μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Έκανε το καθήκον του – Π.Α.Ο.Κ. – Ολιμπίκ Ντονετσκ 2 – 0 και ο Δικέφαλος στους ισχυρούς στην κλήρωση των play off του Europa League
[συντάχθηκε από George στις 04-08-2017, 01:23]

 Ο Π.Α.Ο.Κ. έκανε το καθήκον του, καθάρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League από το πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο έριξε τις στροφές του και πλέον περιμένει την Παρασκευή στις 14:00 να μάθει ως ισχυρός τον αντίπαλο του στα play off της διοργάνωσης.

Μετά από ένα νευρικό ξεκίνημα όπου η διαφορά κλάσης μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής αλλά αυτή δεν μπορούσε να αντικατοπτριστεί στο χορτάρι σε ευκαιρίες για την ομάδα μας, στο 24ο λεπτό ο Μακ πήρε μια έξοχη μπαλιά από τον Μπίσεσβαρ συνέκλινε με την κλασσική του πλέον κίνηση προς τον άξονα της μεγάλης περιοχής και με ωραίο δυνατό σουτ έγραψε το 1-0 για την ομάδα μας. Μέχρι τα τελειώματα του πρώτου ημιχρόνου οι Ουκρανοί είχαν να επιδείξουν ανεμική αντίδραση και αυτό που δεν κατάφερε ο Πρίγιοβιτς στο 45΄ όταν νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα στην προσπάθεια του να τον ξεπεράσει το κατάφερε ο Τσίμιροτ στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λέπτου όταν με έναν απίστευτο κεραυνό έξω από τη μεγάλη περιοχή του Μαχαράτζε έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί στη δεξιά γωνία του Γεωργιανού γκολκίπερ.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 53’ ο Κάμπος βρήκε έξοχα τον Μπίσεσβαρ μέσα στην περιοχή όμως ο Ολλανδός από πολύ καλή θέση πλάσαρε ψηλά άουτ ενώ και στο 63’ ο Μακ έχασε καλή ευκαιρία να γράψει το 3-0 μετά από σέντρα του Μάτος. Κάπου εκεί ο Π.Α.Ο.Κ. έριξε στροφές κάτι που δεν ικανοποίησε τους περισσότερους από 15.000 οπαδούς του που αψήφησαν ζέστη και διακοπές για να βρεθούν στο πλευρό του και αν και δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα από τους άτεχνους αντιπάλους του δεν ήταν καλή η εικόνα με τους Ουκρανούς να φτάνουν εύκολα έξω από την μεγάλη περιοχή της ομάδας μας και να δοκιμάζουν σουτ τα οποία στην πλειοψηφία τους σαφώς και ήταν ακίνδυνα ενώ όσα είχαν πορεία προς την εστία εξουδετερώθηκαν από τον πολύ καλό Ρεϊ. Στο 85’ ο Π.Α.Ο.Κ. επέστρεψε στις ευκαιρίες, με τον Μακ να βγάζει έξυπνη κάθετη στον Πρίγιοβιτς, με τον Σέρβο να περνάει τον αντίπαλο του και να προλαβαίνει να πλασάρει βλέποντας τελικά τον Σαμπάνοφ να απομακρύνει πάνω στη γραμμή ενώ και στο 90’ ωραίο πλασέ του Πέλκα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Μετά και το σημερινό σφράγισμα της πρόκρισης στα play off του Europa League o Δικέφαλος αναμένει αύριο στις 14:00 την κλήρωση όντας στο γκρουπ των ισχυρών για να μάθει τον αντίπαλο του στην επόμενη φάση με την επόμενη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση να είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 17 Αυγούστου.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας