μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και τώρα καιρός για πολύ δουλειά – Π.Α.Ο.Κ. – Κέρκυρα 3 – 1
[συντάχθηκε από George στις 27-08-2017, 23:59]

Τρεις μέρες μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό από τους ομίλους του Europa League ο Π.Α.Ο.Κ. αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα έφτασε στη νίκη με 3-1 επί της Κέρκυρας.

Ο Π.Α.Ο.Κ. κυριάρχησε από την αρχή στον κακό, για άλλη μια χρονιά τέτοια εποχή, αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τον Λημνιό στο 9’, με τον Λεβέκ να σημαδεύει το δοκάρι στο 22’, με τον Πέλκα που προσπάθησε να σκοράρει με απ ευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 36’ και είδε τον Γιαννακόπουλο να του το αρνείται και με τον Πρίγιοβιτς να χάνει άλλες 2 σημαντικές ευκαιρίες πριν ανοίξει το σκορ στο 42’ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πέλκα. Κι όμως, ως εκ θαύματος, το ημίχρονο δεν βρήκε προηγούμενο τον Δικέφαλο καθώς στην μόνη φορά που η Κέρκυρα πέρασε το κέντρο ο Σάκχοφ υπέπεσε σε πέναλτι (όπως ακριβώς συνέβη και στο πρώτο ματς με την Έστερσουντ με άλλους βέβαια τότε πρωταγωνιστές) και ο Νούνιες το εκτέλεσε εύστοχα γράφοντας το 1-1 που αποτέλεσε και το σκορ του ημιχρόνου. Η τάξη ευτυχώς αποκαταστάθηκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο καθώς στο 54’ ο Πέλκας μετά από παράλληλη σέντρα του Μάτος με κοντινή προβολή έγραψε το 2-1 ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μακ μετά από ασίστ του Κάμπος με ψύχραιμο πλασέ σημείωσε το 3-1 κλειδώνοντας το τρίποντο για την ομάδα μας. Με άλλες τρεις ευκαιρίες από σουτ των Μάτος, Κάτσε και Πέλκα και ένα γκολ του Κουλούρη που ορθώς ακυρώθηκε ως οφ σαϊντ φτάσαμε στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και την πρώτη νίκη για την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα και το ταυτόχρονα ξεχρέωμα της πρώτης από τις επτά αγωνιστικές της αδιανόητης τιμωρίας που μας έχει επιβληθεί.

Ακολουθούν δυο εβδομάδες χωρίς αγωνιστική υποχρέωση μέχρι την επόμενη η οποία είναι σε 15 μέρες με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Σε αυτό το διάστημα είναι αναγκαίο και αυτονόητο οι παίκτες που θα μείνουν στη Θεσσαλονίκη με το προπονητικό επιτελείο να δουλέψουν σκληρά για να καλύψουν το χαμένο έδαφος από το κωμικοτραγικό ποδοσφαιρικά καλοκαίρι που περάσαμε.

Τέλος, ελπίζουμε στις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι το τέλος Αυγούστου να δούμε και την απαιτούμενη ενίσχυση τουλάχιστον με έναν παικταρά στο κέντρο και μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση για την θέση του σέντερ φορ παρά τη μεγάλη οικονομική ζημιά που έχει υποστεί η ομάδα από τον αδιανόητο ευρωπαϊκό αποκλεισμό της προηγούμενης Πέμπτης.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας