μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Τρίποντο με γκολάρα Πρίγιοβιτς – Π.Α.Ο.Κ. – Πανιώνιος 1 – 0
[συντάχθηκε από George στις 21-05-2017, 23:55]

Ο Π.Α.Ο.Κ. επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις κέρδισε δικαιότατα τον Πανιώνιο με 1-0, δυσκολότερα από ότι θα έπρεπε με βάση την εικόνα του αγώνα και βρίσκεται σε τροχιά εξόδου στα προκριματικά του Champions League.

Η ομάδα μας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας έναντι του αντιπάλου της, έφτασε σε ποσοστά κατοχής που άγγιξαν το 80 % αλλά ήταν άστοχη στην τελική της προσπάθεια ως το 75ο λεπτό. Χαρακτηριστικές και σημαντικότερες φάσεις για την ομάδα μας στο πρώτο μέρος η κεφαλιά του Κλάους από το πρώτο δοκάρι στο 39΄ που κατέληξε άουτ αλλά και το δοκάρι του Μπίσεσβαρ στο 45΄μετά από εκπληκτική κάθετη πάσα του Μάτος με το ημίχρονο να τελειώνει με νέα κεφαλιά που κατέληξε άουτ αυτή την φορά από τον Κάμπος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ξανά με δοκάρι για την ομάδα μας μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πέλκα στο 54’ που σταμάτησε στην συμβολή των δοκών του Γιαννιώτη. Στο 68’ αποβάλλεται ορθότατα ο Μασούντ που πατάει από πίσω τον Μαλεζά στη γάμπα και αφού κάνει κι αυτός τα καραγκιοζιλίκια του στο πνεύμα των ημερών αποχωρεί με καθυστέρηση από τον αγωνιστικό χώρο ώσπου φτάνουμε στο 75ο λεπτό όταν ο Πρίγιοβιτς με ένα γκολ παγκόσμιας κλάσης λύνει τον γόρδιο δεσμό. Πιο συγκεκριμένα, με τρομερή κάθετη ο Κάμπος βρήκε τον Μάτος, εκείνος από πλάγια δεξιά έβγαλε σέντρα στο ύψος του πέναλτι, ο Πρίγιοβιτς κοντρόλαρε με το στήθος, χόρεψε τον Βλάχο περνώντας από πάνω του την μπάλα από το δεξί στο αριστερό και με βολέ στην κίνηση νίκησε τον Γιαννιώτη. Στο 80’ Κάμπος και Μπίσεσβαρ παίζουν μαγικά το ένα – δύο με τον Ολλανδό να πλασάρει τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου ο οποίος όμως τον νικάει. Στο 82΄καταγράφεται η μόνη σημαντική ευκαιρία του Πανιωνίου με τον Ρισβάνη να δοκιμάζει ένα μονοκόμματο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή της ομάδας μας και την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από την εστία του Γλύκου. Στο 87΄ νέο εκπληκτικό ένα – δύο αυτή τη φορά Κάμπος – Πρίγιοβιτς με τον Σέρβο να νικιέται από τον Γιαννιώτη με την τελευταία ευκαιρία να έχει ξανά πρωταγωνιστή τον Πρίγιοβιτς και τον Γιαννώτη όταν ο Σέρβος τροφοδοτήθηκε από τον Μπίσεσβαρ αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει απέναντι στον Έλληνα τερματοφύλακα του Πανιωνίου.

Ακολουθεί το κομβικό ματς στη Ν. Σμύρνη την Τετάρτη στις 18:15 με αντίπαλο και πάλι τον Πανιώνιο όπου μια νίκη θα μας δώσει την ώθηση για την πρωτιά στα play off.

Πριν κλείσουμε με τα νέα της ομάδας μας να δώσουμε συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στις κοριτσάρες μας του ποδοσφαίρου οι οποίες επικράτησαν στα προημιτελικά των ισχυρών Ελπίδων Καρδίτσας με 2-0 για τον θεσμό του κυπέλλου και βρίσκονται πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός ακόμα νταμπλ.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας