μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Ανεπαρκής διαχείριση της κατάκτησης του Κυπέλλου οδήγησε σε οδυνηρή ήττα – Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ε.Κ. 0 – 1
[συντάχθηκε από George στις 15-05-2017, 00:21]

Ο οργανισμός του Π.Α.Ο.Κ. δυστυχώς δεν κατάφερε να διαχειριστεί ορθολογικά την κατάκτηση του κυπέλλου  και είτε εξαιτίας του ότι έμεινε στους πανηγυρισμούς της επιτυχίας, είτε επειδή επικεντρώθηκε περισσότερο στον βρώμικο επικοινωνιακό πόλεμο που δέχτηκε από το ενωμένο ΠΟΚ παρουσιάστηκε ανεπαρκής στον αγωνιστικό χώρο και ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 1-0 χάνοντας το βαθμολογικό πλεονέκτημα το οποίο κέρδισε σε 30 αγωνιστικές πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας δυστυχώς δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο της Τούμπας τουλάχιστον στα 30 πρώτα λεπτά επιτρέποντας στην ΑΕΚ να ανοίξει το σκορ στο 9ο λεπτό όταν ο Ντίντακ διέσχισε ανενόχλητος όλο το γήπεδο και από την θέση του αριστερού μπακ βρέθηκε σε θέση σέντερ φορ γράφοντας με πλασέ το 0-1. Στο 14΄ο Γλύκος νικάει τον Μάνταλο σε φάση τετ α τετ κάτι που συμβαίνει και στο 16’ όταν ο Αραούχο προσπαθεί να σκοράρει με το στήθος. Στο 18’ ο Π.Α.Ο.Κ. χάνει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Κάμπος μετά από σπουδαία κούρσα σερβίρει στον Πέλκα ο οποίος δεν καταφέρει να σκοράρει με σουτ εντός περιοχής. Στο 2ο ημίχρονο δυστυχώς ο Π.Α.Ο.Κ. παρασύρθηκε και πάλι στον ρυθμό της Ένωσης η οποία με συνεχείς διακοπές και τεχνητές εντάσεις κατέστρεψε το όποιο ποδόσφαιρο θα μπορούσε να παιχτεί με την ομάδα μας να έχει τελικά 2 σπουδαίες ευκαιρίες να ισοφαρίσει αρχικά στο 58’ όταν ο Κίτσιου βρήκε τον Πρίγιοβιτς μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Σέρβος στριφογύρισε και πλάσαρε με το αριστερό, αλλά η προσπάθεια του αλλοιώθηκε από τον Σιμόες και κατέληξε ελάχιστα εκτός της εστίας της ΑΕΚ και εν συνεχεία στο 76’ όταν η κεφαλιά του Κίτσιου στο πρώτο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέλκα, έστειλε τη  μπάλα να περάσει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ανέστη. Τελευταία σημαντική ευκαιρία για την ομάδα μας ένα λεπτό αργότερα όταν ο Μπίσεσβαρ βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ αλλά προτίμησε να πασάρει στον Ενρίκε αντί να τελειώσει την φάση με τον Βραζιλιάνο να μην καταφέρνει να ολοκληρώσει την επιθετική ενέργεια της ομάδας μας. Στο ίδιο διάστημα του 2ου ημιχρόνου η ΑΕΚ έχασε 2 ευκαιρίες με σουτ του εριστικού οικοδόμου που εξουδετερώθηκαν από τον Γλύκο.

Πλέον ο Π.Α.Ο.Κ. καλείται να δείξει ότι πράγματι έχει στόχο την έξοδο στο Champions League παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα το βράδυ της Τετάρτης στις 20:30 στην Λεωφόρο με αντίπαλο τον ΠΑΟ.

Κλείνοντας, φανταζόμαστε ότι η διαιτησία Καλογερόπουλου θα άφησε ικανοποιημένο το ΠΟΚ στο σύνολο του μιας και γι αυτούς το 50-50 σημαίνει ένας Αθηναίος διαιτητής να χαρίζει κίτρινες και κόκκινες κάρτες (ειρωνικό χειροκρότημα οικοδόμου στην κερκίδα) στους παίκτες της ομάδας του ΠΟΚ και οι επόπτες να δίνουν όλα τα οφ σαϊντ υπέρ της ομάδας του ΠΟΚ, έτσι έμαθαν τα παλικάρια αυτά απαιτούν με χυδαίο μάλιστα τρόπο.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας