μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Άξιοι της μοίρας μας παρά τον σεσημασμένα ελεεινό Καλογερόπουλο – Π.Α.Ο.Κ. – ΠΑΟ 1 -2 και τελικά Europa League
[συντάχθηκε από George στις 01-06-2017, 00:41]

Όταν προηγείσαι 2 φορές μέσα στην Τούμπα απέναντι στα αμούστακα του ΠΑΟ όντας η μόνη ομάδα που έχει ουσιαστικό κίνητρο για το ματς και καταφέρνεις να χάσεις κάνεις τον Καλογερόπουλο να περάσει απαρατήρητος παρά το γεγονός ότι ήταν ξεκάθαρα σε διατεταγμένη υπηρεσία

Για την ιστορία γιατί δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, το σκορ άνοιξε ο Μπίσεσβαρ στο 20ο λεπτό με τρομερό γκολ όταν η μπάλα μετά από βολέ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Βλαχοδήμου αναπαύθηκε στο αριστερό γάμα της εστίας του τελευταίου. Επτά λεπτά αργότερα η κάθετη του Λουντ έβγαλε τετ-α-τετ τον Κλωναρίδη, ο οποίος νίκησε τον πλέον αόρατο τερματοφύλακα πιθανώς στην ιστορία του Π.Α.Ο.Κ. Μπρκιτς με πλασέ στην κλειστή του γωνία. Στο 68’ ο Ενρίκε, ο οποίος έξι λεπτά νωρίτερα είχε δοκάρι σε πλασέ του από θέση τετ α τετ,  κυνηγάει  μία φάση που δημιουργείται από αδύναμο γύρισμα του Κουτρουμπή προς τον Βλαχοδήμο  και πλασάροντας αφού απέφυγε τον γκολκίπερ του ΠΑΟ έγραψε το 2-1. Κάπου  εκεί κορυφώνεται το αντιΠΑΟΚτσήδικο μένος του Καλογερόπουλου ο οποίος δεν αποβάλει τον Κουρμπέλη που χτυπάει εκτός φάσης τον Ενρίκε αλλά ούτε και τον Βιγιαφάνες ο οποίος αν και έπρεπε να πάρει 4 κίτρινες κάρτες δεν αποβάλλεται ούτε στο 74’ όταν μαρκάρει σκληρά και από πίσω τον Μπίσεσβαρ έχοντας κίτρινη κάρτα και επιτρέπει στον Λουντ να ισοφαρίσει στο 79’ μετά από εκτέλεση κόρνερ σε μια φάση που αν γινόταν στην περιοχή του ΠΑΟ θα την είχε λήξει εν τη γεννέσει της σφυρίζοντας δύο επιθετικά φάουλ. Φυσικά το ότι ο αληταράς που παρίστανε τον διαιτητή δεν σφύριξε τα φάουλ που θα σφύριζε αν η φάση αφορούσε επιτιθέμενους του Π.Α.Ο.Κ. και αμυνόμενους του ΠΑΟ δεν μειώνει τις ευθύνες των παικτών μας που όφειλαν να φάνε τη μπάλα σε κάθε στημένη φάση  για να πετύχουν τον στόχο της ομάδας. Κερασάκι στην πικρή σημερινή τούρτα το γκολ του Μόλινς στο 93’ μετά από σέντρα του Κλωναρίδη που έγραψε το ντροπιαστικό αποψινό τελικό 2-3 στο γήπεδο της Τούμπας όπου για άλλη μια φορά ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Χανίων έδωσε βροντερό παρών.

Συνέπεια  και του σημερινού αποτελέσματος είναι  το  ξεκίνημα για τη νέα σεζόν να λάβει χώρα στις 27 Ιούλη με υποχρεώσεις για το Europa League μετά από ένα καλοκαίρι στο οποίο πρέπει να υπάρξει αυστηρή αυτοκριτική από όλους και ενίσχυση με παίκτες ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ.

Σε αυτό το σημείο και αφού ευχηθούμε στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Π.Α.Ο.Κ. να φέρει έναν ακόμη τίτλο στον Σύλλογο μας στον τελικό του Κυπέλλου που θα λάβει χώρα στη Λιβαδειά το Σάββατο να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι σε όλο τον ασπρόμαυρο λαό με τον οποίο περιμένουμε να ανταμώσουμε για ένα καλοκαίρι ακόμα στα Χανιά σημειώνοντας ότι εντός των προσεχών ημερών θα έχουμε στα χέρια μας και τα T-shirt του Συνδέσμου με το νέο σχέδιο.

Υ.Γ.: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σούλη Μαρκόπουλο για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα μας τόσο στην τελευταία μακροχρόνια θητεία του όσο και στις προηγούμενες δύο θητείες του στον πάγκο του Π.Α.Ο.Κ. και ένα θερμό καλωσόρισμα στον Ηλία Παπαθεοδώρου από τον οποίο περιμένουμε να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης της διοίκησης της ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και του προκατόχου του.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας