μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Εκτός τόπου και χρόνου πάλι – Απόλλων Σμύρνης – Π.Α.Ο.Κ. 0 – 0
[συντάχθηκε από George στις 12-09-2017, 00:08]

Για ακόμα ένα ματς το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας απέδειξε ότι δεν έχει καταλάβει που βρίσκεται και τι ζητείται από αυτό. Παίζοντας με παίκτη παραπάνω επί 60 λεπτά η ομάδα μας δεν κατάφερε να σκοράρει για 2ο σερί εκτός έδρας παιχνίδι μετά από αυτό στη Λειβαδιά μένοντας στο καταστροφικό 0 – 0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη και αποδεικνύοντας ότι τα περί βελτίωσης στη διακοπή και πρωταθλητισμού έμειναν στα λόγια. Φυσικά όπως είναι λογικό για να έρθει μια τέτοια γκέλα ολκής και η τύχη μας γύρισε την πλάτη καθώς είδαμε τη μπάλα δύο φορές να χτυπάει στα δοκάρια του αντιπάλου όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για άλλη μια κακή εμφάνιση μιας πανάκριβης και καλοπληρωμένης ομάδας.

Στα του αγώνα τώρα πιο συγκεκριμένα, αυτές τις ομάδες πρέπει να μπαίνεις στο χορτάρι και να τις πατάς, να δείχνεις ποιος  είναι το αφεντικό από το 1ο λεπτό, να τις κάνεις να καταλαβαίνουν ότι δεν έχουν τύχη απέναντι σου. Αντί να συμβεί αυτό ο Π.Α.Ο.Κ. με ένα παράξενο σχήμα με τρία 10άρια όχι μόνο δεν κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο αλλά επί 32 λεπτά μέχρι την αποβολή του παίκτη του Απόλλωνα με 2 κίτρινες κάρτες σε δύο λεπτά δεν είχε δημιουργήσει ούτε αξιόλογη φάση πέραν μιας αδύναμης κεφαλιάς του Πρίγιοβιτς στο 18’ μετά από σέντρα του Ελ Καντουρί που κατέληξε εύκολα στα χέρια του Τσόβιτς. Κάπου εκεί η ομάδα μας πίεσε περισσότερο, ο Απόλλωνας οπισθοχώρησε και στο 36’ ο Τσόβιτς κάνει πιθανώς την απόκρουση της ζωής του όταν μετά από φοβερό φαλτσαριστό σουτ του Μπίσεσβαρ βρίσκει τη μπάλα με τα ακροδάκτυλα και την στέλνει στο δοκάρι.  

Το ημίχρονο λήγει χωρίς τέρματα και εκεί που αναμένεις στο δεύτερο ημίχρονο τον Π.Α.Ο.Κ. να ασκήσει ασφυκτική πίεση βλέπεις μια ομάδα άνευρη, βλέπεις τον Κοντοέ (ναι τον Κοντοέ) να κάνει πλάκα στο κέντρο μας, βλέπεις μια ομάδα να μην μπορεί να περάσει μια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, βλέπεις ότι κανένας από τους ακριβοπληρωμένους παίκτες αυτής της ομάδας δεν πηγαίνει σε μια ατομική ενέργεια για να δικαιολογήσει είτε την υποτιθέμενη ποιότητα του είτε το υψηλό συμβόλαιο του είτε και τα δύο ταυτόχρονα βρε αδερφέ. Εξαιτίας όλων των παραπάνω ο Π.Α.Ο.Κ. δημιουργεί μόλις μια ευκαιρία μέχρι το 90’  και αυτή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαουρίτσιο με τον Βαρέλα να μην μπορεί να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, ώσπου φτάνουμε στις καθυστερήσεις όταν επιτελούς κάποιος (ο Μάτος συγκεκριμένα) περνάει έναν αντίπαλο του και πασάρει στον Μακ ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής πλασάρει τον ακίνητο Τσόβιτς με την πουτάνα τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Απόλλωνα για 2η φορά. Στο 93’ καταγράφεται η τελευταία ευκαιρία μας με τον Λέοβατς να σουτάρει απογοητευτικά εντός περιοχής και τη μπάλα να καταλήγει άουτ και με το 0 – 0 να σφραγίζει την αναιμική προσπάθεια της ομάδας μας σκορπίζοντας και πάλι την απογοήτευση.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Δικέφαλο ο αγώνας με τον Παναιτωλικό στην άδεια Τούμπα το Σάββατο στις 18:15. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στα αδέρφια μας που παρόλα τα εμπόδια βρέθηκαν στη Ριζούπολη και απέδειξαν ότι είναι οι μόνοι που νιώθουν από Π.Α.Ο.Κ. καθώς αυτοί που φοράνε τις φανέλες σίγουρα απέχουν πολύ από το να νιώσουν τι εστί Π.Α.Ο.Κ. και καλό ίσως θα είναι εκείνο το πρόστιμο που για κάποιο λόγο δεν μπήκε μετά την ξεφτίλα της Σουηδίας να μπει τώρα μήπως και πονώντας στο μοναδικό σημείο που τους ενδιαφέρει, την τσέπη, τους βοηθήσει να καταλάβουν που παίζουν και ποιοι οι στόχοι της ομάδας την φανέλα της οποίας φοράνε.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας