μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Ο άφαντος και πάλι Π.Α.Ο.Κ. και ο στημένος Θάνος οδήγησαν στο ΑΕΚ – Π.Α.Ο.Κ. 1- 0
[συντάχθηκε από George στις 29-05-2017, 00:12]

Για ακόμη ένα ματς στην Αθήνα με τους τρεις του ΠΟΚ,  ο Π.Α.Ο.Κ. δεν κατάφερε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών και σε συνδυασμό με την αλητήρια διαιτησία Θάνου, ο οποίος έδειξε σε αυτούς που μας τα έκαναν ζέπελιν επί 2 μήνες τώρα για μια λανθασμένη υπόδειξη σε έναν αγώνα τι πάει να πει 90-10 στην έδρα με ένα ρεσιτάλ λαθών που μόνο ακούσια δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 1-0.

Στον διαιτηταρά από τα Γρεβενά αρκούσαν μόλις 6 λεπτά για να δείξει το τι θέλει να κάνει μέσα στο γήπεδο και σε μια φάση που η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Κρέσπο (σε μια φάση παρόμοια με 4-5 σε όλο το πρωτάθλημα που η ομάδα μας δεν κέρδισε πέναλτι) ενώ στην αρχή δείχνει «παίζεται» αλλάζει γνώμη και δείχνει την άσπρη βούλα. Η ντροπή των οικοδόμων αναλαμβάνει να το εκτελέσει περιχαρής και στέλνει τη μπάλα άουτ. Ούτε αυτή η φάση όμως δεν στάθηκε ικανή να ξυπνήσει τα παλικάρια μας και πέρα από μια σπουδαία φάση όταν προβολή του Χαρίση από το ύψος της μικρής περιοχής στο 12’ κατέληξε άουτ δεν ξαναπειλήσαμε. Αντιθέτως η ΑΕΚ απείλησε στο 23’ όταν ο Μπρκιτς έδιωξε ασταθώς πάνω στον Μπακασέτα που με κεφαλιά αστόχησε σε άδειο τέρμα. Στο 36΄ μια φάση ενδεικτική για το ρεσιτάλ Θάνου ο στοχοποιημένος (μαζί με τον Μάτος) Ενρίκε δεν ακουμπάει καν τον αντίπαλο του αλλά όχι μόνο σφυρίζεται φάουλ εις βάρος του, κιτρίνιζεται κιόλας ώσπου έρχεται το 42’ και ανασταίνουμε και τον Μπακασέτα όταν ο Κρέσπο τον χάνει 2 φορές μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και αυτός από το ύψος της μεγάλης περιοχής βρίσκει δίχτυα μετά από 13 μήνες και γράφει το 1-0 το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης καθώς στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ με κορυφαίο τον Θάνο κράτησε εύκολα το υπέρ της σκορ. Χαρακτηριστική φάση των προθέσεων αυτού του εμετικού ανθρωπάκου και των βοηθών του η φάση του 54’ όταν δε δίνει δύο φάουλ του Αραούχο στον Χαρίση εκτός περιοχής και στην ακριβώς επόμενη φάση ο Μάνταλος ανατρέπει από πίσω τον Ενρίκε και δεν δίνει το φάουλ και τη δεύτερη κάρτα ως όφειλε. Στο 92’ η αγωνία του νέου πουλέν της διαιτησίας είναι διάχυτη και δίνει ένα επιθετικό φάουλ του Πρίγιοβιτς στον Γκάλο που δε θα το έδινε ούτε ο Μελισανίδης για να έρθει το κερασάκι στην τούρτα στο 94’ όταν ο Κολοβέτσιος κάνει χέρι 2 μέτρα μακριά από τον Θάνο ο οποίος είναι μπροστά στην φάση αλλά το σκατό του έχει φτάσει στην κάλτσα και δε δίνει ούτε αυτό. Δυστυχώς ο Μαλεζάς τσιμπάει στην πρόκληση και αποβάλλεται με αποτέλεσμα να πάμε στον τελικό της Τετάρτης χωρίς αυτόν, τον Μάτος, τον Πέλκα και πιθανότατα και τον Κάμπος που αποχώρησε τραυματίας σήμερα σε ένα ματς όπου υπό φυσιολογικές συνθήκες και εφόσον τα μαγειρέματα των επιτροπών δεν δημιουργήσουν κάποιο έκτρωμα η ομάδα μας χρειάζεται τη νίκη στο ματς με τον ΠΑΟ στις 20:30 στην Τούμπα για να κατακτήσει την 1η θέση των play off.

Ο Π.Α.Ο.Κ. με την κατάκτηση ενός και μόνο τροπαίου έχει καταφέρει σε χρόνο ρεκόρ το ακατόρθωτο, να ενώσει ξανά το ΠΟΚ που είχε πέσει σε λήθαργο για λίγο καιρό αλλά και τους ανύπαρκτους συμπολίτες που αγωνίζονται σε κατώτερες κατηγορίες ΓΙ ΑΥΤΟ: ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ – ΣΤΗΜΕΝΟΙ – ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ – ΕΠΙΡΡΕΠΕΙΣ ΣΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ, οι αντίπαλοι θα είναι σίγουρα δασκαλεμένοι κι εμείς πρέπει να είμαστε μυαλωμένοι και ψύχραιμοι.

Τέλος, να δώσουμε συγχαρητήρια στις κοριτσάρες μας του ποδοσφαίρου οι οποίες για άλλη μια χρονιά πέρασαν στον τελικό του Κυπέλλου συντρίβοντας στον ημιτελικό τον ΑΟ Τρικάλων με 5-0 και είναι έτοιμες να φέρουν ένα ακόμα τρόπαιο στα γραφεία του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας