μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Σημαντικό διπλό σε ματς αγγαρεία – Πανιώνιος – Π.Α.Ο.Κ. 0 – 1
[συντάχθηκε από George στις 24-05-2017, 22:43]

Σε ένα ματς που θα ξεχαστεί αρκετά σύντομα ο Π.Α.Ο.Κ. πέτυχε μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη επί του Πανιωνίου στη Ν. Σμύρνη με 1-0 παραμένοντας στο τιμόνι της κούρσας για την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Η ομάδα μας ευτύχησε να βρεθεί νωρίς μπροστά στο σκορ και πιο συγκεκριμένα στο 14ο λεπτό όταν μετά από ωραία προσπάθεια του κορυφαίου Τζάλμα Κάμπος ο Πρίγιοβιτς  ευρισκόμενος εντός περιοχής πήγε να γυρίσει προς τον Ενρίκε με τον Ρισβάνη να παρεμβαίνει και να σκοράρει κατά της ομάδας του. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Δικέφαλος θα μπορούσε να έχει τελειώσει το παιχνίδι αλλά ο Τσίμιροτ και ο Μπίσεσβαρ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από πλεονεκτικές θέσεις εντός περιοχής με τον πρώτο να νικιέται από τον Μπαντή και τον δεύτερο να αστοχεί. Στο ίδιο διάστημα ο Γλύκος νίκησε τον Μπεν όταν ο τελευταίος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ στην σπουδαιότερη ευκαιρία του Πανιωνίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Π.Α.Ο.Κ. έπαιξε κυνικά για το αποτέλεσμα παίζοντας ταυτόχρονα και με τη φωτιά αν και η αλήθεια είναι ότι δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα και προς το τέλος του αγώνα χάθηκαν δύο ακόμα σπουδαίες ευκαιρίες για την ομάδα μας με τον Πέλκα να αποτυγχάνει να νικήσει τον Μπαντή ευρισκόμενος εντός περιοχής κι ενώ είχε την επιλογή να γυρίσει την μπάλα στον Πρίγιοβιτς αλλά και με κεφαλιά του Μπίσεσβαρ για να ολοκληρωθεί τελικά η αναμέτρηση με το αγχωτικό 0-1 να είναι το αποτέλεσμα της.

Ακολουθεί ο αγώνας της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όπου ακόμα και μια ισοπαλία μπορεί να φανεί αρκετή για να σφραγιστεί η πρώτη θέση των play off.

Υ.Γ.: Ελπίζουμε ο γουρλός, με την ιδιαίτερη αγάπη για τα τηλεφωνικά κέντρα της Siemens, γόνος της γνωστής οικογενείας της οποίας το όνομα είναι συνώνυμο επί δεκαετίες με την διαπλοκή να έλαβε ένα πρώτο ηχηρό μήνυμα κατά την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη, όπου φυλασσόταν λες και ήταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ, να μην ξαναπιάσει τον Π.Α.Ο.Κ. στο στόμα του γιατί ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. έχει ένα κακό, δεν ξεχνά…

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας