Πέλκας παίρνει το ριμπάουντ και σουτάρει με την μία αλλά ο Μόρας ως από μηχανής Θεός για την ομάδα του Αγρινίου την σώζει με επέμβαση πάνω στη γραμμή. Στο 69’ ο Βιεϊρίνια με σκαστό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή βλέπει τη μπάλα να περνά αργά και βασανιστικά έξω από τα δοκάρια του Κυριακίδη ενώ στο 71’ ο Πέλκας βρίσκει όμορφα τον Ελ Καντουρί στα αριστερά, αυτός ξεπερνάει τον αντίπαλο του αλλά Πρίγιοβιτς και Κάμπος δεν προλαβαίνουν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα κάτι που ευτυχώς συνέβη τέσσερα λεπτά αργότερα όταν ο Τσίμιροτ με σέντρα ακριβείας βρίσκει τον Πρίγιοβιτς στην καρδιά της μεγάλης περιοχής και αυτός με γυριστή κεφαλιά γράφει το 1-0 το οποίο έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας ο αγώνας για τον θεσμό του Κυπέλλου, όπου ο Π.Α.Ο.Κ. καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο του αρχής γενομένης από τον αγώνα της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό στις 18:15 ο οποίος θα λάβει χώρα στο Καυταντζόγλειο κεκλεισμένων των θυρών μιας και στην Τούμπα θα λαμβάνουν χώρα έργα για την βελτίωση του χλοοτάπητα.

Μια πρώτη αναφορά αξίζει να γίνει απόψε και για την αγαπημένη μας ομάδα μπάσκετ του Π.Α.Ο.Κ.. Η καλή δουλειά που φαίνεται ότι γίνεται αυτό το καλοκαίρι τόσο από άποψη ρόστερ όσο και από τα πρώτα αγωνιστικά δείγματα που είχαμε δείχνει να επιβεβαιώνεται. Η ομάδα μας σήμερα πέτυχε σπουδαία φιλική νίκη επί της Μπάμπεργκ της Ευρωλίγκα μέσα στη Γερμανία με 75-74 χωρίς να έχει μάλιστα στη διάθεση της τον Χαραλαμπόπουλο, με τον πολύ καλό Καναδό Κλάσεν να τραυματίζεται (ελπίζουμε ελαφρά) νωρίς στον αγώνα και με τον τελευταίο ξένο που προστέθηκε στο ρόστερ μας (Τρις) να παίρνει μόλις 6 λεπτά χρόνου συμμετοχής καθώς έχει κάνει μόλις 2 προπονήσεις με την ομάδα μας. Οι πόντοι για την ομάδα μας στο σημερινό παιχνίδι ήταν:  Π.Α.Ο.Κ. (Παπαθεοδώρου): Dillard 20 (1), Klassen 6, Χρυσικόπουλος, Krubally 4, Τσόχλας 8 (2), Μαργαρίτης 2, Ζάρας 14 (3), Καρράς, Καραμανώλης, Triche, Κόνιαρης 11 (3), Jones 10.

Τέλος, επειδή είδαμε ότι ο γραφικός γεράκος με το τρεμάμενο χέρι προέβη πάλι σε δηλώσεις που συγκρίνονται μόνο με το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, στο γνωστό γήπεδο - μοναστήρι είχαμε και πάλι ομορφιές σήμερα. Ο διαιτητής του εκεί αγώνα (Κουτσιαύτης) αλλοίωσε το αποτέλεσμα χαρίζοντας ένα βαθμό στην ομάδα του γεράκου με ένα πέναλτι – δώρο στο 92’ όταν το γεγονός της πρόσκρουσης της μπάλας στο σώμα του Ινγλέσιας μετατράπηκε σε παράβαση χεριού με αποτέλεσμα από όλες τις εγκυκλοπαίδειες να σχιστούν οικειοθελώς όλες οι σελίδες που αναφέρονταν στο θέμα της ανατομίας. Στο ίδιο ματς λίγο πριν την λήξη του αγώνα με το σκορ στο 0-1 ο επόπτης (Μπαλτάς) επηρεασμένος προφανώς από το κλίμα των τελευταίων ετών έκοψε ως οφ σαϊντ καθαρό τετ α τετ των φιλοξενούμενων.

Υ.Γ.: Προκλητικά αστειάκια με τον Π.Α.Ο.Κ. μας γουρλομάτικο παιδί του μπαμπά δε θα διανοηθείς να ξανακάνεις…Είσαι τυχερός που αυτοί που ήταν στο περίπτερο του Π.Α.Ο.Κ. της ΔΕΘ μάλλον δεν πρέπει να νιώθουν πολύ από Π.Α.Ο.Κ. και δεν σε πέταξαν έξω από τον χώρο της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας